1julietta 14.01.09, 21:51 Kobieta w trudnych dniach...wiadomo ten jeden tydzien w miesiacu, czy ciezko wtedy jest Wam mezczyznom zyc ze swoja kobieta? czy nie ma zadnych roznic w tym czasie? nastroje emocje kobiece jak wtedy znosicie?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 21:56 wiadomo ten jeden tydzien w miesiacu, taaa... jeden, dobre sobie PMS, MS, PoMS, złamany obcas, pęknięty tips - cykl się zamyka PSM, MS, PoMS, urwane uszko od torebki, pryszcz na dupie - PMS.... Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: okres 14.01.09, 22:00 Ja się zamieniam wtedy w mega-potwora i nie wiadomo czy będę ryczeć czy się wściekać. Myślę że to jest zauważalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 22:05 modrooka napisała: > Myślę że to jest zauważalne :) a ja myśle, że raczej nie wybija się to ponad normę dnia codziennego Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: okres 14.01.09, 22:11 Nie prawda. Normalnie jestem milusia i do rany przyłóż Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 22:06 Tytus dobre :D usmialam sie i vice versa panowie tez maja swoje nastroje...inne, poczawszy od stresu w pracy, jazdy samochodem w ktorym od H...i K...jest wyzywany co drugi, moze nie zlamany tips...ale rywalizacja na silowni kto wiecej napakuje i takie tam inne meskie dolegliwosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 22:10 > panowie tez maja swoje nastroje...inne mają, z tym, że nie da ich opisać zamkniętym, powtarzającym się 30-dniowym cyklem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: okres 14.01.09, 22:10 Na mnie nikt się nie skarży. Częściej u panów zauważam huśtawki nastrojów. :D Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 22:18 tytus dlatego zawsze pamietaj zostaja Ci doskonali idealni mezczyzni zzamiast bycia z kobietami;) ktorzy nie maja cyklow innych rzeczy tez nie maja, ale dasz sobie jakos rade z tym mysle ;)wierze w Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 22:20 1julietta napisała: > tytus dlatego zawsze pamietaj zostaja Ci doskonali idealni mezczyzni zzamiast > bycia z kobietami;) ktorzy nie maja cyklow innych rzeczy tez nie maja, ale dasz > sobie jakos rade z tym mysle ;)wierze w Ciebie :) na tą nutę już dziś jedna panienka grała, wyjaśnienie w innym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
4groove Re: okres 14.01.09, 22:20 a tatuś kiedys powiedzial ze kazdy prawdziwy marynarz choc raz musi morze czerwone przepłynąć... Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 22:22 Tytus wiec skoro juz dwie maja racje a Ty nie zaprzeczasz no coment :)... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 22:23 1julietta napisała: > a Ty nie zaprzeczasz no coment :)... a ty jesteś ślepa, nie rozumiesz słowa pisanego, czy tylko nie potrafisz obsłużyć wyszukiwarki ? Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 22:22 chodzilo o nastroje a nie watki marynarskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 22:27 A nie musze a Ty nie dosc ze nie ten tego to jeszcze cham..ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 22:30 1julietta napisała: > A nie musze a Ty nie dosc ze nie ten tego to jeszcze cham..ehhh... oczywiście, że nie musisz. Tylko po co robisz z siebie idiotkę, co to do trzech nie zliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 22:32 Az trzech masz? no no gratuluje:D a tych osobistych wycieczek do siebie...nie skomentuje bo nie znizam sie do chamskiego sposobu wypowiedzi na forum i poziomu ponizej...mozg zawodzi zostaje chamstwo i agresja? tez jakis sposob...ale nie moj Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 22:36 > mozg zawodzi zostaje chamstwo i agresja? :-))) czego jesteś najlepszym i dobitnym przykładem Oczywiście po za byciem klasycznym przykładem wtórnej analfabetki ps. strasznie słabiuteńkie masz nerwy panieneczko, daleko na tym nie zajedziesz, chyba, że do apteki po psychotropy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 22:43 eee...no coz...jesli da Ci to jakas satysfakce w swojej beznadziejnej meskosci...ciesz sie tym i syc... Moje nerwy maja sie jak najlepiej:D jak i rowniez moj humor, ja tego nie biore na serio w odroznieniu od innych. I chamem jestes Ty bo oceniasz i obrazasz co jest logiczne i oczywiste to nie przedszkole ze trzeba zaznaczac jaki tekst do kogo, choc w Twoim przypadku to wlasnie ten poziom...odgryzania sie, zalosne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 22:47 Ciekawa jestem czy umiesz cos poza obrazaniem mnie?... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 22:55 1julietta napisała: > Ciekawa jestem czy umiesz cos poza obrazaniem mnie?... czegoś tak pokracznego nie sposób obrazić Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 22:59 Jednak Ci sie udalo, przyznaj sobie medal ;)...Wiesz to ze wolisz chlopcow nie upowaznia Cie do uznawania kobiet za rzeczy i te cosie ;) wiesz nie kwestionuje Twoich upodaban, w koncu to nie choroba psychiczna, podobno...ale po Tobie..trudno w to uwierzyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 23:04 1julietta napisała: dziecinko. Umówmy się tak, jak posiądziesz umiejętność zrozumiałego napisania tego co w tym ptasim móżdżku ci się wykluje i jak posiądziesz zdolność rozumienia tego co inni do ciebie piszą, to się odezwij. Powinno to gdzieś nastąpić po ukończeniu przez ciebie drugiej klasy gimnazjum (i nie przejmuj się, że w czwartym podejściu). A na razie racz swymi absurdalnymi rzygowinami, kogoś innego. ciao bambina ps. i nie pisz już nic na temat okresu, bo nie masz pojęcia co to jest a po za tym uważam, że 11-latkom wstęp na forum powinien zostać zabroniony ! Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 23:08 I to mowi kochajacy inaczej przedszkolak? Oj nie jestes autorytetem...i Twoje slownictwo daleko odbiega od kultury, oj co z Ciebie wyrosnie chlopczyku ?;)...jesli takich jak Ty "mezczyzn" ma byc wiecej nie dziwne ze gen meski ginie i koniec swiata bliski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 23:12 1julietta napisała: > I to mowi kochajacy inaczej przedszkolak? a po za tematami homo, masz jeszcze jakieś inne zainteresowania, czy może ta obsesja maniakalna stanowi istotę twej żałosnej egzystnecji Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 23:17 I tak Twoj malutki rozumej tego nie obejmie ;) wiec po co masz sie wysilac, i jeszcze Ci sie przegrzeje co nieco i co wtedy? oj szkoa by bylo egzystencja jaka by nie byla, jest piekna, kazda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 23:20 1julietta napisała: > egzystencja jak a by nie byla, jest piekna, kazda. ;) bzdura, twoja jest encyklopedycznym przykładem rozrzutności matki natury i marnotrawstwa drogocennej tkanki ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 23:25 Taak...a Ty jako typowy przypadek osoby chorej psychicznie wydaje sie ze wszystko wiesz i lepiej rzadzilbys swiatem i tkankami ludzkimi? Pycha sie rozlewa az zalala resztki zdrowego rozsadku. Znow na nic Cie nie stac poza beznadzoiejna proba chamstwa ktore ma wygladac na inteligencje...? I Ty sie nazywasz mezczyzna?...wsyt dla meskiego rodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 23:28 1julietta napisała: ..wsyt dla meskiego rodu ;) a może wstyd ? Na pewno wstyd i porażka dla twojej pani polonistki. I bądź łaskawa wypowiadać się w imieniu "twego rodu" - gimnazjalistek Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 23:31 Oczywiscie ze wstyd Twoj mozg jednak czasem jeszcze jest w stanie cos zalapac ;) Martw sie o Twoj rod przedszkolakow ;) i swoja przyszla edukacje, zawsze mozna miec nadzieje ze jednak ludzie z Ciebie beda, bo ze mezczyzni to juz na to nie licze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: okres 14.01.09, 23:33 1julietta napisała: > bo ze mezczyzni to juz na to nie licze ;) taaa ... mężczyźni, cały pluton :-).. masz rację lepiej już nie licz, bo widać z matematyką, liczebnikami i odróżnieniem liczby pojedynczej od mnogiej też masz nieziemskie problemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1julietta Re: okres 14.01.09, 23:35 Pluton bezmozgow? armagedon ;)fakt wole nie liczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: okres 14.01.09, 22:56 > wtedy jest Wam mezczyznom zyc ze swoja kobieta? Wcale, swinia dostaje pare razy z liscia i jest spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: okres 14.01.09, 23:38 czy ciezko > wtedy jest Wam mezczyznom zyc ze swoja kobieta? czy nie ma zadnych roznic w > tym czasie? nastroje emocje kobiece jak wtedy znosicie?;) A co, szukasz wymówki? Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: okres 15.01.09, 10:07 rozdrażnionym to jest się przed miesiączką a nie w trakcie. generalnie to im ładniejsza kobitka tym mężczyznom łatwiej przymknąc oko na jej humory. Mniej urodziwe panny muszą radzić sobie same i jakieś ziólka pić co by czasami za bardzo nie zatruwać zycia swojemu jedynemu. Więc porad dla idealnych partnerek w tygodniku Pani domu. Odpowiedz Link Zgłoś
biore_luzem Re: okres 15.01.09, 12:27 1julietta napisała: > Kobieta w trudnych dniach...wiadomo ten jeden tydzien w miesiacu, czy ciezko > wtedy jest Wam mezczyznom zyc ze swoja kobieta? czy nie ma zadnych roznic w > tym czasie? nastroje emocje kobiece jak wtedy znosicie?;) moja ma wtedy straszną chcicę. A w przerwach każe gadać do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś