alba.alba 20.07.08, 22:04 Co o nich sądzicie? Mnie się w nich mężczyźni nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt Re: białe/jasne garnitury 20.07.08, 22:06 zgadzamy sie :) A na Lato jasna koszula i jasne szorty :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 20.07.08, 22:14 facettt napisał: > zgadzamy sie :) > > A na Lato jasna koszula i jasne szorty :) W przedszkolu lub na wakacjach?;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: białe/jasne garnitury 20.07.08, 22:17 menk.a napisała: > W przedszkolu lub na wakacjach?;) z Toba to zawsze byloby przedszkole i wakacje :) chetnie bym sie na to zapisal, tylko doskonale wiesz, czemu nie mogie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 20.07.08, 23:39 facettt napisał: > z Toba to zawsze byloby przedszkole i wakacje :) > chetnie bym sie na to zapisal, tylko doskonale wiesz, > czemu nie mogie :) Ze mną to wieczne przedszkole? Z różowych kiecek i warkoczyków wyrosłam 20 lat temu.:P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: białe/jasne garnitury 21.07.08, 02:46 A to wezme u Ciebie (dobrze) platne korepetycje - jak sie z tego wyrasta, bo ja nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: białe/jasne garnitury 21.07.08, 15:17 Dziewczynko, to Ty już masz 20 lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 21.07.08, 18:54 lupus76 napisał: > Dziewczynko, to Ty już masz 20 lat??? Tak mówią podania. Ale ja jestem tak stara, że najstarsi Indianie nie pamiętają jak bardzo.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: białe/jasne garnitury 21.07.08, 21:02 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > Dziewczynko, to Ty już masz 20 lat??? > > Tak mówią podania. Ale ja jestem tak stara, że najstarsi Indianie nie pamiętają > jak bardzo.:P Na skutek braku antybiotyków i ogólnie słabej higieny najstarsi Indianie nie dożywają 20 roku życia... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 21.07.08, 21:10 Średnia wieku chyba jednak im się wydłużyła. A jeśli nie , to tylko oznacza, że nie skłamałam:P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: białe/jasne garnitury 20.07.08, 22:07 ładnemu mezczyznie we wszystkim ładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: białe/jasne garnitury 20.07.08, 23:35 dobry garnitur nie wygląda żle bp0.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RnlzvKS9X4I/AAAAAAAABaU/TLrweHZvrKY/s1600-h/BrwnLinen1.jpg bp0.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/SGCPdZ4JeuI/AAAAAAAADkQ/v4k-iUzP36E/s1600-h/6238PaleBlueweb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: białe/jasne garnitury 21.07.08, 00:19 bp0.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RvUond-8O_I/AAAAAAAACJI/hYeoGWfmUuo/s1600-h/MJgreyw.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: białe/jasne garnitury 21.07.08, 00:48 Mnie się nie podobają mężczyźni w żadnym garniturze. Odpowiedz Link Zgłoś
alba.alba Re: białe/jasne garnitury 21.07.08, 15:03 Do pracy pasuje taki garnitur? U mnie budzi on następujące skojarzenia: - wygląda jak pedał - wygląda jak pajac - wygląda jak LEKARZ w fartuchu! Myślę, że większość ludzi ma takie skojarzenie jak widzi osobę ubraną w całości na biało lub prawie biało. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: białe/jasne garnitury 21.07.08, 15:13 No a ten co w Nocach i Dniach wszedł do wody by zerwać nenufara był na biało. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: białe/jasne garnitury 21.07.08, 15:25 Jasny (niekoniecznie biały) lniany garnitur jest po prostu przyjemniejszy do noszenia latem. Czasem trzeba się w mundur przyodziać i w przypadku upałów taki właśnie jest ok. A zamiast garnituru oczywiście lepiej nosić t-shirt i szorty, ale niestety nie zawsze się da. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 07:47 modrooka napisała: > Plus sandały ze skarpetkami? Sandały do garnituru??? Skarpety do sandałów??? Boszsz, w jakich Ty się środowiskach obracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 08:35 Luksus, cisza już o skarpetkach i sandałach. Na FK był tasiemcowy wątek o tym i się ludziska żarli. Skarpetkowcy z przeciwnikami.:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 10:12 menk.a napisała: > Luksus, cisza już o skarpetkach i sandałach. Na FK był tasiemcowy > wątek o tym i się ludziska żarli. Skarpetkowcy z przeciwnikami.:D Kamen - ale sandały do garnituru??? Toż to równie urocze, jak sandały do chodzenia po górach. Acz na szlaku jeszcze bardziej rozczulają mnie panie w szpilkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 11:42 menk.a napisała: > A bywają takie? Nie wierzę.:D yhy :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 11:47 :DD To ja pasuję w takim razie. Skoro baby zdobywają góry w szpilkach, to panowie niech sobie noszą te skarpety w sandałach>:D Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 12:04 menk.a napisała: > :DD To ja pasuję w takim razie. Skoro baby zdobywają góry w > szpilkach, i w klapkach też spotkałem jedną na Świnicy :/ > to panowie niech sobie noszą te skarpety w sandałach>:D ale co jest nie tak ze skarpetkami w sandałach ? Czy to chodzi o to że skarpetki się brudzą i trzeba je codziennie zmieniać ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 13:35 rumnieburak napisał: > > i w klapkach też spotkałem jedną na Świnicy :/ Klapy na spacer to jeszcze rozumiem. Idzie po w miarę stabilnym podłożu, nie wspina się. Na upartego. ok. Ale szpilki w górach? Zapewne na urlopie.. Odważna kobieta. Baaa 'kobieca' w każdym calu:DD > > ale co jest nie tak ze skarpetkami w sandałach ? Czy to chodzi o to że skarpetki się brudzą i trzeba je codziennie zmieniać ? :) > Nie wiem o co chodzi innym. Mnie to się to zwyczajnie nie podoba. Nie podoba. Zupełnie subiektywne, nie poparte zadnymi racjonalnymi argumentami, bez naukowych wynurzeń. Po prostu rami mi oczy, tak jak razi uszy, kiedy ktoś mówi 'dwajścia' miast 'dwadzieścia'.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 12:06 menk.a napisała: > :DD To ja pasuję w takim razie. Skoro baby zdobywają góry w > szpilkach, to panowie niech sobie noszą te skarpety w sandałach>:D Ja się pomimo Twojego pozwoleństwa wstrzymam :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 13:36 Się nie musisz powstrzymywać. Mozesz nawet pstrokate skarpety nosić.:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 14:06 menk.a napisała: > Się nie musisz powstrzymywać. Mozesz nawet pstrokate skarpety > nosić.:DDD Nie mam pstrokatych :) Czasem tylko siny paznokieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 14:13 Zaraz siny. Może tylko niedomyty.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 14:27 menk.a napisała: > Zaraz siny. Może tylko niedomyty.:P Szorowany tak, że nawet paznokieć schodzi. A może w tym palcu kumuluje się wypijany de Naturat? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 14:30 No i zaraz się pochwalisz, że w żyłach płynie Ci błękitna krew.:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 14:37 menk.a napisała: > No i zaraz się pochwalisz, że w żyłach płynie Ci błękitna krew.:D tylko w weekendy :D A Tobie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 16:13 Mnie po wczorajszym płynęła, ale zdążyła się ulotnić.:DD Odpowiedz Link Zgłoś
prorok21 Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 00:41 Biały garnitur wypada nosić tylko jednej profesji a mianowicie włoskim alfosom pluc oczywiście kapelusz. Prawdziwy mężczyna wystepuje jedynie w ciemnych garniturach Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: białe/jasne garnitury 25.07.08, 11:59 prorok21 napisał: > Prawdziwy mężczyna wystepuje jedynie w ciemnych garni > turach :D , to dopiero mądrość ludowa. Jasny szybciej sie brudzi, ale za to się tak nie nagrzewa na śłońcu. Ot i cała różnica. Odpowiedz Link Zgłoś