ixtlilto 08.10.03, 19:09 "Slipy wybierają panowie o nieskomplikowanej naurze. Mężczyźni solidni, budzący zaufanie wolą bokserki." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gibenrath Re: Slipy ;-) 08.10.03, 23:29 taaa...też to czytałem...głupie i tyle...bo co to mówi o moim charakterze, że nie lubię jak mi się coś majta między nogami(zwłaszcza jak mokre...)...bokserki są nie praktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: May Re: Slipy ;-) IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 23:46 Dorabianie ideologii do bielizny to juz chba lekka paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Slipy ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 11:03 Wydaje mi się, że jest odwrotnie. W slipach chodzą faceci praktyczni i solidni (lub przynajmniej solidnie zbudowani), lubiący stabilnie nosić swoje klejnoty w spodniach. Jak komuś nie ma co dyndać to może nosić bokserki. Analogicznie: Kobieta z dużym biustem też woli nosić biustonosz, aby zbytnio nie bujały się jaj ozdoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek. Re: Slipy ;-) IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 16.10.03, 21:25 Zdecydowanie preferuję bokserki. Przede wszystkim dla zdrowia genitaliów. Jądra powinny mieć luz, nie powinny być stale uciskane co się dzieje w slipach. Moszna ma mięśnie, spełniające ważne zadania - powodują kurczenie moszny w chwilach dużego podniecenia, gdy jest zimno, zbyt gorąco lub pod wpływem strachu. Jest to normalna reakcja organizmu majaca za zadanie chronić cenne męskie klejnoty. Mięśnie moszny noszonej w slipach wiotczeją, w bokserkach stale są ćwiczone. Zwiotczenie mięśni moszny powoduje, że w starszym wieku jaja dyndają bardzo nisko co lud polski określił przysłowiem "Sześćdiesiątka mija - worek dłuższy od kija". Odpowiedz Link Zgłoś