m.nikla 29.04.08, 11:40 leżac i tylko śpiac obok całkiem nagiej kobiety???:D ps. do tego powiedzmy ,ze po okresie półrocznej abstynencji seksualnej??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki_s_obie Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 12:01 no jezeli bylaby to kobieta, z ktora sypialem dluzej niz trzy miesiace to dlaczego nie :))) co chcialem sie dowiedziec o niej to juz sie dowiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 18:03 taki_s_obie napisał: > no jezeli bylaby to kobieta, z ktora sypialem dluzej niz trzy miesiace to > dlaczego nie :))) co chcialem sie dowiedziec o niej to juz sie dowiedzialem. Ty to się poświęcasz. Aż 3 miesiące spać z jedną babą? W jedną noc można się o niej wszystkiego dowiedzieć. Wszystko wygada.:P Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 18:05 menk.a napisała: > > Ty to się poświęcasz. Aż 3 miesiące spać z jedną babą? W jedną noc można się o > niej wszystkiego dowiedzieć. Wszystko wygada.:P :)))) to prawda ale ja nie jestem taki bezduszny. daje jej troche czasu. :))) niech sie nie stresuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 12:33 Wytrzymalibyście... Gorzej by było z tą półroczną absencją - czemu robić tak długą przerwę? A niektóre nagie kobiety byście wręcz z łóżka wygonili, coby źle na odbiór estetyczny nie działały... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 13:40 gapuchna napisała: > Bardzo podła odpowiedź! Albowiem, że ponieważ? Pamiętaj, ze jak nie chcesz usłyszeć jakiejś odpowiedzi - nie stawiaj pytania mogącego ją sprowokować. Jedna z podstawowych zasad retoryki. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 13:58 Jakkolwiek bądź, a jakże! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: wytrzymalibyście całą noc 30.04.08, 02:51 > Pamiętaj, ze jak nie chcesz usłyszeć jakiejś odpowiedzi - nie stawiaj pytania > mogącego ją sprowokować. Jedna z podstawowych zasad retoryki. Którą jakże często jakże trudno stosować! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zorbanek Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 12:39 ilu mężczyzn, tyle odpowiedzi:) to zależy, czy jestem w innym związku (wtedy bym wytrzymał), zależy przecież od tej kobiety (czy mnie pociąga, czy nie) etc. Odpowiedz Link Zgłoś
angry_mob Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 13:20 przy mojej żonie... NA PEWNO NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zagloba59 Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 18:31 niektóre kobiety będąc nago odbierają apetyt na cokolwiek! Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 21:42 m.nikla napisała: > leżac i tylko śpiac obok całkiem nagiej kobiety???:D Jak to napisał Sztaudynger - nagiej kobiety nie całuje sie w rękę. Jako normalny i zdrowy facet zastanawiam się po co miałbym tak się męczyć całą noc :DDD Nie wspominając, że dla NIEJ byłoby to jak najgorsza obelga... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: wytrzymalibyście całą noc 30.04.08, 02:53 > Jak to napisał Sztaudynger - nagiej kobiety nie całuje sie w rękę. Nie wiedział, co dobre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wytrzymalibyście całą noc 02.05.08, 20:33 eeela napisała: > > Jak to napisał Sztaudynger - nagiej kobiety nie całuje sie w rękę. > > > Nie wiedział, co dobre :-) > Wiedział, wiedział , co pisze. Zn miał rację, to pisząc.;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: wytrzymalibyście całą noc 02.05.08, 21:54 Całowanie nagiej kobiety w rękę to jedna z najbardziej wyrafinowanych pieszczot - mężczyźni powinni częściej próbować tego zabiegu, daje niesamowite efekty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wytrzymalibyście całą noc 03.05.08, 12:08 O ile nie poprzestaje na tym.;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: wytrzymalibyście całą noc 03.05.08, 13:47 Nic nie mówiłam o poprzestawaniu :-) Poza tym równie pięknym gestem jest całowanie (nagiej) kobiety w rękę PO całym przedsięwzięciu - w każdym razie mnie bardzo to wzrusza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.nikla Re: wytrzymalibyście całą noc 30.04.08, 08:07 dla NIEJ byłoby to jak najgorsza obelga... i na tym polega pytanie:) m.in... Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: wytrzymalibyście całą noc 30.04.08, 15:32 m.nikla napisała: > dla NIEJ byłoby to jak najgorsza obelga... > > i na tym polega pytanie:) m.in... Tak, tak... z pasztetami się nie zadajemy... także problemy takie są nam obce :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 21:49 nie wytrzymalabym... kazalabym ubrac sie i spadac... wolalabym lezec kolo nagiego mezczyzny trzymajac go za jajka;] Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: wytrzymalibyście całą noc 29.04.08, 23:41 kładę się zaraz spać... I będę spać nago, bo lubię ;) ale sama, więc nikt nie będzie miał Twojego dylematu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: wytrzymalibyście całą noc 30.04.08, 15:36 Zadawanie się z XYZ!@#$%^&*&* grozi raczej amputacją CZŁONKA :D Odpowiedz Link Zgłoś
zania77 Re: wytrzymalibyście całą noc 30.04.08, 20:45 kobieta rozbiera sie do naga i spi z facetem w jednym lozku -dla mnie to zaproszenie! Odpowiedz Link Zgłoś
trafiony_zatopiony Re: wytrzymalibyście całą noc 01.05.08, 00:31 Jasne. Jak wyglądałaby jak zmora. Odpowiedz Link Zgłoś
enderp Re: wytrzymalibyście całą noc 01.05.08, 23:01 nawet zmora to kobieta.... a poza tym "kazda kobieta jet piekna, tylko noc czasem zbyt jasna.. " ja bym nie wytrzymal :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: wytrzymalibyście całą noc 01.05.08, 23:15 m.nikla napisała: > leżac i tylko śpiac obok całkiem nagiej kobiety???:D > > ps. do tego powiedzmy ,ze po okresie półrocznej abstynencji seksualnej??:) = jakby mi się siama rozbierała = pochrapiwałbym nawet u jej boku... Odpowiedz Link Zgłoś
szuja3 Re: wytrzymalibyście całą noc 02.05.08, 20:28 Może po półrocznej odsiadce zmieniły się preferencje? Podobno notowano takie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: wytrzymalibyście całą noc 02.05.08, 20:48 jesli to by byla czysta, pachnaca, pociagajaca kobieta...to bylbaby to misja niemozlwia. nie wytrzymalybym nawet minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
liberata Re: wytrzymalibyście całą noc 03.05.08, 02:08 Lubię cię, jakubie! Miło by się z tobą spało. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: wytrzymalibyście całą noc 03.05.08, 09:21 Nawet jakby była żoną Twojego najlepszego kolegi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: wytrzymalibyście całą noc 03.05.08, 09:57 zona mojego najlepszego kolegi nigdy nie wlazla by mi do lozka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: wytrzymalibyście całą noc 03.05.08, 11:58 jakub_234 napisał: > zona mojego najlepszego kolegi nigdy nie wlazla by mi do lozka :) to za mało jeszcze w życiu przeżyłeś. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś