wesmar 03.09.08, 15:40 bzyknal juz forumowa loche? Nie zeby mi po glowie to chodzilo, ale pytam bo jedna mi sie usilnie do domu wpraszala jeszcze w lipcu, pogonilem rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacido Re: Czy ktos z facetow 03.09.08, 15:51 zarty z ru..ia?? to nie w Jego stylu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Czy ktos z facetow 03.09.08, 15:56 A głowa cię dziś nie boli, lub jakis gorszy dzień....wiesz, ten, tego...biorytmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: Czy ktos z facetow 04.09.08, 00:31 Szyja mnie bolala, ta wlasciwa bo mnie przewialo po wczorajszej upojnej nocy, moja luba koldre chyba przywlaszczyla. Dzis spie sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Czy ktos z facetow 03.09.08, 15:53 A może by tak "w temacie"?? Sam jestem ciekaw :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: Czy ktos z facetow 03.09.08, 15:54 hehe, dobra metoda nie wprost, zeby wytypowac przez odrzucenie, ktore swiete :) Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Czy ktos z facetow 03.09.08, 15:56 Wesmar wychyla wyłysiałe czoło z bagna, a my go przyduszamy obcasem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Czy ktos z facetow 03.09.08, 16:01 i będzie knurem nieużytym jeśli nie zauważy że obcas poluzowany i naprawić go trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 dawno temu 03.09.08, 18:18 był tu taki jeden, zwał się hultaj i z tego co wiem bzykał jednocześnie 4 forumowe lachony. musiał mieć koleś niezły bajer, że się panny dały ponieść emocjom :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: dawno temu 03.09.08, 19:34 O matko, pamiętam tę akcję. Ale sie potem awantura na forum zrobiła :D Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: dawno temu 03.09.08, 21:03 modrooka napisała: > O matko, pamiętam tę akcję. Ale sie potem awantura na forum zrobiła :D eh to były czas :) Teraz już nie ma takich ogierów na forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: dawno temu 03.09.08, 21:14 > > eh to były czas :) Teraz już nie ma takich ogierów na forum :( Są tylko tacy, którzy próbują wywołać skandale, ale ale to już nie to :D Ludzie się starzeją :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: dawno temu 03.09.08, 21:15 ciebie też pukał czy tylko fantazjujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: dawno temu 04.09.08, 09:46 diabel-tasmasnki napisał: > ciebie też pukał czy tylko fantazjujesz? mnie w tamtym czasie inny dran posuwał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: dawno temu 04.09.08, 20:56 Drań nie drań, ważne by był duży :) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: dawno temu 04.09.08, 21:58 diabel-tasmasnki napisał: > Drań nie drań, ważne by był duży :) Był ok (rozmiar w sam raz), ale chyba niezbyt mu było miło w mojej norce, bo się ulotnił po jakimś czasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: dawno temu 04.09.08, 00:40 Z hultajem niezle, i dobrze, przynajmniej nie stekaly po forach non- stop. Moje lochy zaczely czytac to forum od sierpnia ubieglego roku bo sie dalem zdemaskowac, chcialem kiedys pousuwac wszystkie wpisy tylko ze sie nie da i jak ktoras bardziej rozgarnieta tylko do google'arki wpisze fraze wesmar forum to widzi wszystko :( co sie dzieje. Ciekawe czy napisza tu kolezanki, ktorym pieczetowalem plecy swoja firmowa pieczecia "PPHU WESMAR" Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Czy ktos z facetow 03.09.08, 20:15 > pytam bo jedna mi sie usilnie do domu wpraszala jeszcze w lipcu, > pogonilem rzecz jasna Nie była dość uległa? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzwenus absolutny OT 03.09.08, 21:05 Czy mogłabym poznać pochodzenie słowa locha? Zawsze mnie to frapowało. Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: absolutny OT 03.09.08, 21:07 widokzwenus napisała: > Czy mogłabym poznać pochodzenie słowa locha? Zawsze mnie to > frapowało. moja droga niezbyt opierzona intelektualnie koleżanko, locha to inaczej maciora, czyli dorosła samica świni domowej. trzeba się z biologii poduczyć koleżanko, a nie na forum całe dnie przesiadywać! Odpowiedz Link Zgłoś
ryganta Re: Czy ktos z facetow 04.09.08, 16:21 Ja tego nie zrobiłem bo do tego moim zdaniem trzeba dłuzszej znajomosci a jeszcze takiej nawet nie spotkalem Odpowiedz Link Zgłoś