Dodaj do ulubionych

źle, źle, źle

13.01.09, 22:31
Jest mi źle z tego samego powodu co większości kobietom na tym forum. Nie
lubię się użalać, ale tak mi źle, że nie mogłam się powstrzymać. Nawet nie
chce mi się rozwijać tematu poza stwierdzeniem że jest mi ZLE!!!!!!!!!!!!!!

na marginesie czy wg Was w określeniu "dawanie dupy na prawo i lewo" mieści
się seks raz w roku z kolegą/koleżanką?
Obserwuj wątek
    • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:33
      raz do roku przed Wielkanocą czy przed Bożym Narodzeniem ?
      Bo to istotne...
      • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:35
        pomiędzy
        jak w tej piosence "to był maj pachniała Saska Kępa"

ale nie o tym mój wątek ;/
        wracając do meritum

jest mi źle :(((
        • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:37

Źle czy tylko niedobrze? :)))

------
          zmieniłam nick - nawrocona5 :)
          • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:40
            źle, maksymalnie źle
            dowodem na to jest to, że mi diabelnie zimno (dziwne, że takie przenośne
            ochłodzenie kontaktów niemal mnie zamraża powodując dreszcze) boli mnie brzuch,
            od rana boli mnie głowa i jest mi niedobrze
            • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:45
              To się chyba nazywa objawy psychosomatyczne?
              Nie pokręciłam czegoś?

Aż tak ważne to były kontakty ? :)
              A ochłodzenie to jeszcze nic nieodwracalnego :)
              Nie martw się, czasem coś początkowo źle wygląda, a potem okazuje się całkiem
              inaczej:)

------
              • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:49
                nawrotka1 napisała:

> To się chyba nazywa objawy psychosomatyczne?
                > Nie pokręciłam czegoś?

chyba masz rację ;/

> Aż tak ważne to były kontakty ? :)
                > A ochłodzenie to jeszcze nic nieodwracalnego :)

ochłodzenie i zamrożenie to raczej śmierć ;/

> Nie martw się, czasem coś początkowo źle wygląda, a potem okazuje się całkiem
                inaczej:)

dzięki za pocieszenie, jakoś nie potrafię myśleć pozytywnie
                czasem nie można nic zrobić ;/
                • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:06

> ochłodzenie i zamrożenie to raczej śmierć ;/

Hibernacja to nie śmierć :)

> czasem nie można nic zrobić ;/

Faktycznie.
                  Ale przekonałam się, że nie tylko kobieta zmienną jest. Facet czasami też bywa :)

------
                  • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:09
                    nawrotka1 napisała:

>
                    > > ochłodzenie i zamrożenie to raczej śmierć ;/
                    >
                    > Hibernacja to nie śmierć :)

ale póki co sposób przywrócenia do życia jest nieznany ;/

> > czasem nie można nic zrobić ;/
                    >
                    > Faktycznie.
                    > Ale przekonałam się, że nie tylko kobieta zmienną jest. Facet czasami też bywa :)

oj tak o ile jestem to w stanie zrozumieć, tak nie potrafię sobie wyjaśnić
                    ukrywania a potem pretensji ;/

> ------
                    > zmieniłam nick - nawrocona5 :)
                    • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:17

Hmmm...Nalezy wziąć pod uwage i taką ewentualność, że to dupek :(

------
                      • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:19
                        biorę pod uwagę taką możliwość choć z bólem serca ;/
            • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:01
              lacido napisała:
              > źle, maksymalnie źle
              > dowodem na to jest to, że mi diabelnie zimno

dawaj do mnie , zrobi sie anielsko gorąco
              • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:04
                4groove napisał:
                > dawaj do mnie , zrobi sie anielsko gorąco

wiesz
                właśnie przez takie ciepło mam teraz zimno ;/
                • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:12
                  dramatyzujesz
                  zakochałaś się ?
                  • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:13
                    staram się nie dramatyzować

w skrócie: zakochałam, zwątpiłam, przespałam, jestem zmrożona ;/
                    • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:24
                      zapomniałas dopisac na koncu "jestem więc głupią babą"
                      a czego sie spodziewalas ? Peku róż i piersionka ?
                      Kolega zachowal sie typowo dla gatunku ....jak daja to bierz , potem sie
                      bedziesz zastanawial...
                      • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:27
                        nic nie rozumiesz

przeczytaj jeszcze raz i zobaczy czy to Ci się trzyma kupy yyy znaczy jednego
                        faceta ;/

> a czego sie spodziewalas ? Peku róż i piersionka ?

czy ja gdzieś piszę o czymś co choćby miało zarys związku?

> Kolega zachowal sie typowo dla gatunku ....jak daja to bierz

do tego kolegi co to nie wziął, tylko nastąpiła wymiana to ja nic nie mam ;/
                        • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:30

To było nie do Lacido, tylko do poprzednika:)
                          ------
                        • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:37
                          wez no mi opowiedz swoja historie raz jeszcze , tylko pie...ij to drukowanymi
                          bo ja troche nie kumam...
                          jak na razie to mam 3 wersje :
                          -ty dalas , on wzial i sie wypial
                          -ty chcialas dac , on nie wzial (pedal pewnie)
                          -naogladalas sie jakis seriali i ci sie fabula z rzeczywistoscia popie...la i
                          cos bredzisz
                          • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:43

Zrozumiałam, ze zakochała sie w jednym, nic z tego nie wyszło, a
                            przespała z drugim.

------
                            • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:48
                              dzieki siostro , bez ciebie nie dal bym rady...
                              do autorki klasyka : glupia jestes lafirynda
                              • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:49
                                4groove napisał:

> dzieki siostro , bez ciebie nie dal bym rady...
                                > do autorki klasyka : glupia jestes lafirynda

dlaczego?
                                • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:52
                                  bo sie zachowujesz jak glupia lafirynda
                                  paniał ?
                                  • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:53
                                    masz koleżanki? takie do pogadania, pierniczenia o dupie Maryni?
                                    • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:00

Nie słuchaj Lacido, on tak z zazdrości :)
                                      A Ty dziewczyno, daruj sobie moralniaka, jesli przypadkiem go masz.

------
                                      • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:02
                                        a czego niby ja mialbym jej zazdroscic ?
                                        • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:04

A czy ja mówiłam, że JEJ ? :)))

------
                                          • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:07
                                            och siostro , och...ałaś ???
                                            W kazdej sekundzie pewnie pare milionow facetow na swiecie rypie w jakis sęk
                                            ...czego tu zazdrościc ? jak zazdroscilbym jemu , musialbym i reszcie , a to
                                            ponad moje sily
                                            • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:12

Tego nie sugeruję:)
                                              Ale Lacido to fajna dziewczyna i pomyslałam, ze sam wolałbys ja
                                              pocieszać :)))
                                              A poza tym to wygłupiam sie, zeby zatrzec twoje grubiaństwo :)
                                              ------
                                              • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:15
                                                o wyprasza sobie , tylko nie w twarz ! zadnym gburem nie jestem
                                                jestem szczerym , mowiacym wprost mlodziencem o glebokim wnetrzu i niebanalnej
                                                osobowosci
                                      • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:03
                                        to nie chodzi o moralniaka bo go nie mam. Ktoś kto odrzuca uczucia i
                                        bagatelizuje, mówiąc: to miłe a poza tym jesteśmy kuplami nie ma prawa mieć
                                        pretensji, że ta druga osoba zdołała po pół roku się pozbierać
                                        • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:09
                                          w dobie kryzysu jestes trendi , zle zainwestowalas uczucia.
                                          utwardz dupe i serce , bedzie mniej bolec
                                          • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:11
                                            4groove napisał:

> w dobie kryzysu jestes trendi ,

nie rozumiem tego

zle zainwestowalas uczucia.

wiem, że źle dlatego postanowiłam stłumić to i udało mi się tylko nie myslałam,
                                            żę wzbudzi to taką złość ;/

> utwardz dupe i serce , bedzie mniej bolec

właśnie myślałam, że jestem twarda staram się być, chyba nie bardzo mi to
                                            wychodzi ;/
                                            • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:16
                                              dlaczego zlosc ?
                                        • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:09
                                          lacido napisała:

> to nie chodzi o moralniaka bo go nie mam. Ktoś kto odrzuca uczucia
                                          i
                                          > bagatelizuje, mówiąc: to miłe a poza tym jesteśmy kuplami nie ma
                                          prawa mieć
                                          > pretensji, że ta druga osoba zdołała po pół roku się pozbierać

Nie ma prawa. Koniec kropka.
                                          I nie ma prawa Cię oceniac. A Ty sie nie przejmuj jego gadaniem, bo
                                          to mi śmierdzi manipulacją. Niby co to ma byc - że nie byłas go
                                          godna? :DDD
                                          Chrzań to :)))
                                          ------
                                          • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:13
                                            nawrotka1 napisała:

> Nie ma prawa. Koniec kropka.
                                            > I nie ma prawa Cię oceniac. A Ty sie nie przejmuj jego gadaniem, bo
                                            > to mi śmierdzi manipulacją. Niby co to ma byc - że nie byłas go
                                            > godna? :DDD
                                            > Chrzań to :)))

dzięki, najgorsze jest to, że myślę o co tu chodzi?
                                    • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:01
                                      pierniczenia w dupe chyba
                                      siostro , mam 32 lata , malzenstwo za soba i przestan mi wciskac bajki
                                      andersena o przyjazniach mesko damskich
                                      Mam pare kolezanek , takich co se moga zawsze do mnie zadzwonic i popie...c
                                      jakie to cudowne buty se dzis kupila
                                      koleguje sie z nimi tylko dlatego ze wiem ze przyjdzie taki dzien ze wyladuje z
                                      ktoras w lozku i przestaniemy sie kolegowac , skombinuje sie wtedy nastepna
                                      ....i tak w kolko
                                      traktuje aseksualnie tylko kobiety moich kumpli , bo to dla mnie zbrodnia
                                      katynska dotknac kobiete kumpla....ale jak kolega traci prawa wlasnosci , to juz
                                      wszelkie bariery znikaja ....tak w skrocie
                                      • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:08
                                        Powiem Ci tak
                                        znajomość moja byłą czysto platoniczna, wielokrotnie byłam uświadamiana, ze moje
                                        uczucia nie są odwzajemniane, moje wszelkie inicjatywy były lekceważone, przykre
                                        że ktoś chyba delektował się tym że jest obiektem uczuć.Nie jestem skłonna do
                                        autodestrukcji, wyperswadowałam sobie gościa, trudno było ale przecież nie ma
                                        sensu podysycać czegoś co jest jednostronne.A potem okazało się że nagle
                                        dopuściłam się czegoś złego? Widzisz tu jakieś zło? Nie był deklaracji, związku
                                        nic. Dalej mnie potępiasz?
                                        • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:13
                                          dziewczyno i dlatego wlasnie potrzebna ci twarda dupa i serce...
                                          pol roku temu mialem podobnie z pewna kolezanka ktora jasno mi powiedziala ze
                                          moge pomazyc ,szybko sie ogarnelem i ja olalem , tak dosyc stanowczo i teraz
                                          sytuacja jest zgola odmienna , to ona czuje miete...a ja juz nie chce (no moze
                                          oprocz pukanka , bo to zawsze mile) ...jak czegos nie dostane to potem juz tego
                                          nie chce...
                                          dorób sobie jakąs teorie do zycia , bedzie latwiej
                                          • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:18

Ale napierniczylismy w tym drzewku, Gdybym nie miała szklaneczki
                                            whisky w garsci, to nie wiedziałabym z kim mam gadac i o czym:)))
                                            ------
                                            • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:20
                                              patologia
                                          • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:18
                                            4groove napisał:

> dziewczyno i dlatego wlasnie potrzebna ci twarda dupa i serce...
                                            > pol roku temu mialem podobnie z pewna kolezanka ktora jasno mi powiedziala ze
                                            > moge pomazyc ,szybko sie ogarnelem i ja olalem , tak dosyc stanowczo

widzisz to u mnie było podobnie tylko widzisz Twoja koleżanka zerwała z Tobą
                                            kontakt bo miałeś kogoś innego? Takie bycie psem ogrodnika
                                            • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:25
                                              nieeeee, nigdy tak nie zrobie to jest pierfidna ku... gierka , a ja tego nie lubie.
                                              Kolezanka jest nadal moja kolezanka , ja nikogo nie mam , ona tez , ja sie tam z
                                              kims od czasu do czasu spotkam , ona tak samo (choc moze miec kogos do
                                              regularnego rypanka tak mi sie wydaje), ale to one teraz dzwoni , ona mnie
                                              wyciaga , ona dazy do spotkan.
                                              Ona chce sie przytulac i miziac , i nie mowi nic ze cos odemnie chce , bo ja
                                              chcialem i uslyszalem brednie , wiec juz nie chce.
                                              Mnie nic nie pyta bo wie co uslyszy , do zblizen tez nie chce doprowadzac ona bo
                                              wie ze ja sie nie bede zastanawial nawet sekundy , a potem sobie po prostu wyjde
                                            • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:28
                                              widzisz to u mnie było podobnie tylko widzisz Twoja koleżanka
                                              zerwała z Tobą
                                              > kontakt bo miałeś kogoś innego? Takie bycie psem ogrodnika
                                              >

A dlaczego Ty taka miętka jesteś, że zaraz masz doła przez niego? ;)
                                              Jak jest psem ogrodnika, to znaczy, ze potrzebował dokarmiac swoje
                                              ego a Ty mu to popsułaś.
                                              I nie łudź sie, ze moze w nim zazdrość sie odezwała i że to coś
                                              znaczy.
                                              Nic nie straciłas, na pewno. To jest po prostu brzydki chłopiec i
                                              olej go :)))
                                              ------
                                              • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:32
                                                dokladnie , fujara a nie meszczyzna :)
                                                ja jak mi lachon mowi ze czuje miete to sobie chociaz na spontonie jeszcze pukne
                                                , zawsze potem mozna jakiegos smsika wyslac...
                                                • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:38
                                                  Będziesz sie w piekle smazył, cyniku :)))

------
                                                  • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:40
                                                    bedzie przynajmiej doborowe towarzystwo
                                              • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 20:46
                                                Nawrotka, trudno mi zrozumieć jak to możliwe ze można się tak pomylić co do kogoś ;/
                          • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:46
                            biorąc pod uwagę to co napisałeś to moja historia jest prostsza ;/
                      • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:29

Pozwolę sobie zaprotestowac:)
                        Uproszczenie jak z FK :)))

------
                        • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:33
                          FK ? to ma cos wspolnego z SM ?
                          • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:36
                            4groove napisał:

> FK ? to ma cos wspolnego z SM ?

Oj, czasami ma :D

A na Forum Kobieta własnie tak wieszczą, jak Ty - ze "jak dasz, to
                            na pewno źle się skonczy, bo wszyscy tacy sami" :)

------
                            • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:37
                              jestem zainteresowany , oferte prosze na maila
                              • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:41

Ty to nawet na cudzym nieszczęsciu szukasz prywaty :DDD

To nie ten wątek :) Więcej taktu :)

------
                                • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:47
                                  to ten wątek ma zabarwienie dramatyczne ? oups , nie skumalem , myslalem ze to
                                  forumowy klasyk , kazda okazja wiec dobra
                                  • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:48
                                    drukowanymi mam Ci napisać ze dramatyzuję ;/ (a ze klasyka .. cóż)
                                    • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:49
                                      teraz to ja juz wszystko rozumiem , żal mi cie
                                      jebnij 50 razy różaniec
                                      • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:50
                                        chyba nie rozumiesz ;/
                                        • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:56
                                          w uproszczeniu rozumiem ......zreeeeeesztą , sprawa jest prosta jak budowa cepa
                                          , dalas dupy , teraz cierpisz , na wlasne zyczenie zreszta , a tu przyszlas sie
                                          pocieszyc i podbudowac zeby inne podobne do ciebie uwiezione w swoich ciasnych
                                          babskich rozumkach forumowe wyjadaczki polizaly sobie z toba "w przenosni of
                                          course " pały abys mogla polozyc sie spac spokojna ze taka glupia do konca nie
                                          jestes
                                          a stwierdzam ze jestes
                                          • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:57
                                            wiesz co, szybki jesteś w ocenie, przykre to
                                            • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:04
                                              czego sie spodziewalas ?
                                              • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:09
                                                nie pochopnej oceny, ale wiesz nie zaskoczyłeś mnie niestety ;/
                                                • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:18
                                                  c'est la vie dziewczyno , c'est la vie
    • tygrysio_misio Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:49
      to ja wprowadze ciekawy i radosny element w ten watek: mam fajne cycki i bardzo
      lubie je macac;]
      • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:50
        ;)
        no widzisz
        ja nawet fajnych cycków nie mam
        cieszę się Twym szczęściem ;/
        dzięki :)
      • 4groove Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:57
        udostepniasz czasem ? bo tez lubie
    • tytus_flawiusz Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:49
      lacido napisała:

> na marginesie czy wg Was w określeniu "dawanie dupy na prawo i
      > lewo" mieści się seks raz w roku z kolegą/koleżanką?

to stanowcze nadużycie, wręcz pycha i arogancja z tego stwierdzenia bije. Raz w
      tygodniu i możemy dyskutować ale raz w roku. Raz w roku to i u Karmelitów orgia
      się zdarzy
      • nawrotka1 Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:50
        Raz w roku to i u Karmelitów orgia
        > się zdarzy

Znasz może datę? :DDD
        ------
      • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:51
        tytus_flawiusz napisał:

> lacido napisała:
        >
        >
        > > na marginesie czy wg Was w określeniu "dawanie dupy na prawo i
        > > lewo" mieści się seks raz w roku z kolegą/koleżanką?
        >
        > to stanowcze nadużycie, wręcz pycha i arogancja z tego stwierdzenia bije. Raz
        w tygodniu i możemy dyskutować ale raz w roku. Raz w roku to i u Karmelitów
        orgia się zdarzy

:)))))))))))
        dzięki
        • viviene Re: źle, źle, źle 13.01.09, 22:56
          mamy już cycki i dupe:)
          podrzuccie jeszcze coś ciekawego :)

kurcze,wiem jak to jest zle):
          zróbmy coś z tym:)
          • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:03
            i jeszcze ciagle muszę się logowac

nawet sprzęt się buntuje ;/////////
            • viviene Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:06
              walnij go :))))))
              • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:09
                viviene napisała:

> walnij go :))))))

masz na myśli przemoc czy terapie szokową?
                • viviene Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:14
                  przemoc,co tam terapia-nie działa :)
                  • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:22
                    viviene napisała:

> przemoc,co tam terapia-nie działa :)

no to jest problem ;/ nie stosuję przemocy
          • bertrada Re: źle, źle, źle 31.01.09, 01:52
            > mamy już cycki i dupe:)
            > podrzuccie jeszcze coś ciekawego :)

Jak chcecie. Mam seksowną pochwę. ;))
            • lacido Re: źle, źle, źle 01.02.09, 00:04
              sam fakt jej posiadania jest chyba wystarczająco seksowny :)
    • poprioniony Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:58
      > na marginesie czy wg Was w określeniu "dawanie dupy na prawo
      > i lewo" mieści się seks raz w roku z kolegą/koleżanką?

Tak. Ale jak mi uswiadomiono w watku obok, moje poczucie normalnosci
      jest spaczone, wiec mozesz dalej dawac dupy na lewo i prawo ZDZIRO!
      • lacido Re: źle, źle, źle 13.01.09, 23:59
        nie znasz się ;/
        • tytus_flawiusz Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:08
          lacido napisała:

> nie znasz się ;/

dokładnie !
          nie zna się, a w dodatku nie praktykuje i stąd ta frustracja
          • poprioniony Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:13
            Dobra, doje.baliscie mi okrutnie, odszczekuje, nie jestes zdzira.
            Jestes zwykla lafirynda, ktora daje dupy na lewo i prawo.
          • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:13
            tytus_flawiusz napisał:

> lacido napisała:
            >
            > > nie znasz się ;/
            >
            > dokładnie !
            > nie zna się, a w dodatku nie praktykuje i stąd ta frustracja

myslisz?
            • tytus_flawiusz Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:19
              lacido napisała:

> myslisz?

wiem !
              dla kogoą, kto normalnie po bożemu rypie regularnie co w ręce wpadnie, miarą
              dawania dupy ma być ru...ko raz do roku ?
              To nawet nie jest żaden seks, to jest po prostu ku... obowiązkowy przegląd
              techniczny.
              No ale jak facet po za burzliwym związkiem z własną ręką i jpegami, żywej, gołej
              baby nie widuje, to taki "przegląd" wydaje mu się antyczną orgią
              • poprioniony Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:22
                > No ale jak facet po za burzliwym związkiem z własną ręką i jpegami

Z dzungli uciekles prymitywie? Dzis rzadzi divx.
                • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:27
                  Prymitywie !!!!!!!!!!!!! o ku... , myslalem ze sie poszcze ze smiechu !!!!
                  Popri ,siekierka dla Ciebie !
                  Masz mój szacun
                • tytus_flawiusz Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:28
                  poprioniony napisała:

> Z dzungli uciekles prymitywie? Dzis rzadzi divx.
                  >

sorry, nie nadążam za tymi "seksualnymi" cyber-nowinkami, rucham wciąż po
                  "realnemu".
                  • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:33
                    udowodnij ! :)
                    • tytus_flawiusz Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:35
                      4groove napisał:

> udowodnij ! :)

to kiedy wpadniesz ? wazelinę kupić czy też może masz jakąś ulubioną, po której
                      mniej cię szczypie i sam sobie kupisz
                      • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:40
                        ze swoimi fantazjami to przenieś sie kolego na forum do siebie podobnych
                        a tak btw to nie wiedzialem ze dupa moze szczypac ale jako znawcy wierze ci na slowo
                        • tytus_flawiusz Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:46
                          4groove napisał:

> ze swoimi fantazjami to przenieś sie kolego na forum do siebie podobnych

uuuu... nerwy puściły lokalnemu macho (specjaliście od fantasmagorii) ... i
                          zaczyna się nerwowo łokciami rozpychać, drzwi pokazywać :-)...

> a tak btw to nie wiedzialem ze dupa moze szczypac

dziwne, bo pierwszy lecisz jej nadstawiać w obronie pierwszego lepszego
                          obszymurka z tego forum.

a swoją drogą podziwiam ku...ką obłudną umiejętność jednoczesnego włażenia w
                          dupę obrażanej i obrażającemu i to w tym samym wątku
                          • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:55
                            tytusku , nie unoś się bo ci żyłka w dupie pęknie
                            • tytus_flawiusz Re: źle, źle, źle 14.01.09, 01:01
                              4groove napisał:

> tytusku , nie unoś się bo ci żyłka w dupie pęknie

hehe trochę nerwów i z forumowego macho, zrobił się rozzłoszczony szczoch bez polotu i tej ikry, którą jeszcze niedawno prezentował w poście o dupach co to rozbijają się w potrzebie o jego drzwi.
                              Tam wujek dobra rada, główny wioskowy popychacz i przepychacz kominów.
                              Tu przedszkolaczek, który po za przedszkolną formułką o "żyłce w dupie", niczego więcej nie jest z siebie w stanie wydukać.

goń się leszczu :-)
                              • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 01:16
                                a ty lisie ! , prawie sie na to zlapalem i chcialem sie tu brędzlować elekwencją
                                tak samo jak ty , ale wiesz co pie... to , szkoda laku
                                zlap troche dystansu i wroc , a teraz spac bo cie mama do szkoly jutro niedobudzi
                                • modrooka Panowie 14.01.09, 09:37
                                  Co to za wytrysk testosteronu?
                                  Pokłóćcie się jeszcze kto ma większego. Błaaaaagam :)
                                  • tytus_flawiusz Re: Panowie 14.01.09, 10:32
                                    modrooka napisała:

> Co to za wytrysk testosteronu?

eee... to białe co ląduje na buźce to nie testosteron, maleńka.
                                    Twój chłoptaś robi cię w balona
                                    • modrooka Re: Panowie 14.01.09, 10:38
                                      > eee... to białe co ląduje na buźce to nie testosteron, maleńka.
                                      > Twój chłoptaś robi cię w balona

Ale jak to? Ale on mi mówił, że to zdrowy testosteron, który dobrze robi na
                                      cerę jeśli się go regularnie zażywa.

Znowu mnie oszukał :/
                                      • tytus_flawiusz Re: Panowie 14.01.09, 10:39
                                        modrooka napisała:

> Ale jak to? Ale on mi mówił, że to zdrowy testosteron, który dobrze robi na
                                        > cerę jeśli się go regularnie zażywa.
                                        >
                                        > Znowu mnie oszukał :/

nie, (po za nazwą "specyfiku"), reszta to święte słowa.
              • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 21:00
                tytus_flawiusz napisał:

> lacido napisała:
                >
                > > myslisz?
                >
                > wiem ! dla kogoą, kto normalnie po bożemu rypie regularnie co w ręce wpadnie,
                miarą dawania dupy ma być ru...ko raz do roku ?
                > To nawet nie jest żaden seks, to jest po prostu ku... obowiązkowy przegląd
                techniczny.
                > No ale jak facet po za burzliwym związkiem z własną ręką i jpegami, żywej,
                gołejbaby nie widuje, to taki "przegląd" wydaje mu się antyczną orgią

:)))
                >
            • poprioniony Re: źle, źle, źle 14.01.09, 00:20
              > myslisz?

O co Ty go podejrzewasz?
              • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 20:50
                no i widzisz, znowu to samo, nie wiem czemu zakładam dobre cechy u mężczyzn (no
                po za Tobą, bo Ty zawsze pokazujesz ze jesteś zły)
                • cus27 Re: źle, źle, źle 31.01.09, 07:28
                  Lacido,musisz miec ..."na kopy "tych kolegow... !Z Twoim
                  temperamentem!Do tej pory uwazalam,ze kolegow mamy do
                  pogadania,widac,ze nie tylko!
                  • lacido Re: źle, źle, źle 01.02.09, 00:26
                    właśnie problem w tym, że nie mam ich na kopy

koledzy mogą służyć różnym celom
    • purchawkapuknieta Re: źle, źle, źle 14.01.09, 05:04
      e, źle nie jest, skoro masz czas i ochotę raz w roku z kolegą...

mnie przewiało. od tygodnia boli mnie cała lewa strona łepetyny. jakiś cholerny
      syf mi w nogę prawą wszedł. reumatyzm mnie zabije.
      dziś idę do szpitala z małym- nie wiem, kiedy wyjdę. i co zrobię ze starszą. nie
      mam gdzie jej sprzedać.
      (ale mnie napiernicza ten mój kiśtur!)
      i jeśli by mi zrodziła się myśl o frywolnych igraszkach, to sama miałabym się za
      zdzierę. nawet, gdyby ciupcianie miało odbyć się z kolegą
      :D
      • menk.a Re: źle, źle, źle 14.01.09, 10:29
        :DDDDDDD Ómarłam po tym.
        Ja jednak szczęśliwy człowiek chyba jestem. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • tarantinka Re: źle, źle, źle 14.01.09, 09:35
      rozszerz krąg znajomych tak żeby X nie wiedział ze spałas z Y, dla X
      zostaniesz nieskazitelana a przyejmność zostanie. No chyba że
      dojdziesz do jednego słusznego wniosku że X należy sie nauczka no to
      wtedy z jego najlepszym kumplem ;)
      • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 20:48
        to nie miała być żadna nauczka, po prostu poszłam swoją drogą ;/
      • andreas3233 Re: źle, źle, źle 15.01.09, 22:16
        Chcialbym Cie pocieszyc:-))))
    • modrooka Re: źle, źle, źle 14.01.09, 09:41
      Eeeee to ja się też dołączę do żali i lamentów.
      Buuuuuuuuuuu
    • grz.egorz Re: źle, źle, źle 14.01.09, 12:11
      Lacido, jesteś bardzo fajna, niech Ci nie będzie źle. Dlaczego jest?
      • tytus_flawiusz Re: źle, źle, źle 14.01.09, 12:12
        grz.egorz napisał:

> Lacido, jesteś bardzo fajna, niech Ci nie będzie źle. Dlaczego jest?

to normalny objaw przy tak zwanym "chronicznym niedopchnięciu"
      • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 20:52
        grz.egorz napisał:

> Lacido, jesteś bardzo fajna, niech Ci nie będzie źle. Dlaczego jest?

robię się sentymentalna ;/
        Miło mi że tak napisałeś , ale nie wiem czemu tak mi się pierniczy
    • showmessage Re: źle, źle, źle 14.01.09, 13:53
      > na marginesie czy wg Was w określeniu "dawanie dupy na prawo i lewo" mieści
      > się seks raz w roku z kolegą/koleżanką?

Nie mieści się w powyższym określeniu. Nie mieści się w określeniu seks,
      bardziej może w "wypadek przy pracy". ;)

Jak nie lubisz się nad sobą użalać to się nie użalaj. Lubię Cię w wersji
      bardziej zaczepnej niż biadolenie że Ci źle.
      • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 20:55
        kryzys mam ;/
        też się wolę w wersji zaczepno-obronnej
        • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 21:35
          no sie w takiej zostaw na dłuzej Dziewczyno
          • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 22:01
            taki mam zamiar :)
            • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 22:02
              no i prawidlowo :)
              trzymam kciuki
              • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 22:08
                trzymaj tylko się nie obijaj ;)

wczoraj się trochę rozkrochmaliłam ;/
                • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 22:12
                  nie trudno było zauważyć....no cóż czasem tak bywa , nobody perfect
                  • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 22:25

a nie warto niestety
                    • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 22:32
                      wiem Dziewczyno , wiem
                      mea culpa
                      • lacido Re: źle, źle, źle 14.01.09, 22:44
                        nie Twoja tylko moja ;/
                        • 4groove Re: źle, źle, źle 14.01.09, 22:48
                          no jak sobie chcesz ;-)
        • showmessage Re: źle, źle, źle 15.01.09, 03:31
          eee nie kryzysuj się bo nie warto. Nie wiem, czujesz się samotna czy jak? W
          permanentnym dołku nie da się wyrwać nikogo sensownego.. To tak na marginesie.
          Ja bym Ci zaproponował na poprawę humorku najpierw zakupy, jakiś ciuch od
          którego wszyscy padną, potem fryzjer bo to jest lekarstwo na wiele zmartwień a
          następnie jakaś knajpka na poziomie gdzie można się pouśmiechać do
          przystojniaków. ;) Nooo ale w dołku to się nie da więc uszy do góry. hehehheehhehehe
          • lacido Re: źle, źle, źle 15.01.09, 22:08
            :)))))))))))

wiem że nie warto, ale po kryzysie może bardziej docenię spokój w moim życiu :)
            CO do zakupów to niestety mnie to nie cieszy, ale ten fryzjer to całkiem niezły
            pomysł może zrobić coś konkretnego z włosami tylko obawiam się radykalnego
            cięcia :/
            Co do przystojniaków to wolę się trzymać od nich z daleka (albo lepiej niech oni
            trzymają się z daleka ode mnie) patrzeć na nich nie mogę (na razie tylko mam
            nadzieje ;)
            • showmessage Re: źle, źle, źle 16.01.09, 15:52
              O, ciekawe, kobieta co nie lubi zakupów. ;) Uważaj bo uwierzę. hehehehhehehe

> Co do przystojniaków to wolę się trzymać od nich z daleka (albo lepiej niech on
              > i
              > trzymają się z daleka ode mnie) patrzeć na nich nie mogę (na razie tylko mam
              > nadzieje ;)

Masz z gruntu złe podejście. Nadzieję? Jaką nadzieję? Zawsze trzeba mieć
              pewność, nie nadzieję. To jak samosprawdzająca się wróżba. ;)
              Każdego dnia rano patrzę w lustro i mówię do siebie "świat należy do mnie". ;)
              Potem niezmiennie ruszam kolejny raz kształtować rzeczywistość wokół siebie. :)
              Troszkę więcej optymizmu! :)
              • lacido Re: źle, źle, źle 01.02.09, 00:00
                jak to się stało, że przegapiłam ten wpis ;///

zakupów nie lubię, bo od tego boli mnie głowa

> Masz z gruntu złe podejście. Nadzieję? Jaką nadzieję? Zawsze trzeba mieć
                pewność, nie nadzieję. To jak samosprawdzająca się wróżba. ;)

doświadczenie ;/

> Każdego dnia rano patrzę w lustro i mówię do siebie "świat należy do mnie". ;)

ja tam się nie okłamuję, wystarczy że inni to robią ;)

Potem niezmiennie ruszam kolejny raz kształtować rzeczywistość wokół siebie. :)
                Troszkę więcej optymizmu! :)

gdzie sprzedają to się zaopatrzę ;)
                • showmessage Re: źle, źle, źle 01.02.09, 15:33
                  Co trzeba zrobić żeby Cię przegadać? ;) Czy to możliwe? heheheheheheheh Nie
                  okłamuję się. Świat należy do mnie. :) Praktycznie nie mam marzeń. Wszystko się
                  spełnia. ;)

> gdzie sprzedają to się zaopatrzę ;)
                  Nie chcesz kupić bo cena jest wysoka. Kiedy nic już nie masz, możesz się tylko z
                  tego śmiać, albo się wykończysz. Tak się rodzi optymizm. Ponad dnem wszystko
                  jest lepsze. ;)
                  • lacido Re: źle, źle, źle 01.02.09, 21:24
                    showmessage napisał:

> Co trzeba zrobić żeby Cię przegadać? ;) Czy to możliwe? heheheheheheheh
                    trzeba mieć patent na zamknięcie mi buzi :)

> Nie okłamuję się. Świat należy do mnie. :) Praktycznie nie mam marzeń.
                    Wszystko się spełnia. ;)

eeeeeeeeeee to lipa, bo co wtedy jak spełnią się wszystkie?
                    • showmessage Re: źle, źle, źle 03.02.09, 01:25
                      > trzeba mieć patent na zamknięcie mi buzi :)
                      Patent powiadasz? ;)

> eeeeeeeeeee to lipa, bo co wtedy jak spełnią się wszystkie?
                      Wtedy się wchodzi na forum żeby ktoś coś wymyślił. :)))))))
                      • lacido Re: źle, źle, źle 03.02.09, 14:47
                        showmessage napisał:

> > trzeba mieć patent na zamknięcie mi buzi :)
                        > Patent powiadasz? ;)
                        Ano tak, albo wypracować własny sposób, najlepiej metodą prób i błędów :)

> > eeeeeeeeeee to lipa, bo co wtedy jak spełnią się wszystkie?
                        > Wtedy się wchodzi na forum żeby ktoś coś wymyślił. :)))))))

ahaaaaaaaa
                        • showmessage Re: źle, źle, źle 07.02.09, 06:03
                          > Ano tak, albo wypracować własny sposób, najlepiej metodą prób i błędów :)
                          hmm... Tyle że to może zawsze przynieść odwrotny skutek i co wtedy? ;) Zacznę
                          sprawdzać kolejne metody, bardziej i bardziej natrętnie aż w końcu całkiem mnie
                          zakrzyczysz. ;)
                          • lacido Re: źle, źle, źle 08.02.09, 18:54
                            czy mi się zdaje czy stwarzasz problemy? ;)))
    • durneip Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 04:55

może przeoczyłam i już ktoś spytał: jak to jest - obcy frajer ma, nie wiadomo w
      ogóle z jakiej paki, jakąś opinię na temat Twojego prowadzenia się, a Ty się
      przejmujesz??

taki pies ogrodnika powinien biegać między ogórami, gdzie jego miejsce, i tam
      wygłaszać opinie, skoro musi. dziękuję za uwagę :)
      • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 22:10
        durneip napisała:

> > na marginesie czy wg Was w określeniu "dawanie dupy na prawo i lewo"
        mieścisię seks raz w roku z kolegą/koleżanką?
        >
        > może przeoczyłam i już ktoś spytał: jak to jest - obcy frajer ma, nie wiadomo
        w ogóle z jakiej paki, jakąś opinię na temat Twojego prowadzenia się,

był bliski mi ;/

a Ty się przejmujesz??

nie powinnam, wiem

> taki pies ogrodnika powinien biegać między ogórami, gdzie jego miejsce, i tam
        wygłaszać opinie, skoro musi. dziękuję za uwagę :)

:))))))))) trafne podsumowanie
        • nawrotka1 Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 22:19
          Mam nadzieje, ze dzis Ci cieplej :)

------
          • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 22:43
            w sumie tak

ale mam odruchy wymiotne ;/

i niestety schudłam 2kg :( a do 50u było tak niedaleko ;///
            • 4groove Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 23:21
              ale z Ciebie okruszek...
              • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 23:27
                ciiiiiiii

bo jak tytus_flawiusz to zobaczy to znowu będzie się znęcał ;)

to kto mi ostatnio wciskał że ważąc 46kg ważę za dużo???
            • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 23:29
              Lacido!Uchi do góry!Czekolada,czekolada,obrzydliwie słodka i
              kaloryczna poprawia nastrój;-)Ja osobiście wolę jakiegoś wymyślnego
              drinka na smutki-też działa;-)A mgli Cię z głodu.......tfu-miłości;-
              )?
              • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 23:36
                :)))
                czekolada była
                drink miał być ale... zapomniałam-będzie jutro

może uda mi się wcześniej wstać to się "zrobię" do pracy i będzie mi lepiej ;)
                • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 23:38
                  No uprzedziłas me myśli-jutro tez jest dzień chudzino-hehehe
                  Dobra praca nie jest zła;-)
                  Zadbaj o schaby i o ducha swego;-)
                  • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 23:44
                    idę po kluski śląskie :P
                    • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 23:48
                      Naćpaj się nimi do bólu;-)I na zdrowie;-)Smaczny sen tez działa
                      zbawiennie.Nie będziesz ni grama utyta,jeśli nie ustabilizujesz
                      godzinek posiłkowania itp.itd.
                      Ale Ty to wszystko zapewne wiesz;-)
                      • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 23:55
                        tyle że ja poza stałymi porami posiłków mam też dodatkowe np jak ta :)))
                        uwielbiam jeść może nawet bardziej niż spać - muszę się zastanowić :)))
                        • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 23:56
                          Tia,więc chwila refleksji przy drineczku;-)
                          • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 15.01.09, 23:59
                            aaaaaaaaaaaaaaaa...........lacido-zero sexu!

• lacido Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:02
                              ;//////////////
                              znaczy współczujesz celibatu i łączysz się w bólu? ;)))
                              • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:07
                                żartowałam w sumie;-)

> znaczy współczujesz celibatu i łączysz się w bólu? ;)))

ale skoro tak-to też.;-)Głupio mi sie zrobiło,czuje się podle-
                                czuje,że potrzebna mi chwilka refleksji z odrobiną ankoholu w dłoni;-
                                )
                                A potem wykonam pare ruchów z moim mężem w pokucie za zło ,które Ci
                                moimi nieprzemyślanymi słowami wyrządziłam;-)Tak się z Toba
                                solidaryzuję;-)
                                • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:09
                                  o Tyyyyyyyyyyyyyyyyyy

oby bolała go głowa ;)
                        • 4groove Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:00
                          ciekawe :)
                          to robimy quiz :) ile razy jesz kolacje ?
                          ja wlasnie skonczylem trzecią...
                          od tygodnia wieczorami siedze w kuchni , za plecami mam lodowke to sobie wyobraź :)
                          • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:02
                            A co ja mam powiedzieć,gdy posiadam 2 lodówki;-)
                            • 4groove Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:05
                              ja wtedy do carrefoura jezdzilbym żukiem :)
                              ide spac ...ale wczesniej cos zjem :)
                            • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:07
                              teklana napisała:

> A co ja mam powiedzieć,gdy posiadam 2 lodówki;-)

chcesz mnie adoptować?? ;)))
                              • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:10
                                mąż byłby zachwycony;-)
                                • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:12
                                  ? bo bym wszystkie resztki wyjadała?

no nie mów że Ty nie ;)))
                                • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:13
                                  a z ta dopcja ,to tak byś chciała na chwilkę ,czy na zawsze?;-)
                                  • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:15
                                    to ja się już dostosuję (jest jakis maksymalny czas pobytu?)
                                    ;)))
                                    • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:18
                                      Po konsultacji odpowiadam z pełna odpowiedzialnością-jak dobijesz do
                                      upragnionych 50 kg,szczęśliwą wypuścimy Cię w świat;-)
                                      • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:20
                                        no nie
                                        zmówiliście się!!??
                                        następni którzy stawiają wymagania gabarytowe ;/

idę spać niepocieszona ;///

dobranoc :)))
                                        • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:23
                                          dobranoc nasza prawie dziecinko;-)
                                          • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 12:12
                                            to tak dla scisłości dodam, że adopcaj wążę sie z tym, że z automatu
                                            zostałabyś babcią ;)
                                            • teklana Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 15:56
                                              Lacido-napewno sobie poradzisz-będę 3mać kciuki ;-)
                                              Odezwij się do mnie za jakieś ŁADNYCH parę lat jak mi będzie
                                              wszystko jedno-2,3,4,czy 5 wnucząt,czy nawet pra.........
                          • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:04
                            ja na kolacje zjadłam druga porcję obiadu, pół czekolady, resztki chrupek,
                            2kanapki, jabłko, herbata owocowa i teraz jeszcze raz kluski śląskie - jak to
                            możliwe że nie jestem spasiona???

i mam trudniej bo do lodówki muszę iść kawałek a wcześniej podnieść tyłek ;/
                            • 4groove Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:07
                              monthy payton sie klania :)
                              mam tak samo tylko tak pomnożone przez 2 :)
                              Miłej nocki
                              • lacido Re: Ej, Lacidoooo! 16.01.09, 00:09
                                ale pewnie ważysz ze 2x tyle co ja i ogólnie jestes większy :)
    • green.piss Re: źle, źle, źle 16.01.09, 18:57
      lacido napisała:

No jasne. Dawanie dupy to dawanie dupy, nie wiem co ma do tego częstość.
      • andreas3233 Re: źle, źle, źle 31.01.09, 00:56
        green.piss napisał:

> lacido napisała:
        >
        >
        > > na marginesie czy wg Was w określeniu "dawanie dupy na prawo i
        lewo" mieś
        > ci
        > > się seks raz w roku z kolegą/koleżanką?
        >
        > No jasne. Dawanie dupy to dawanie dupy, nie wiem co ma do tego
        częstość.

Bardzo sluszny argument!!!
        • lacido Re: źle, źle, źle 31.01.09, 15:32
          skoro to synonim słowa seks to użycie go jako stwierdzenia pogardliwego nie
          powinno mieć miejsca (na marginesie rozumiem dlaczego się on podoba zwolennikowi
          seksu analnego <lol>)
          • andreas3233 Re: źle, źle, źle 31.01.09, 23:40
            lacido napisała:

> skoro to synonim słowa seks to użycie go jako stwierdzenia
            pogardliwego nie
            > powinno mieć miejsca
            Ohhhhh...; ale to TY pierwsza uzylas tego sformulowania w watku, /
            patrz post nr 1 /. Do siebie masz
            zal..???
            (na marginesie rozumiem dlaczego się on podoba zwolennikowi
            > seksu analnego <lol>)
            Rozumiesz..??? Masz cos przeciw stosunkom analnym z kobietami..?
            • lacido Re: źle, źle, źle 31.01.09, 23:48
              poczytaj uważnie te znaczki "..." to nie są ozdobniki, to znaczy że to co jest
              miedzy nimi to cytat, wiec po raz pierwszy tego określenia użył ktoś inny ja go
              powtórzyłam.

Nie mam nic przeciwko żadnym stosunkom :)
    • garcia6 Re: źle, źle, źle 31.01.09, 13:16
      Dziwne pytania zadajesz ;)
      • lacido Re: źle, źle, źle 31.01.09, 15:33
        już nie pamiętam o co pytał, ale cóż jak się wejdzie miedzy wrony....

wszystko to wpływ tego forum :)))
        • garcia6 Re: źle, źle, źle 31.01.09, 15:36
          Wazne by zyc po swojemu :)
          • lacido Re: źle, źle, źle 31.01.09, 23:49
            zgadza się, ale czasem jest tak, że ktoś zrobi wodę z mózgu ;///
            • andreas3233 Re: źle, źle, źle 01.02.09, 00:05
              lacido napisała:

> zgadza się, ale czasem jest tak, że ktoś zrobi wodę z mózgu ;///

Co to oznacza w tym kontekscie..?
              >
              • lacido Re: źle, źle, źle 01.02.09, 00:12
                dlaczego Cię to interesuje?
                • andreas3233 Re: źle, źle, źle 01.02.09, 11:18
                  lacido napisała:

> dlaczego Cię to interesuje?

Bo nie rozumiem pojecia ''woda z mozgu'' - w kontekscie watku.
                  • lacido Re: źle, źle, źle 01.02.09, 15:14
                    człowiek ma pewne poglądy na rożne sprawy, ale uczy się całe życie. Czasem uczy
                    się od innych, weryfikuje swoje poglądy, czy też stwierdza że żył w błędnym
                    przekonaniu, że to co robi jest słuszne.
                    Znasz to powiedzenie: kłamstwo powtórzone sto razy staje się prawdą - na tym
                    polega robienie wody z mózgu
            • garcia6 Re: źle, źle, źle 01.02.09, 10:15
              Wode z mozgu mowisz...ja uwazam ze kazdy ma swoj rozumek...a najwiecej krytykuja
              kreca Ci co o sprawie nie maja pojecia albo nie byli w takiej badz podobnej
              sytuacji...Don't worry be HAPPY :)
              • lacido Re: źle, źle, źle 01.02.09, 15:18
                oczywiście, że ma, ale każdy chyba ma też koło siebie bliskie osoby z którymi
                dużo czasu przebywa, które mu doradzają itp (czasem okazuje się, że są to
                manipulatorzy ale to inna sprawa) i czasem przejmuje się niektóre zachowania,
                poglądy, noga one zafałszować obraz itp

garcia6 napisał:
                Don't worry be HAPPY :)
                dzięki
                jestem bardzo szczęśliwa, ten watek to już historia :))) ale bardzo mi pomógł
                zrozumieć że nie wszystko złoto co się świeci i jak bardzo pozory mogą mylić
                :))) więc w sumie to i tak jestem wygrana :DDDDDDDDDDDDD
                ----------
                Staraj się zostać uczciwym człowiekiem - zyskasz dzięki temu pewność, że na
                świecie jest o jednego drania mniej (TC)
                ze specjalna dedykacją dla...
                • zdzisiamisia Re: źle, źle, źle 01.02.09, 15:19
                  > jestem bardzo szczęśliwa, ten watek to już historia :))) ale
                  bardzo mi pomógł
                  > zrozumieć że nie wszystko złoto co się świeci i jak bardzo pozory
                  mogą mylić
                  > :))) więc w sumie to i tak jestem wygrana :DDDDDDDDDDDDD

Bardzo dobrze, tak trzymaj :)
                  • lacido Re: źle, źle, źle 01.02.09, 15:32
                    :)))))))))

głupio to przyznać, ale dziękuję wszystkim, bo każda wypowiedź w jakiś sposób mi
                    pomogła :))) i jeśli takie złe samopoczucie ma dać początek czemuś tak
                    fantastycznemu co czuje teraz, to życzę tego każdemu :))))))))))))))))
                    • andreas3233 Re: źle, źle, źle 01.02.09, 17:45
                      lacido napisała:

i jeśli takie złe samopoczucie ma dać początek czemuś tak
                      > fantastycznemu co czuje teraz, to życzę tego
                      każdemu :))))))))))))))))
                      A co az tak fantastycznego sie stalo??
                      • lacido Re: źle, źle, źle 01.02.09, 21:17
                        Fortuna kołem się toczy i tym razem jestem na górze :)

poza tym złe doświadczenia też są cenne a jeśli przyczyniają się do szczęścia to
                        już w ogóle super :)))))))))))))))
                • garcia6 Re: źle, źle, źle 06.02.09, 14:32
                  Wszystkie zle chwile sa tylko ulamkiem...skrawkiem naszego zycia...w ostatecznym
                  rozrachunku malo istotnym...
                  • lacido Re: źle, źle, źle 06.02.09, 17:31
                    nie myślę o ostatecznym rachunku :)
                    te chwile mają wpływ na resztę wiec są ważne
    • no_okki Re: źle, źle, źle 02.02.09, 13:49
      oki, oki, oki - aleście narżnęli dyskusji.../;p
      • lacido Re: źle, źle, źle 02.02.09, 14:50
        tylko nie mów że czytałeś :D
        • no_okki Re: źle, źle, źle 03.02.09, 14:02
          lacido napisała:

> tylko nie mów że czytałeś :D
          >
          = jakby to streścić, to o czym gadacie ??/;d;p
        • grassant Re: źle, źle, źle 06.02.09, 17:28
          lacido napisała:

> tylko nie mów że czytałeś :D
          >
          wskaż interesujące fragmenty!
          • lacido Re: źle, źle, źle 06.02.09, 17:30
            hehe
            nawet mi się nie chce tego czytać
            choć myślę że moja przemiana od lafiryndy do normalnego człowieka mogłaby być
            ciekawa ;)
            • grassant Re: źle, źle, źle 06.02.09, 17:43
              lacido napisała:

> hehe
              > nawet mi się nie chce tego czytać
              > choć myślę że moja przemiana od lafiryndy do normalnego człowieka
              mogłaby być
              > ciekawa ;)

pewne procesy są nieodwracalne. Czy urodziłas sie lafiryndą?
              • lacido Re: źle, źle, źle 06.02.09, 17:53
                chyba muszę zapytać mamę ;/

chyba jednak lepiej przeczytaj watek :)
                • no_okki Re: źle, źle, źle 07.02.09, 12:51
                  kusi mnie to przeczytać; zrecenzuję po niedzieli
                  • lacido Re: źle, źle, źle 07.02.09, 16:17
                    eeee
                    Okki, moze lepiej nie ...
                    • no_okki Re: źle, źle, źle 08.02.09, 11:39
                      podniecasz mnie tą zniechętą..
                      • lacido Re: źle, źle, źle 08.02.09, 18:54
                        łaaaaaaaaaa