Dodaj do ulubionych

Seks oralny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 17:23
Ja jestem mężczyzną i ja tam uważam tak: lesbijki, geje, seks grupowy, seks oralny i seks analny-są/jest obrzydliwy i tak jakby zboczony dla mnie, ja tam wole normalny stosunek z przytulaniem, pieszczeniem piersi i całowaniem cmok-cmok lub z językiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: yyyy Re: Seks oralny IP: *.mia.three.co.uk 13.10.08, 05:27
      dość nademna to pewnie prawiczek...
    • Gość: ANONIM Re: Seks oralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 20:17
      no i co? A jak ci powiem, że nie wszyscy lubią seks oralny to uwierzysz? Przeczytałem, że tylko 15% polek się przyznała do aktywnych stosunków oralnych, a ok. 35% polaków nie lubi tej formy seksu.
    • Gość: ANONIM Re: Seks oralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 10:07
      mówiąc 35% polaków miałem na myśli mężczyzn, a doczytałem a z 70% polek tego nie lubi, a nie które pary , czerpią z tego przyjemność, ale nie przepadają za okazywaniem tego
    • Gość: Kobieta Re: Seks oralny IP: *.chello.pl 07.12.08, 01:15
      Dla mnie, jako kobiety pedentycznej, sex orany jest po prostu niehigeiniczny
    • Gość: Anonim ona Re: Seks oralny IP: *.kam.pl 05.01.09, 23:28
      Sex oralny jest super...nie zdawałam sobie kiedyś z tego sprawy.Dawno temu też wydawał mi się obrzydliwy,ale zmieniłam zdanie...
    • Gość: anonim on Re: Seks oralny IP: *.wro.vectranet.pl 08.01.09, 18:10
      kocham seks oralny...dziwi mnie to ze ktos moze go nie lubic. Nie
      wiem z czego wynika niechec do tego typu seksu, moze niski popęd lub
      obrzydzenie do swojego partnera. Nie odmawiajcie sobie
      przyjemnosci...
    • Gość: Oj oj oj Re: Seks oralny IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 14:00
      A ja mam tera jeden migdał naderwany. Od ogora mego faceta
    • Gość: odrażający faceci Re: Seks oralny IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 28.09.09, 18:48
      - obawa, że zapach, wygląd i naturalne nawilżenie miejsc intymnych mogą być dla partnera odstręczające

Są. Kojarzą się z fekaliami. Ani zapach, ani wygląd ani konsystencja nie zachęca.

- odstręczający zapach i smak wydzielin partnera

Mężczyźni nawet jesli sie tam myją, to niedokładnie, bo nawet 15 min po prysznicu ich robak zaczyna capić.

- narządy płciowe to coś brudnego

A co, nie są? Szczyny, odchody, sperma. Po prostu jami!!! :/
    • Gość: sebek Re: Seks oralny IP: *.piekary.net 23.10.09, 14:45
      a ja sie myje :)
    • Gość: ktos Re: Seks oralny IP: 91.208.10.* 02.11.09, 15:32
      a jak jedzie babie starym sledziem to jest dobrze? umyje picke raz na miesiac po okresie i mysli ze swieci.Ja tam myje fajfusa po kazdym sikaniu. i laski zawsze chetnie robia mi laske:D trzeba tylko zlapac ja mocno za glowe lub wlosy i przyciahnac do fujary a reszte juz sama zrobi :D
    • Gość: Michal Re: Seks oralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 15:18
      Nie wiem czemu ale wszystkie wypowiedzi na kazdy temat na tej stronie sa malo inteligentne i wulgarne. Ludzi starajcie sie prowadzic dyskusje a poziomie a nie: "Szczyny, odchody, sperma. Po prostu jami!!! :/"
    • Gość: Gość Re: Seks oralny IP: *.chello.pl 25.11.09, 12:23
      WW.ORALNY.NET

Szukasz wrażeń ? Zapraszamy na nowy serwis !!!!

Otwarty i kulturalny portal na temat seksu oralnego. Ciekawe artykuły, super wywiady i codzienne aktualizacje.

https://oralny.net/wp-content/woo_uploads/6-logo.png
    • Gość: janatur Re: Seks oralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 22:21
      Seks oralny to wspaniała zabawa,przyjemnie jest całować,językiem dotykać łechtaczkę
      pieścić wspaniałą piczkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka