Dodaj do ulubionych

Trendy jesień 2008

11.09.08, 18:26
koszmarne ubranie jak u noworuskich, rozumiem że ciuchów paul smith viv westwood czy YSL w polsce się nie sprzedaje że gucci i S ferragamo za drogi. ale można pokazać ciuch joop o niebo ładniejsze od boss i dostępne w polasce można pokazać zamiast diesel CNC czy zamiast kiczowatego JUST CAVALLI świetne ciuchy costume national albo burrberry (wiem drogie) wszystkie iuchy jakie pokazujecie są kizowate dandetne i bez gustu
można zamiast sieczki z zary i HM można pokazać małe tańsze firmy dostępne w wielomarkowych sklepach ja RC i P&C ehh
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan M. Re: Trendy jesień 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 18:44
      Zgadzam się . Ale zrozum , że jest to tylko zalążek artykułu . Po przeczytaniu go , będziesz w 100% wiedział jak sie ubierać w tą jesień !? Oni dają tylko pewne natchnienie . A to , że ciuchy od Joopa są zdecydowanie ciekawsze niż Boss , pewnie wie każdy kto docenia elegancki ubiór. Aczkolwiek strasznie podoba mi sie pomysł , z wystawianiem ubrań modnych , z marek tańszych . Nie każdy może sobie kupić co miesiąc nowe polo od La Costy . Albo rureczki z Marlboro .
    • Gość: supermodny Re: Trendy jesień 2008 IP: *.acn.waw.pl 11.09.08, 19:07
      Przepiękne, wybitne!!! Nowatorskie!!! Gdzie to moge kupić???
    • Gość: jolek Re: Trendy jesień 2008 IP: *.aster.pl 11.09.08, 20:23
      w życiu z tak ubranym facetem nie pokazałabym się gdziekolwiek, NIGDZIE!!!!Eh, nie spotkalabym się z kimś tak ubranym.
    • Gość: mm Re: Trendy jesień 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 20:41
      ciotowate
    • Gość: Casey H Re: Trendy jesień 2008 IP: *.range86-142.btcentralplus.com 11.09.08, 21:05
      jestem zszokowany, czy wszystko w Polsce jest takie drogie jak te ciuchy powyzej? nie wiem czy kiedys widzialem dzinsy Boss drozsze niz 160-150 funtow, a najczesciej 100 funtow (co jak na dzinsy jest drogo moim zdaniem) a tu nagle 1000 zlotych, a ten bezrekawnik Tommy Hilfiger chyba gdzies widzialem za 120 funtow (moge sie mylic) a tu 800 zlotych,
      moze te ubrania byly sprowadzone z zagranicy pare lat temu kiedy euro i funt staly znacznie wyzej ?
    • Gość: Gosc Re: Trendy jesień 2008 IP: *.scansafe.net 11.09.08, 21:39
      Na zakupy tylko do Londynu. Dzis kupilem bardzo podobne wloskie buty lakierowane tylko innej firmy za 40 funtow jedwabny krawat za 15. Tez bede wygladal modnie ale nie zbankrutuje. Na litosc boska to tylko ubrania na jeden sezon!!! A swoja droga Polska jest dla mnie za droga...
    • Gość: magdalena Re: Trendy jesień 2008 IP: *.bredband.comhem.se 11.09.08, 22:43
      most of that is fucked - if i may say so. Everything is black. I don't wear black. black is color of death. I don't think you have to be all black to be gallant??
    • Gość: fashionvictim Re: Trendy jesień 2008 IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.08, 22:48
      W peeak & cloppenburg dżinsy BOOS zaczynają się od ok 420-450zł za najtańszą ninię BLACK 999zł za najdroższą linie bosa to normalna cena w Polsce jest trochę drożej ale bez przesady - bokserki joop które kosztują 20 EUR (cena na opakowaniu) w van grafie sprzedają za 90zł
    • Gość: vad Re: Trendy jesień 2008 IP: *.centertel.pl 11.09.08, 23:20
      to prawda.koszmarne ubrania.dla truposzy.zadnego szyku,zadnej fantazji.konserwtywny styl ubierania się mężczyzny,elegnacja,smak,kolory,dobrane drobiazgi, zawsze wzbudzą zainteresowanie płci pieknej.to co na zdjęciach zainteresuje jedynie tych,co muszą trupa ożywić.brakuje tylko kosmetyków dla tuch,co stracili juz kolor twarzy.
    • Gość: olo Re: Trendy jesień 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 19:56
      ostatnio dodany komentarz to dodala jakas ciota jast cavalii kicz twoja stara kicz
    • Gość: dan_z_krakowa Re: Trendy jesień 2008 IP: *.chello.pl 15.09.08, 18:16
      A co najlepiej chodzić po mieście w puchowych kurtkach? W nich dobrze wygląda sie tylko w miejscowościach turystycznych. Pozdro dla wszystkich, którym sie wszystkie ubrania kojarzą z ciotami.
    • Gość: Gość Re: Trendy jesień 2008 IP: *.104.192.213.cable.satra.pl 16.09.08, 13:47
      Ten płaszcz z H&M jest super. No ale ta cena mnie odstrasza.
    • Gość: Daniel Re: Trendy jesień 2008 IP: 82.177.36.* 18.09.08, 20:27
      Co sądzicie o tym płaszczu w h&m bo bardzo mi się podoba i chce sobie kupić ale chciałbym poznać zdanie innych
    • Gość: simon Re: Trendy jesień 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 22:37
      Hmm ciuchy takie sobie. Nawet nawet,ale te ceny... :/ Czy w tej gazecie non stop muszą być buty za 2000 zł i kurtki i garniaki za 4000 ??? :/ takie same ciuchy znajdziecie w sklepach Cubus, H&M, Springfield, Zara czy choćby Pull and Bear
    • Gość: tommy Re: Trendy jesień 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:07
      Mam pytanie gdzie w polsce ew szwajcaria lub japonia mozna kupic ta zułta kurtkę bo nie ma ani marki ani sklepu gdzie mozna kupic?? prosze o odp jak ktos wie
    • Gość: tommy Re: Trendy jesień 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:11
      a co do cen to jak ktos ma mozliwosc to najlepiej w usa albo japoni spodnie bossa nie wiecej niz 200 max 300 dolarow a hilfiger, polo jeans czy disel za grosze do 200 USD za ciuch
    • Gość: Zaki Re: Trendy jesień 2008 IP: *.icpnet.pl 05.10.08, 14:39
      Za 200 USD można się ubrać od stóp do głów
    • Gość: jurij Re: Trendy jesień 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 21:56
      hej, tommy, żółty pisze się przez "ó" a tak ogólnie to gdzies już widziałem takie żółte puchowe kurtki i to było w Arkadii, ale nie pamiętam gdzie, być może w RETRO, bo tam napewno są niebieskie.
      Ale ogólnie to faktycznie ten dział moda wyglada, jak mix przedruków z różnych gazet o modzie i to z zeszłego sezonu, moglibyście zainwestować w stylistę, jeśli chcecie jakoś kierować moda męską w Polsce, choć nie wiem, czy w Polsce znajdzie się chociaż 100 facetów zainteresowanych modą ;/
    • Gość: Co ja tu robię o 6 Re: Trendy jesień 2008 IP: *.chello.pl 09.12.08, 05:58
      Za 200 dolarów może i można. Powiedzm wiecej. Jak cżłowiek dobrze się po lombardach przejdzie to i za 1/4 tego wyrobi, w końcu dolar ładnie ostatnio poszedł do góry. Ale nie na użyteczności moda polega prawda? Nie kupuję BOSSA, GUCCIEGO czy innego Valentino, dlatego że muszę się ubrać, ani nie kupuję Porsche dlatego że muszę się przemieścić z punktu A do B. Te ubrania mówią- chcę dobrze wyglądać, chcę być kimś i wkładam w to pewien wysiłek. Tak jak Porsche mówi mam 40 lat, jestem sfrustrowany i zdradzam żonę. To kwestia stylu życia.
    • Gość: Blanco Re: Trendy jesień 2008 IP: *.chello.pl 14.09.09, 22:01
      Fajna kurtka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka