pati_ppp
21.12.08, 21:57
Nie wiem ale muszę to napisać... a nawet zapytać... dlaczego faceci tak 'jeżdżą' po kobietach z małym biustem... :| jak widzę komentarze typu "laska płaska jak deska porażka", "i gdzie ona cycki zostawiła:/" to aż mnie skręca... bo nie wiem ale panowie chyba nie wiecie że kobieta piersi sobie nie wybiera tylko jakie ma takie ma i już... no chyba że sylikony no ale pozostawię to bez komentarza, ale wracając do tego co pisałam to kobieta piersi sobie nie wybiera... :| wiem ze kobieta powinna wyglądać jak kobieta i piersi powinny być i jak większość uważa, im większe tym lepsze ale... jak widzę w jakie kompleksy niektóre popadają, sama wiem o co chodzi bo próbuje przyjaciółce wbić do głowy że tak powiem "brak piersi" to nie koniec świata i nic na to nie poradzi... musi cieszyć sie tym co ma, ale nic do niej nie przemawia bo faceci już nie raz komentowali jej biust a raczej jego brak... no i dziewczyna nawet na basen czy na plaże wstydzi sie wyjść... aj chodzi mi tylko o to żebyście zrozumieli ze kobieta piersi sobie nie wybiera.. to nie sklep "poproszę duże C" i mam duże C... pamiętajcie o tym.. to bardziej taki mały apel z mojej strony:)