Dodaj do ulubionych

Ostro tu dzis

10.03.09, 13:58
...nie bede dolewal oliwy do ognia...
Obserwuj wątek
    • amira43 Re: Ostro tu dzis 10.03.09, 14:01
      wieczorem ochłona,jak wroca po ciezkim dniu pracy do domciu;DDD
      • garcia6 Re: Ostro tu dzis 10.03.09, 14:03
        ...a ja myslalem ze na odwrot...poromansuja...ponapalaja sie i jak sie w domu
        spotkaja to bedzie trzesienie ziemi ;)
        • amira43 Re: Ostro tu dzis 10.03.09, 14:04
          to co wpadasz ,dzis na kolacje?;-DDD
          • garcia6 Re: Ostro tu dzis 10.03.09, 14:15
            Wyjezdzam dzis wieczorem ale nie wiem czy w dobrym kierunku ;)
            • amira43 Re: Ostro tu dzis 10.03.09, 14:19
              na to pytanie,sam sobie musisz odpowiedziec;-DDD
              ja tez musze jechac,ale do lekarza,mam poł godziny a jestem zupełnie nie z tej
              strony z ktorej byc powinnam;-)
              stosunkowo ,udanego wyjazdu:-DDDD
              • garcia6 Re: Ostro tu dzis 10.03.09, 14:26
                Jednak skusilas sie na doktorka ;) Milego popoludnia ;)
                • amira43 Re: Ostro tu dzis 10.03.09, 22:07
                  nie dałes ,mi wyboru;-)))
                  • garcia6 Re: Ostro tu dzis 13.03.09, 15:44
                    Ciesze sie ze wyszlo na zdrowie ;)
                    • amira43 Re: Ostro tu dzis 13.03.09, 20:30
                      ciesze sie,ze sie cieszysz,ja nie do konca:-(
                      niestety,droge do doktorka,zablokował totalny korek,tak wiec wykonałam zwrot w
                      tył i teraz tylko ,szaman moze mnie uratowac;-D
                      • lacido z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 20:59

• garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 21:04
                          a jo nie lekarz :D
                          • lacido Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 21:08
                            może choć znachor albo uzdrowiciel :P
                            • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 21:18
                              Hmmm a to zalezy od choroby...czy lokomocyjna czy morska ;)
                              • lacido Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 21:17
                                w której się specjalizujesz? ;)))
                        • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 21:21
                          oj,tu sie mozna rozwinac,nie wiem tylko, czy szanowi czytelnicy wytrzymaja?;-DD
                          • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 21:22
                            Przytrzymywanie jest niezdrowe ;)
                            • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 21:25
                              to zalezy czego?;-D
                              • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 21:48
                                tego co kryje w sobie ;)
                                • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 21:54
                                  same tajemnice...moje skromne IQ,zdaje sie ze, nie ogarnia tej głebi;-D
                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 22:04
                                    Ej no nie wchodz we mnie ;)
                                    • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 13.03.09, 22:07
                                      w koncu,probuje rozebrac Ciebie na czynniki pierwsze;-D
                                      • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 11:30
                                        Ciekawe co chcesz zobaczyc ;)
                                        • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 12:08
                                          to ,czego inni nie widza;-)
                                          • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 12:12
                                            A to ciekawe co Ty widzisz ;)
                                            • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 12:17
                                              i tu jest problem,moja wyobraznia czasem bywa pobudzona,tak wiec
                                              musisz poczekac na efekt koncowy:-)
                                              nie mam podzielnej uwagi,a niestety w pracy siedze i nie bardzo wiem
                                              od czego zaczac?;-D
                                              • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 12:27
                                                W pobudzonej wyobrazni nie widze zadnego problemu ;) Moze wyjsc na zdrowie nawet
                                                ;) Od czego zaczac...mam nadzieje ze nie bede musial mowic ile mam lat i ile
                                                cm... ;)
                                                • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 12:50
                                                  wiek i cm...to takie trywialne:-)
                                                  oczyma wyobrazni widze ,ze jestes szczegolnym
                                                  przypadkiem,skłaniajacym do głebszych przemyslen;-DD
                                                  na razie,znikam,musze sie skupic na cyferkach:-)
                                                  miłego dnia:-)
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 14:16
                                                    Dziekuje za komplement :) Rowniez milego dnia zycze tylko nie mysl duzo ;)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 16:22
                                                    do usług,czasem bywam miła:-D
                                                    dzien nie jest fajny,pogoda super,siedze w murach zamiast upajac sie swiezym
                                                    powietrzem...maskara:-(
                                                    p.s.
                                                    wieczorem,moze dam upust,mym myslom swawolnym;-DDD
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 17:10
                                                    Mowisz...bedzie bardziej nastrojowo ;)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 20:44
                                                    oczywiscie...szampan,kawior i truskawki:-DD
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 21:49
                                                    Szampan owszem truskawki rowniez z kawiorem chybione :P
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 21:52
                                                    to ,na co zamieniamy kawior?;-D
                                                  • fantastic-lula Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:00
                                                    amira43 napisała:

> to ,na co zamieniamy kawior?;-D

ja proponuje Wam pachnacy olejek do masazu aj :)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:02
                                                    dzieki za podpowiedz,dodam wspolna kapiel przed..;-D
                                                  • fantastic-lula Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:04
                                                    alez prosze bardzo :)
                                                    mowie, co ja lubie
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:10
                                                    nie neguje,wrecz przeciwnie,jestem absolutna zwolenniczka dotyku(dla
                                                    nietykalskich,dla wyjasnienia)to działa:-)
                                                  • lacido Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:04
                                                    To Gracia chyba poszedł wannę napełniać, bo coś go na forum nie ma <lol>
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:14
                                                    W sumie to trafilas ;)
                                                  • lacido Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:22
                                                    w końcu sobota nie ;P trzeba się choć ochlapać :DDDD
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:15
                                                    tak prozaicznie,byc nie moze:-)
                                                    jako moj idol,postanowił zakupic stosownego sz(ch)ampana&truskawki;-DD
                                                  • fantastic-lula Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:22
                                                    amira43 napisała:

> tak prozaicznie,byc nie moze:-)

powiem Wam z mojego doswiadczenia, jak tak Was tu czytam to mi to
                                                    srednio podniecajaco wyglada!!!

jak siegam pamiecia, to do pierwszej rozbieranej randki nie potrzeba
                                                    NIC oprocz kobiety i mezczyzny
                                                    ( zakladajac, ze jest miedzy Wami tzw chemia czy jak to sie mowi)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:27
                                                    my tylko wymieniamy poglady,masz jakies nieczyste mysli...:-)
                                                  • fantastic-lula Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:35
                                                    amira43 napisała:

> my tylko wymieniamy poglady,masz jakies nieczyste mysli...:-)

acha...
                                                    no coz :))))

dobranoc

ale Twoj wirtualny gach sie chyba utopil w tej wannie albo juz
                                                    zdazyl sie zaspokoic ;)
                                                    zycze dalszej owocnej wymiany pogladow :)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:40
                                                    dzieki...moze zona ,albo kobieta zycia,zaprosiła na wspolna kolacje;-DDD
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:46
                                                    Hehe co niektorzy mysla...:)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 22:49
                                                    garcioooo,mam specyficzne poczucie humoru:-DD
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 23:05
                                                    Nie no luz tylko pogadac sobie nie mozna bo juz mysla ze ;)
                                                  • lacido Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 23:08
                                                    no gdzie się drwa rąbie tam wióry lecą ;)))
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 23:12
                                                    a Wy, tylko o jednym;-DDDD
                                                  • lacido Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 23:14
                                                    za Niego nie odpowiadam a co do mnie - zgadza się :P
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 23:11
                                                    kotku,nic sobie nie mysla...bo jakby zaczeły,a własnie nie zaczeły;-DDDD
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 23:15
                                                    Ta a pozniej mowia ze ja taki i owaki a ja sie rumienie ;D
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 14.03.09, 23:20
                                                    alez skad,cos sobie ubzdurałes?;-DDD
                                                    a tak nawiasem mowiac,gdzie szampan i truskawki?;-)
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 10:40
                                                    Ktos sie nie bal i zaj...;)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 11:28
                                                    no coz,zawiodłes mnie,jestem niepocieszona;-DD
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 11:33
                                                    to teraz mam pocieszac ha ha ;)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 11:43
                                                    myslisz ,ze wanna jest stosownym miejscem?;-DD
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 11:44
                                                    Jak najbardziej :)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 11:46
                                                    ale moja ,czy Twoja?;-D
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 11:50
                                                    No jak tak bedziemy podchodzic do sprawy...nasza ;)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 11:58
                                                    mam tylko nadzieje,ze nie jestes mistrzem sumo,bo w tej
                                                    sytuacji,trzeba bedzie dostawic druga;-)
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 12:07
                                                    Brzuszek mam ladny kiedys kolezanka mi powiedziala ze chcialaby taki miec <smiech>
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 12:15
                                                    mam nadzieje,ze "ładny brzuszek", nie jest Twoim jedynym atutem:-D
                                                  • garcia6 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 12:17
                                                    To juz nie mnie oceniac...;)
                                                  • amira43 Re: z cyklu przychodzi baba do lekarza ;) n/t 15.03.09, 12:24
                                                    no tak,opine moga roznic sie zasadniczo;-)
                      • garcia6 Re: Ostro tu dzis 13.03.09, 21:03
                        Dziewczyna Szamana...znam ta piosenke ;)
                        • amira43 Re: Ostro tu dzis 13.03.09, 21:23
                          wole prawdziwego szamana i nie musi umiec spiewc:-DD
                          • garcia6 Re: Ostro tu dzis 13.03.09, 21:48
                            a co powinien umiec ? ;)
                            • amira43 Re: Ostro tu dzis 13.03.09, 21:55
                              czarowac oczywiscie,odpedzac złe moce i umiec naprawic cieknacy kran;-D
                              • garcia6 Re: Ostro tu dzis 13.03.09, 22:03
                                Heheh slyszalem ze to ten tytus falus ;)
                                • amira43 Re: Ostro tu dzis 13.03.09, 22:08
                                  myslisz ,ze jest sprawnym hydraulikiem?;-)
                                  • garcia6 Re: Ostro tu dzis 14.03.09, 11:30
                                    Skoro ma fun klub ;)
                                    • amira43 Re: Ostro tu dzis 14.03.09, 12:12
                                      to tylko ,subiektywne wirualne odczucia;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka