Dodaj do ulubionych

Jestem managerem - sprzątaczka sie mną interesuje

22.03.09, 19:14
słuchajcie jestem kierownikiem dużego działu pewnej firmy -
skończyłem dobrą uczelnię, pracuję, zajmuję się swoim hobby po
pracy. do naszej firmy przyjeto nowa sprzątaczkę (ktoś mówił, że ma
jakąs zawodówkę czy coś) - kobita gapi się na mnie codziennie jak
gnat w kość, próbuje zagadywać - wyraźnie okazuje zainteresowanie -
czy mysli, że będzie dla mnie partnerem do rozmowy? bo nie wiem co
jest grane...
Obserwuj wątek
    • qw994 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:17
      Nie bój żaby, z pewnością jesteś dla niej partnerem do rozmowy. Ona po
      zawodówce, ale ty za to burak.
    • poprioniony Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:20
      Ej, nawet tutejsze forumowe kwoki mogace wylegitymowac sie
      IQ krewetki wylapia, ze trollujesz. Wysil ten swoj ptasi
      mozdzek i wymysl cos lepszego, wierzymy w Ciebie, buziaczki.
    • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:22
      opowiedz coś o swoim hobby.
    • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:22
      abush napisała:

> słuchajcie jestem kierownikiem dużego działu pewnej firmy -
      > skończyłem dobrą uczelnię, pracuję, zajmuję się swoim hobby po
      > pracy. do naszej firmy przyjeto nowa sprzątaczkę (ktoś mówił, że ma
      > jakąs zawodówkę czy coś) - kobita gapi się na mnie codziennie jak
      > gnat w kość, próbuje zagadywać - wyraźnie okazuje zainteresowanie -
      > czy mysli, że będzie dla mnie partnerem do rozmowy? bo nie wiem co
      > jest grane...

a jaka aparycja ? Cyc zdrowy ? Rufa kształtna. ?

Do rozmowy to sobie poszukaj kolegów (ewentualnie jakaś brzydką ciepłą
      intelektualistke, ale taką szpetną, żeby Ci nawet po pijaku nie przyszła ochota
      by ja przelecieć, bo cały czar diabli wezmą).

Baby dobieraj podle:
      a.) libido
      b.) powłoki cielesnej
      c.) higieny osobistej i obejściowej (tu akurat trafia ci się sprzątaczka, wiec
      sprzątać potrafi /przynajmniej teoretycznie/).
      d.) zdolności kulinarnych
      e.) skromności, przezorności i gospodarności

ostatnią głupota jaką możesz zrobić, to związać się w babskiem-wykształciuchem z
      rozdętym ego i "świadomą swej niebagatelnej wartości" ... bleeeee
      • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:24
        dobrze gadasz! te ładne i bogate zostawcie fajnym facetom :D
        • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:25
          wanilinowa napisała:

> dobrze gadasz! te ładne i bogate zostawcie fajnym facetom :D
          >
          >

tzn ładne i wykształcone :)
          • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:27
            wanilinowa napisała:

> wanilinowa napisała:
            >
            > dobrze gadasz! te ładne i bogate zostawcie fajnym facetom :D
            >
            > tzn ładne i wykształcone :)

i co ? nadal wyczekujesz Żabciu ?
            • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:33
              na co?
              • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:36
                > na co?

w Twoim przypadku na cud :-), Żabciu
                • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:39
                  nie czekam, ale nie rozpaczaj, i tak nie wpisuję się w Twój target, misiu
                  • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:41
                    wanilinowa napisała:

> nie wpisuję się w Twój target, misiu

przynajmniej tyle potrafisz zauważyć, żabciu ;-)
                    • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:45
                      zgadzamy się w 100% od początku do końca, a jednak usiłujesz doskoczyć do moich
                      pięt żeby mi nogawki obgryźć. to tak z przyzwyczajenia? :)
                      • qw994 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:49
                        Na to wygląda, ty pójdziesz spać, a on będzie siedział, żeby mieć ostatnie
                        słowo, he he :)
                      • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:51
                        wanilinowa napisała:

> zgadzamy się w 100% od początku do końca,

niestety, na poprzedniej trafnej opinii skończyła się twoja zdolność do rozumienia - prościej - na pewno nie zgadzamy się w 100%

> a jednak usiłujesz doskoczyć do moich

próba dowartościowania się ? tu tez się mylisz,

> pięt żeby mi nogawki obgryźć. to tak z przyzwyczajenia? :)

co z przyzwyczajenia ? Z przyzwyczajenia próbujesz się dowartościowywać doszukując po forach wyrazów zainteresowania twą mądra i piękną in one osóbką, żabciu ?
                        • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:54
                          oj już się tak nie irytuj, misiaczku, bo nie uśniesz :)
                          • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:56
                            wanilinowa napisała:

> oj już się tak nie irytuj, misiaczku, bo nie uśniesz :)
                            >

Nie chadzam spać o 20, żabciu jak to ma (musi) w zwyczaju, twoja koleżanka kretynka, wpie...jąca się jak zawsze życzliwie między wódkę a zakąskę:-)
                            • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:01
                              > wódkę a zakąskę:-)

wódka i zakąska? przecież ustaliliśmy że jesteśmy spoza swoich ewentualnych
                              targetów: ja jestem wykształciuchem świadomym swojej wartości, a Ty.. no cóż, to
                              tylko Ty.

>
                              > Nie chadzam spać o 20,

poziom irytacji nie opada tak szybko jak byś tego chciał, w przeciwieństwie do
                              innych rzeczy.
                              • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:06
                                wanilinowa napisała:

> ja jestem wykształciuchem świadomym swojej wartości,

:-))))), szkoda tylko, że nic ci to wykształcenie rozumu nie dodało

> poziom irytacji nie opada tak szybko jak byś tego chciał,

mało mnie obchodzą twoje problemy emocjonalne i nieumiejętność radzenia sobie z nimi

> w przeciwieństwie do innych rzeczy.

tym bardziej problemy tego biednego frajera, którego "inne rzeczy" przychodzi ci
                                czasem oglądać :-)
                                • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:15
                                  rozczarowałeś mnie, myślałam że jesteś jednym z tych błyskotliwych chamów z
                                  którymi można sobie powrzucać bez obawy o naruszenie słabej równowagi emocjonalnej
                                  to ja już wolę poprionionego, ten przynajmniej nie traci ikry po pierwszym
                                  przytyku do jego fiutka :D
                                  • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:19
                                    wanilinowa napisała:

> rozczarowałeś mnie, myślałam że jesteś jednym z tych błyskotliwych chamów z
                                    > którymi można sobie powrzucać bez obawy o naruszenie słabej
                                    > równowagi emocjonalnej

widocznie przeceniłaś swą "równowagę" emocjonalną

> to ja już wolę poprionionego, ten przynajmniej nie traci ikry po
                                    > pierwszym przytyku do jego fiutka :D

cóż, prawdopodobnie Poprio jest bardziej tolerancyjny wobec faktu, gdy byle barachło przystawia się do jego prącia :-)
                                    • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:28
                                      > cóż, prawdopodobnie Poprio jest bardziej tolerancyjny wobec faktu, gdy byle bar
                                      > achło przystawia się do jego prącia :-)

ach ci chłopcy z małymi fiutkami i ich wielkie marzenia :D

dobra, mimo że przegrałeś będę łaskawa i oszczędzę Ci kompulsywnego naciskania
                                      F5 i uprzedzę, że z mojej strony EOT :)
                                      • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:33
                                        wanilinowa napisała:

> ach ci chłopcy z małymi fiutkami i ich wielkie marzenia :D

Czy to jakiś wieczór zwierzeń i przejść "kobiety wykształconej i świadomej swej wartości" :-), trochę słaby wynik znajomości, jak na kogoś o tak rozdętym ego.

> i uprzedzę, że z mojej strony EOT :)

słodkich snów, o chłopcach z normalnymi penisami :-)
                                        • laps.0 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 21:29
                                          tytus_flawiusz napisał:

> wanilinowa napisała:

wow, jaka błyskotliwa konwersacja z samym sobą

ale jak nie u tytuska, bo ani słowa o ru...niu
                                          dobrze się bawi sam ze sobą
                                          • laps.0 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 21:37
                                            Ciekawe kto został nazwany kretynką?
                                            • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 21:44
                                              laps.0 napisał:

> Ciekawe kto został nazwany kretynką?

porażająca lotność umysłu,
                                              cóż, gdyby nie to "napisał", pasowałbyś idealnie :-)

ps. a te zapędy "tropicielskie", to już szczyt obłędu :-)
                                              • laps.0 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 21:49
                                                > ps. a te zapędy "tropicielskie", to już szczyt obłędu :-)

ojej

> cóż, gdyby nie to "napisał", pasowałbyś idealnie :-)
                                                ojej, to taką dużą wagę przywiązujesz do nicków
                                                • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 21:54
                                                  laps.0 napisał:

> ojej, to taką dużą wagę przywiązujesz do nicków

a ty nie ? To wiele tłumaczy :-)

ps. skoro ci tak bardzo zależy, znaj hojność - czuj się również kretynką w tym
                                                  wątku :-)
                                                  • laps.0 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 21:59
                                                    Nie tytusku, to nic nie tłumaczy, trzy przypadkowe literki i cyferka.

> ps. skoro ci tak bardzo zależy, znaj hojność - czuj się również kretynką w tym
                                                    > wątku :-)

bien siur
                                                    merc anyway
                                                  • tytus_flawiusz Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 22:01
                                                    laps.0 napisał:

> Nie tytusku, to nic nie tłumaczy, trzy przypadkowe literki i cyferka.

tłumaczy, np. że z liczeniem do trzech u ciebie bardzo kiepsko :-)
                                                    trudniejsze wyzwania sobie darujmy :-)
                                                  • laps.0 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 22:07
                                                    Tylko do trzech umiem zliczyć, nie wiem co jest dalej.
    • palya Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:23
      abush napisała:
      > słuchajcie jestem kierownikiem

weź sie zdecyduj, czy jestes kobietą czy mężczyzną

kobita gapi się na mnie codziennie jak
      > gnat w kość

z tego co widze, nieudolnie próbujesz użyć związku
      frazeologicznego "gapić się jak sroka w gnat"...

ja myślę, ze sprzątaczka po zawodówce patrzy na Ciebie i zastanawia
      się jakim cudem taki matoł ma takie stanowisko:P
      • abush Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:31
        o lapsusach nie słyszałas kobito czy co? :DDD
        co do reszty - to co w dobie demokracji sprzątaczka czyha na
        człowieka??:DD zapewne chce mi przekazać jakieś uwagi odnośnie
        atrategii i misji firmy - albo coś się w bilansie nie zgadza i
        chętnie mi pomoże :DD a po pracy podyskutujemy o fizyce jądrowej:DD
        Niech żyje demokracja !! :DDD
        • palya Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:38
          no tak, to moze taki lapsus:
          "abush 27.03.06, 15:12 zarchiwizowany
          hm...ja w ogóle nie mam tego typu rozterek a mam 33 lata - po prostu
          taka myśl
          w mojej głowie nie świta o posiadaniu potomstwa- i nie nachodzi mnie
          w związku
          z tym żadna refleksja...
          mój instynkt macierzyński najwyraźniej śpi i śpi - a mnie z tym
          dobrze - jest
          tyle ciekawych rzeczy do zrobienia w zyciu a nie
          urobienie sie po pachy wychowywaniem potomstwa - sama oczywiście -
          bo
          wspólczesni tatusiowie oczywiscie mają prace :))))) "

kiedy zmieniłaś płeć?
          • palya Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:39
            a tu jeszcze nowszy:
            "abush 21.09.08, 23:38 zarchiwizowany
            kochany to jeszcze nic - o mnie jeden, potem drugi łajdak zaczęli
            rozpowiadac, że pracuje w agencji towarzyskiej! i tylko dlatego, że
            ani jednego ani drugiego łajdaka nie chciałam - uwierzyło w to całe
            zapyziałe, maleńkie miasteczko z którego pochodzę - kolezanki,
            koledzy ze szkolnych lat - nikt o nic nigdy mnie nie zapytał - tylko
            wszyscy uwierzyli...nie miałam pojęcia, że mam aż tylu wrogów.
            tacy są katole !!!agresja i podłośc "
            to widac, ze zmiana płci niedawno sie odbyła
            • qw994 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:42
              Może abush jest kierownikiem w agencji towarzyskiej? :)
              • palya Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:49
                "abush 23.07.06, 14:14 zarchiwizowany
                dokładnie - jak sie facet we mnie wpatruje jak w obrazek i go nie
                pesze - to
                zaczynam miec watpliwości czy aby napewno zakochany....zazwyczaj jak
                sie komus
                ktoś strsaznie podoba to nie m aodwagi mu tak cały czas sie gapić w
                oczy "

kierownikiem agencji towarzyskiej dla homoseksualistów?
    • amira43 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:31
      moze za mało mydełka Fa uzywasz i kolezanka z "nizszego szczebla",chciałby Ci to
      własnie powiedziec:-DD
      • amira43 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:45
        cofam mydełko,psychiatra wskazany...rozdwojenie jazni,czy cus;DDD
      • abush Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:48
        to, że jakaś osoba włamała się na moje konto i z niego pisze nie
        znaczy, że nie jestem facetem :DD o hakerach baranki nie
        słyszeliście?
        • wanilinowa Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:49
          abush napisała:

> to, że jakaś osoba włamała się na moje konto i z niego pisze nie
          > znaczy, że nie jestem facetem :DD o hakerach baranki nie
          > słyszeliście?

o, a Ty nie w pracy? rozpieszczają was w tej agencji :D
          • qw994 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:51
            Kryzys jest, podobno w agencjach obroty spadły, więc towarzystwo się nudzi :)
            • abush qw994 22.03.09, 20:01
              nie rozumiem tylko dlaczego nazywasz mnie burakiem? jeśli ty także
              skończyłes zawodówkę - co raczej wynika z twoich prostackich
              wypowiedzi i zainteresowanie sprzataczki to dla ciebie pełnia
              szczęścia to OK - ale dla mnie wykształconego faceta to raczej
              obraza. rozumiem, że wprost podskakujesz ze szczęścia jak pani zosia
              ze stołówki robotniczej (tam u siebie w robocie) nalewa ci zupę i
              tłustymi łapami gładzi po główce :DDDD
              • qw994 Re: qw994 22.03.09, 20:20
                Zmieniłam zdanie. Jesteś zwykłym trollem.
        • qw994 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:49
          O trollach też słyszeliśmy. Śmietnik.
        • palya Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 19:52
          uważasz nas za debili,ktorzy nie potrafią zidentyfikować pcłi autora
          i nie wiedzą do czego słuzy wyszukiwarka?
          w bajeczke o włamaniu nie wierze..sory.
          kłamliwy troll
          • abush Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:15
            no co ty? chcesz imprezować z taką wstrętną egocentryczką jak ja?
            zastanoof sie, bo moze nie warto...

a nasrtoj faktycznie do d..py..ale tak czuje...

wiem, ze moj facet moze miec problem z depresją, weic jego bu..el w
            glowie to nie tyko jego wina...jemu tez jest źle...

ależ bidulko - ja też potrafię uzyć wyszukiwarki - jak tam już ci
            lepiej dziś ? :DDD
            • palya Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:20
              moja droga trollico...wyszukiwarka udowodniła twoje kłamstwo i próbe
              oszukania nas wszystkich...
              nie wiem po co cytujesz moje posty - ja w nich przynajmniej nie
              kłamię:P
              kłamliwy trollu
          • poprioniony Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:16
            > uważasz nas za debili,ktorzy nie potrafią zidentyfikować
            > pcłi autora i nie wiedzą do czego słuzy wyszukiwarka?

Nie, uwaza was za debili umiejacych uzyc wyszukiwarki.
    • ona3010 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:17
      Jestem managerem .........
      jakis Ty manager skoro sobie nie radzisz z taka sytuacją?:)
      Uważasz sie za PAN bo skonczyłeś dobra uczelnie?
      Chyba przerost formy nad trescia...

Ale jestes managerem!:D

• lemoniada83 Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:35
      vhyba temat powinien brzmiec - jestem beznadziejny
    • facettt Sprawdz dokladnie sytuacje. 22.03.09, 20:42
      abush napisała:

> pracy. do naszej firmy przyjeto nowa sprzątaczkę

Sprawdz dokladnie sytuacje. - To moze byc Pani dr. historii sztuki,
      absolwentka Uniwersytetu w St. Petersburgu, lub Kijowie...
    • szczesliwamezatka *Odrzuca Pan życiową szansę* 22.03.09, 20:51
      abush napisała:

> pracy. do naszej firmy przyjeto nowa sprzątaczkę (ktoś mówił, że
      ma
      > jakąs zawodówkę czy coś) - kobita gapi się na mnie codziennie jak
      > gnat w kość, próbuje zagadywać - wyraźnie okazuje zainteresowanie -

> czy mysli, że będzie dla mnie partnerem do rozmowy? bo nie wiem co
      > jest grane...

Znam taką jedna historykę z rozmów z moimi znajomymi kiedys tam przy
      niedzielnej kawce. Opowiem ją po krótce. Było sobie małżeństwo
      lekarzy. Pobrali się, bo, po pierwsze, zakochali się w sobie, a po
      drugie mieli taki sam status w społeczeństwie. Myśleli, że wszystko
      będzie OK. Ale ONA stała się zimną rybą. Nie chciała gotować, prać,
      sprzątać, itp. no bo przecież pani doktór wcale nie musi być wzorową
      gospodynią domową. Wystarczy, że robi karierę... Facetowi z czasem
      znudziła się jedyna zaleta żony, jaką był fakt, że ona jest lekarką.
      Zaczął się rozglądać i ... zakochał się w ...salowej. Dla większości
      może to i dziwne, a ja tak sobie pomyślałam, że obudziła się w nim
      natura zdrowego faceta - który przecież nie okłamujmy się, lubi
      dobrze zjeść, czysto się ubrać, ładnie i czysto mieszkać... No a i
      może dobrze go w nocy przytuliła... I facet był happy. Nic dziwnego.
      I tak pan doktór rozwiódł się z zimną żmiją lekarką, a poślubił
      ciepłą i troskliwą salową.
      A tak w ogóle to myślę, że gdyby ona wiedziała, że na Ciebie nie
      zasługuje, to by za tobą wzrokiem nie wodziła. A skąd wiesz, a może
      z domu bogata, a może hektary ma. Bo jak ma ze 100 hektarów, no to
      majątek jej wynosi milion złotych. Dobrze się zastanów i wybadaj co
      to za kobieta.
      • viviene Re: *Odrzuca Pan życiową szansę* 22.03.09, 20:54
        słuchajcie jestem kierownikiem dużego działu pewnej firmy -
        skończyłem dobrą uczelnię, pracuję, zajmuję się swoim hobby po
        pracy. do naszej firmy przyjeto nowa sprzątaczkę (ktoś mówił, że ma
        jakąs zawodówkę czy coś) - kobita gapi się na mnie codziennie jak
        gnat w kość, próbuje zagadywać - wyraźnie okazuje zainteresowanie -
        czy mysli, że będzie dla mnie partnerem do rozmowy? bo nie wiem co
        jest grane...

Co Ona sobie wyobraża?????
        sprzątaczka jedna,no !!
        taki nietakt :)
    • lacido Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 20:59
      może śmiesznie wyglądasz to się gapi ;DDD
      • showmessage Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 26.03.09, 11:09
        hehehhehehehehehehehehehehehehe Trafiłaś w sedno.
    • alicjaizabella Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 22.03.09, 21:16
      fuj! manager z takim prymitywnym podejsciem do ludzi??? ciesz sie ze
      wogole ktos na ciebie zwrocil uwage (prawdopodobnie tylko dlatego ze
      jestes flejtuch i dodajesz tej pani pracy za czterech) Jesli to nie
      prowokacja, to z ciebie naprawde zwykla swinia.
      • abush pani alicjo 22.03.09, 22:21
        czy szanowna pani byłaby zadowolona,gdyby pani okazywał
        zainteresowanie jakis menel ledwie potrafiący się wysłowić, poklepał
        po pupsku i powiedział : te zocha bier swoj majdan przenoś sie do
        mnie - mom la cie połóweczke :DDDD no co, byłabyś zapewne najgorszą
        świnią gdybyś odrzuciła takie awanse! i do tego
        prymitywną !!! :DD
        • lacido Re: pani alicjo 22.03.09, 22:24
          to ona Cie jeszcze obłapia toż to przecież molestowanie jest ;)

porównanie menela do babki uczciwie zarabiającej na życie jest głupie
          To poczucie lepszości Cię zgubi ;/
        • szczesliwamezatka Menel a sprzątaczka to różnica 23.03.09, 13:47
          abush napisała:

> czy szanowna pani byłaby zadowolona,gdyby pani okazywał
          > zainteresowanie jakis menel ledwie potrafiący się wysłowić,
          poklepał
          > po pupsku i powiedział : te zocha bier swoj majdan przenoś sie do
          > mnie - mom la cie połóweczke :DDDD no co, byłabyś zapewne
          najgorszą
          > świnią gdybyś odrzuciła takie awanse! i do tego
          > prymitywną !!! :DD
          Różnica polega na tym, że sprzątaczka zarabia pieniądze, a menel
          nie. A jesli jeszcze ma dobrze prosperującą firmę sprzątającą to już
          w ogóle może się z tobą równać, żeby nie powiedzieć, że ciebie
          przewyższa.
    • croyance Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 23.03.09, 14:59
      Nigdy nie wiadomo, w mojej poprzedniej pracy dziewczyna od cateringu
      byla wykwalifikowanym informatykiem i kiedys, przynoszac kanapki,
      wskazala konsultantowi blad na monitorze :-P
    • ravny Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 24.03.09, 12:30
      to masz podobnie jak mój znajomy.tyle że on gapił się na sprzataczkę z
      wzajemnością bo miał ponad 40 lat a ona 20cia lat i dobre "warunki".
      po kilku intensywnych miesiącach była w ciąży i chciała usunąć
      a on szaleeeeńczo zakochany w ilości ograzmów jakie mu dostarczyła chciał się
      żenić i namówił do urodzenia dziecka
      przekonywał ją że jej brak wykształecenia i zawód mu zupełnie nie przeszkadza.
      niestety sprzątaczka dostała dobre zarobki gdzie indziej i pensyjka menagera -
      ani rola żony starego piernika nie była już atrakcyjna
      do tego koło niej pojawiła się jej były facet umieśniony dres i pogonił
      menagera że nawet dziecka odwiedzac nie może.

wchodz w to. na pewno będzie równie ciekawie.

• papryczka.chili normalnie łał:D 25.03.09, 17:02
      wątpię byś ty był dla niej jesteś prosty jak oceniasz ludzi po wykształceniu,
      może w życiu jej nie poszło i musi robić teraz to co musi???
    • yoko0202 dowartościowałeś się już? 25.03.09, 23:34
      czy jeszcze nie?

• axel.foley Re: Jestem managerem - sprzątaczka sie mną intere 25.03.09, 23:37
      zawsze mozesz zagrac role księcia i zdobyć kopciuszka, albo wcielić się w rolę
      wędrownego grajka bo może pod postacią sprzątaczki kryje się księżniczka:)
    • rudolf.ss bo żonę się bierze taką 26.03.09, 11:17
      Ona chce byś ją wziął na żonę. Żona powinna być słabiej wykształcona od
      mężczyzny (dlatego jest tyle singielek po studiach) i robotna (pracuje jako
      sprzątaczka więc ciężkiej pracy się nie boi).

Jeśli jest ładna, ma dobrego cyca i nogę to weź ją na próbę. Zobacz jak tam pęto
      na nią zareaguje i działaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka