Gość: Daga IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 19:12 Komu podoba sie aktor Tomasz Stockinger? Napiszcie z kim chcialybyscie (chcielibyscie) spedzic noc z aktorow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Tomasz Stockinger IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 20:35 Mniam! Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: Tomasz Stockinger IP: *.telia.com 07.08.01, 21:04 Gość portalu: Daga napisał(a): > Komu podoba sie aktor Tomasz Stockinger? Napiszcie z kim chcialybyscie > (chcielibyscie) spedzic noc z aktorow? moze moja prosba zabrzmi dla ciebie (i moze dla wielu innych takze) glupio ale mozesz mi przypomniec gdzie tego aktora moge zobaczyc (chodzi o serial lub film)? ja osobiscie chcialbym spedzic noc z nelly furtado, nie jest ona co prawda aktorka ale jednak jest HOT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Tomasz Stockinger IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 21:33 Tomasz Stockinger gra doktora Lubicza w Klanie. A widziales Nelly Furtado drugi singiel na MTV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: Tomasz Stockinger IP: *.telia.com 08.08.01, 12:29 no tak zapomnialem mialem chyba jakies zacmienie... no coz tak widzialem i wlasnie na "turn off the light" nelly furtado jest najbardziej sexy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra:) Re: Tomasz Stockinger IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 09:52 zgadzam sie co do T.Stockingera...:)) pewnie takiego fecteta to bym tydzie z lozka nie wypuscil:)) a do tego dodam jeszcze innych -erow Karol Strasburger Krzysztof Kolberger Ramzes:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: Tomasz Stockinger IP: *.telia.com 10.08.01, 20:21 Gość portalu: ra:) napisał(a): > zgadzam sie co do T.Stockingera...:)) pewnie takiego fecteta to bym tydzie z > lozka nie wypuscil:)) > a do tego dodam jeszcze innych -erow > Karol Strasburger > Krzysztof Kolberger > ramzes w jakim ty jestes wieku? przeciez oni sa starutkimi dziadkami no chyba ze ty tez jestes okolo 50-tki ale nawet jesli to przeciez bardziej podnieca cie widok jakiegos fajnego chlopaka tak kolo 20-stki wysportowanego, opalonego i w ogole... pozdr > Ramzes:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra:) Re: Tomasz Stockinger IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 20:32 jestem w dosc mlodym wieku (jeszcze), ale zdecydowanie bardziej podobaja mi sie mezczyzni kolo cztardziestki, z klasa...no wiesz mlodzi tez wygladaja nienajgorzej, ale trudno o takim 24 latku powiedziec gentelmen :)))) bo to przywilej wieku :)) ra:) Gość portalu: req napisał(a): > Gość portalu: ra:) napisał(a): > > > zgadzam sie co do T.Stockingera...:)) pewnie takiego fecteta to bym tydzie > z > > lozka nie wypuscil:)) > > a do tego dodam jeszcze innych -erow > > Karol Strasburger > > Krzysztof Kolberger > > > ramzes w jakim ty jestes wieku? przeciez oni sa starutkimi dziadkami no chyba z > e > ty tez jestes okolo 50-tki ale nawet jesli to przeciez bardziej podnieca cie > widok jakiegos fajnego chlopaka tak kolo 20-stki wysportowanego, opalonego i w > ogole... > pozdr > > Ramzes:)) > Odpowiedz Link Zgłoś