Dodaj do ulubionych

SOCJOPATA WON

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 16:08
PEWNIE MASZ 140 CM WZROSTU,ŁYSY ŁEB,ZEZA,I NOGI NA BECZCE PROSTOWANE,A MOŻE
KROSTY NA RYJU..LEPIEJ MOŻE TY NIE DYMAŁEŚ JESZCZE?KRYTYKUJESZ BO SAM JESTEŚ
BIEDNY W KAZDYM ZNACZENIU TEGO SŁOWA!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: magistertornister Re: SOCJOPATA WON IP: *.cgi.rupa.it / *.rupa.it 28.11.03, 16:23
      ja nie wiem czy to ladnie tak alienowac osoby spolecznie nieprzystosowane...
      • Gość: JA Re: SOCJOPATA WON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 16:37
        TEN CZUB SIE SAM PROSI,NAWET NIE MOŻNA DYSKUTOWAĆ POWAŻNIE BO TEN DUREŃ PSUJE
        NASTROJ:)
        • Gość: verte Re: SOCJOPATA WON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 16:43
          Nie drzyj mordy!
          • Gość: ja Re: SOCJOPATA WON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 16:44
            sam nie drzyj
            • Gość: magistertornister zu viel testosteron - a moglo byc tak smiesznie IP: 5.3.1R* / *.rupa.it 28.11.03, 16:51
              • sociopata Re: zu viel testosteron - a moglo byc tak smieszn 02.12.03, 01:24
                podbijam won-tek...
                dziekuje za uwage i polecam dalsza uwage moich niewybrednych odpowiedzi.
                Krzyczacemy panu ja polecam goraco spowiedz u najblizszego niekaranego faceta w
                czarnej sukience.
                • Gość: ... Re: zu viel testosteron - a moglo byc tak smieszn IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 00:21
                  a we mnie budzisz sympatię sociopato
                  i niech będzie smiesznie
                  pa :-))
    • Gość: Aga26 Re: SOCJOPATA WON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 18:01
      Popieram!!!!!!!! Socio..-takie zero jak ty powinno siedziec cicho i nie
      wypowiadac sie.Twoje opinie są wulgarne,prymitywne, denne i w ogóle do
      niczego.Założę się,ze wychowywałeś się w jakiejś patologicznej rodzinie (zdaje
      się,ze mamusia uciekła i razem z tatą przez te wszystkie lata doszliście do
      tych wniosków,o których teraz piszesz).Żal mi cie...
      • sociopata Dzien dobry 26 letnia Agatko czyli pani starsza 05.12.03, 19:02
        Gość portalu: Aga26 napisał(a):

> Popieram!!!!!!!!
        >>'Popierac' to sie mozesz o szafe...

Socio..-takie zero jak ty powinno siedziec cicho i nie
        > wypowiadac sie.

>>>> Niby dlaczego mam cicho siedziec? Zauwaz ze jest nas tu wiecej niz
        myslisz. Poczekaj jeszcze troche a obudzisz sie z reka w nocniku.

Twoje opinie są wulgarne,
        >>>> prawda, sa lekko wulgarnawe. A ty co, z klasztoru sie urwalas na pauze?

prymitywne
        >>>>Sprawa twojej wlasnej opinii. Moze cos ominelas w szkole jak wagarowalas?

denne
        >>>Odpowiedz jest tendencyjna. Przyznaj ze mnie nie lubisz a ja tylko mowie
        glosno to co inni mysla.

i w ogóle do
        > niczego.
        >>>To zdanie jest 'do niczego'.

Założę się,ze wychowywałeś się w jakiejś patologicznej rodzinie
        >>>Przgralabys. Mamusia jest fantastyczna i JA gwarantuje ze lepiej wyglada od
        ciebie. Ale faktem jest ze mamusia mnie bardzo dobrze ustawila do takich curef
        jak ty. I w tym widze najwiekszaa role matki aby synka dobrze ustawila do zycia
        a nie zeby jakis wyciruch jak ty go uczyl jaka ma koszule wlozyc, bo dziwka ze
        wsi wie lepiej!

(zdaje
        > się,ze mamusia uciekła
        >>>>Nic takiego. Szczesliwe malzenstwo od lat.

i razem z tatą przez te wszystkie lata doszliście do
        > tych wniosków,o których teraz piszesz)

>>> Wielki Tata tez jest wspanialy i tez ciagle wszyscy razem... Chyba nie
        chcesz zebym ci powiedzial co sie nauczylem od mojego Wielkiego Taty?
        .Żal mi cie...
        >>>Piperzysz stereotypowe pozegnanie. Powiedz raczej cos takiego jak ja do
        ciebie: i tobie tez.
        • Gość: Aga26 Re: Dzien dobry 26 letnia Agatko czyli pani stars IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 19:38
          Krytykujesz wszystkich poza sobą-jesteś ideałem? (pewnie za takiego się
          uważasz).Nie życze sobie,żeby takie zero jak ty wyzywało mnie,bo w ogóle mnie
          nie znasz i nie masz pojęcia jaka jestem.Chcesz swoimi niby to trafnymi,
          ciętymi i wulgarnymi uwagami zwrócić na siebie uwagę reszty.Dlaczego? Bo
          zapewne w życiu nikt takiego zera nawet nie zauważa więc chcesz się wykrzyczeć
          tu na forum, gdzie nikt cię nie widzi i nie da po mordzie.Co chcesz tym
          osiągnąć?Myślisz,że ktoś tu jest za tobą?-tylko takie same zera jak ty.Jesteś
          żałosny w tym co robisz.Twoje opinie są do niczego,bo nie wnoszą nic
          konstruktywnego.Ale tobie w końcu o to nie chodzi,bo ty tu nie szukasz porad
          ani ich nie dajesz.Przyszedłeś tu,żeby wylać z siebie ten jad,który nosisz na
          codzień w ukryciu,bo nie umiesz się zmierzyć ze swoimi problemami.
          Jesteś żałosny-jeszcze raz to powtarzam.Jeśli twoje poglądy są takie jak
          piszesz,to podpisz się pod tym nie swoim durnym pseudo tylko imieniem i
          nazwiskiem + adresem ty tchórzu.A co wieku-ha,ha-założę się,że jesteś w
          podobnym.Szkoda,że ci twoi rodzice nie widzą co ich bachor tu
          wypisuje.Dostałbyś w tyłek (jak pewnie codzień dostajesz)i poszedł sie
          wypłakać.Żegnam
          • sociopata rozbestwiona zlosnica......... 05.12.03, 20:34
            No rozruszalem towarzycho...

> Krytykujesz wszystkich poza sobą-jesteś ideałem?
            >>>Jestes nieprecyzyjna. Nie 'krytykuje wszystkich', nie krytykuje madrych ale
            krtykuje crfy takie jak ty ktorym sie wydaje ze jak ma 26 lat to 'kazdego
            faceta zalatwi bo wiesz jak obciagnac laske'. Czy jestem idealem? wiesz ze
            bardzo blisko jestem bycia ideale (nie myslenia o tym...).

(pewnie za takiego się
            > uważasz).
            >>>Tak, tu masz prawie ze racje. No coz, ciezko pracowalem nad sobe a ty
            dziecko drogie masz jeszcze dluga droge przed soba i szczesc ci panie i pani.

Nie życze sobie,żeby takie zero
            >>>To nie ma dla mnie znaczenia co ty mowisz o mnie a jezeli nie chcesz mnie
            czytac to nie czytaj. Zastrzegam nastepnym razem juz bedzie bez taryfy ulgowej
            dla 'starszych pan'...

jak ty wyzywało mnie
            >>>wielkich slow uzywasz. Czy ty jestes z takich co ciaga ludzi po sadach albo
            zawsze latala w szkole do nauczycielki podonosic? A w ogole jestes neurotyczka
            i pora nad tym proacowc.

,bo w ogóle mnie
            > nie znasz
            >>>racja, nie znam i nie chce znac, ale pisac moge co chce i bedzie gorzej.

. i nie masz pojęcia jaka jestem.
            >> JAK WYZEJ.

Chcesz swoimi niby to trafnymi,
            >>>Jak zawsze.

> ciętymi i wulgarnymi uwagami
            >>>>zgadzam sie ze jezyka uzywam szkojacego, po prostu szokujacego.

zwrócić na siebie uwagę reszty.
            >>>nie nie dla zwrocenia uwagi.

Dlaczego?
            >>> Dlatego ze np. 'zadowolony' musi usyszec alternatywna odpowiedz. Myslisz ze
            ontam dzis i jutro baluje na dyskotece w Koeln? Guzik. Placze bo mu ta zdzira
            bryknela z drugim. Dlatego zeby chlopak wiedzial ze sa inne mozliwosci poza
            samobojstwem. Czy ty wiesz co taki 'zanurzony w cipie' chlopak jest sobie w
            stanie zrobic jak go ta franca zostawi?! Widzisz, jest cos takiego jak meska
            solidarnosc i ty tego nie zrozumiesz. Ja go nie znam, on mnie nienawidzi a
            jednak cos z tego sie otarlo te jego lepetyne. itd.

Bo
            > zapewne w życiu nikt takiego zera nawet nie zauważa
            >>>o, zauwaza, zauwaza. Nie sposob niezauwazyc.

więc chcesz się wykrzyczeć
            >>>na razie to ty krzyczysz.

> tu na forum, gdzie nikt cię nie widzi i nie da po mordzie.
            >>> no nie, rozsmieszasz mnie. Mnie dac po mordzie? Czy ty myslisz ze ja mam
            tylko paluszki wytresowane? Czy myslisz ze ja tak dla jaj sugerowalem box muy
            tai? Rozczulilas mnie drogie dziecko. Jak ja wychodze na ulice to prostu nie
            moge sie doczekac jakiejs molestacji osoby. Mam tylko jeden przypadek na koncie
            jak zlapalem 'torebkowicza' na Teneryfie. Wystarczy, czy podac ci detale jak
            go zbierali z ulicy?

Co chcesz tym
            > osiągnąć?

>>> Jezeli jeden meski osobnik zostal w jakis sposob wzbogacony o inne
            doswiadczenie ktore pomoze mu lepiej zyc to ja jestem bardzo zadowolony.

Myślisz,że ktoś tu jest za tobą?
            >>> Nie wiem ile ale wiem ze tak bo pare osob powiedzialo ze mnie lubia i mnie
            kochaja (ps ja was tez KOCHAM!)

-tylko takie same zera jak ty.
            >>>Widac doprowadzilem cie do bialosci bo zaczynasz sie histerycznie powtarzac.

Jesteś
            > żałosny w tym co robisz.
            >>>>o, prosze, znowu wykazujesz nie tylko powtarzalnosc ale i uogie
            slowotworstwo.

Twoje opinie są do niczego,
            >>>nie przesadzaj. Sa trafne, celne chociaz sa niepopularne. Ty pracujesz jako
            katechetka czy co?

bo nie wnoszą nic
            > konstruktywnego.

>>>Dla ciebie nic nie wnosza, to jasne, ale czy tak musi byc?

Ale tobie w końcu o to nie chodzi,bo ty tu nie szukasz porad
            >>>>prawda.
            > ani ich nie dajesz.
            >>>>nieprawda.

Przyszedłeś tu,żeby wylać z siebie ten jad,
            >>>Ty, ciotka, co to k. jest w ze wspolczesnym jezykiem polskim ze kazda
            niemota jak nie ma argumentow to uzywa slow "wylewasz jad', 'tyle tu jadu',
            itp. Skad te skojarzenia? Zaskronce petaly sie na przyzbie czy co?

który nosisz na
            > codzień w ukryciu,
            >>>nosze w ukryciu bo jak bym sie odkryl 'toby mnie zamkli'.

bo nie umiesz się zmierzyć ze swoimi problemami.

>>>hmm, to dobre. Ja i problemy, hehehehe

> Jesteś żałosny
            >>>mowilem ci juz ze sie powtarzasz i ustalilismy ze masz ubogie slowotworstwo.
            Pracuj nad tym!

poglądy są takie jak
            > piszesz,
            >>>sa takie jak piszesz i nie mam lotsci dla takich wariatek jak ty.
            Zrujnowalas juz komus zycie czy jeszcze sie do tego szykujesz, lewusko?

> nazwiskiem + adresem
            >>>ta, jeszcze czego. Moze ci dac nr konta bankowego i paszportu, ty piz..o!

ty tchórzu.
            >>>juz ci wrzucilem -jw.

A co wieku-ha,ha-założę się,
            >>>> nie zakladaj sie bo przegrasz. Jestes za chuda w uszach zeby ze mna wygrac.

że jesteś w
            > podobnym.
            >>>>>nie jestem.

Szkoda,że ci twoi rodzice nie widzą co ich bachor tu
            > wypisuje.
            >>>>sp..j!

Dostałbyś w tyłek (jak pewnie codzień dostajesz) i poszedł sie
            > wypłakać.
            >>>ale ty jestes pogieta!! Piszesz jak osoba bardzo starej daty. Ty jeszcze
            masz okres?

Żegnam
            >>>do milego i tobie tez - wesolego jajka....

>>>>PS Mysl o mnie i moich pogietych radach przez swieta i nowy roczek a od
            stycznia zacznij sie zmieniac wg planu jw. :|
            • Gość: Aga26 Re: rozbestwiona zlosnica......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 21:23
              1.Zdecyduj sie dupku-raz nazywasz mnie dzieckiem a raz starszą panią-masz
              jakieś problemy z określeniem czyjegoś wieku?Zdaje się,że nawet swojego nie
              potrafisz określić.Skoro 26 lat to dla ciebie starsza pani to ile ty masz-7?
              10?
              2.No...pochwaliłem się swoją odwagą!-pobiłeś torebkowicza na Teneryfie...no
              proszę!-bywasz w tak tandetnych i objeżdżonych miejscach? Tu mnie
              rozczarowaleś...myślałam,że takie oryginały i buraki jak ty jeżdżą na wiece
              Samoobrony Ale,ale-czyżbyś stanął w obronie jakiejś kobiety?(przepraszam-w
              końcu nie używasz słowa "kobieta" tylko pizda lub kurwa).
              3.A jednak nie przedstawiłeś się z imienia i nazwiska-dobrze więc okresliłam
              cie jako tchórza.Nr konta mozesz podac-po nim tez dojde do twoich danych i
              ogłoszę je publicznie na forum
              4.Box mu..jakiś tam-już rozumiem-drugi Gołota....
              5.Strasznie zazdrościsz Zadowolonemu-widać ciebie szczęscie omija szerokim
              łukiem skoro nie spotkałeś żadnej normalnej kobiety

A w ogole-masz dziewczynę?-zresztą o co ja pytam...
              Aha-nie komentuj każdego mojego słowa,bo tekst robi się nieprzejrzysty.
              Rozpisz swoje uwagi na końcu (wypunktowanie mile widziane).

• sociopata Re: rozbestwiona zlosnica.........gramy dalej... 05.12.03, 23:47

> 1.Zdecyduj sie dupku-raz nazywasz mnie dzieckiem a raz starszą panią-masz
                > jakieś problemy z określeniem czyjegoś wieku?Zdaje się,że nawet swojego nie
                > potrafisz określić.Skoro 26 lat to dla ciebie starsza pani to ile ty masz-7?
                > 10?

>>> a wiesz to ciekawe ze uzywasz slowa 'dupek'. Zauwazylem ze teraz jeden
                drugiego nie nazywa inaczaj jak wlasnie ten 'dupek'. Powiem szczerze ze
                pamietam slowo jako nieomal /pieszczodliwe', z odcieniem aprobaty' i takoz je
                przyjmuje. Niepotrafie zeczywiscie okreslic twojego wieku bo raz tak sie
                przedstawiasz a innym mowisz jak stara ciota. Wybacz. To jak z tym okresem?

> 2.No...pochwaliłem się swoją odwagą!-pobiłeś torebkowicza na Teneryfie...no
                > proszę!-bywasz w tak tandetnych i objeżdżonych miejscach?
                ???
                >>>Bylem wszedzie tym samym rowniez i na Teneryfie. Po prostu nie byla to moja
                decyzja, czulem pismo nosem ale nie moglem nic na to poradzic. Poza tym
                zainteresowal mnie fakt ze Kolumb zatrzymal sie tam przed skokiem do Ameryki.
                WIedzialas o tym? Plaze sa rzeczywiscie przerazajace, ale poza tym jak ktos
                kocha jedzenie i picie i mu nie przszkadza przybrac pare kg to nie jest tak zle
                jak piszesz. No i co m ialem ci powiedziec ze kradna na Hawajach? Przeciez
                kazdy wie ze tam nie kradna. Ale tandetne to nie jest, nie opowiadaj
                zaslyszanych opowiastek. Bylas tam chociaz?

Tu mnie
                > rozczarowaleś...myślałam,że takie oryginały i buraki jak ty jeżdżą na wiece
                > Samoobrony
                >>>>Samoobrona? A co to jest, jakas frakcja potyliczna? Tu nie pogadamy bo mi
                szkoda czasu na szukanie.

Ale,ale-czyżbyś stanął w obronie jakiejś kobiety?(przepraszam-w
                > końcu nie używasz słowa "kobieta" tylko pizda lub kurwa).

>>>>Tak byla to starsza kobieta, a nie taka drobna kurefka jak ty. Co do
                terminologii ktora cytujesz to przesadzasz, nie mowie tak o osobach ktore takie
                nie sa. Pamietaj, kurfa to nie zawod, kurfa to charakter, a charakterek to ty
                masz.

> 3.A jednak nie przedstawiłeś się z imienia i nazwiska-dobrze więc okresliłam
                > cie jako tchórza.Nr konta mozesz podac-po nim tez dojde do twoich danych i
                > ogłoszę je publicznie na forum
                >>>I co wtedy bedzie jak oglosisz? Ze taki a taki, jako sociopata mowi o
                drobnych wariatkach ze to kurfy??? Przesadzasz i masz tu jakies zaciecie
                charakterniakow z wojny domowej w Rosji. Musisz przyznac ze jestes poteznie
                glupia.

> 4.Box mu..jakiś tam-już rozumiem-drugi Gołota....
                >>>>mu co? analnafabetko Lepszy niz Golota, lepszy.

> 5.Strasznie zazdrościsz Zadowolonemu-widać ciebie szczęscie omija szerokim
                > łukiem skoro nie spotkałeś żadnej normalnej kobiety
                >>>A wiesz ze zazdroszcze? Naprawde ma facet szczescie jakiego jeszcze malo kto
                zaznal. To sie nazywa trafic 6-ke. A tak naprawde, jako osoba gleboko wierzaca,
                w cuda tez wierzysz?

> A w ogole-masz dziewczynę?-zresztą o co ja pytam...
                >>>A co mala zlosnico, masz ochote na spotkanie z sociopata?! Hej, kto sie lubi
                ten sie czubi.

> Aha-nie komentuj każdego mojego słowa,bo tekst robi się nieprzejrzysty.
                > Rozpisz swoje uwagi na końcu (wypunktowanie mile widziane).
                >>> Za pozno. Cierpisz na dysleksje?

Z sociopatycznym pozdrowieniem.
                >
    • Gość: marta Re: SOCJOPATA WON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 20:43
      tak tak musi byc z ciebie zakompleksiony dupek,sam fakt ze siedzisz tu cały
      czas znaczy ze nic poza komputerwm nie ma co???Kolegow kolezanek nie ma bo mały
      i głupi i brzydki jestem co socjopato...a tu sie wyzyc chociaz
      mozesz...hehehehe no coz opiniuj bo tylko to masz!
      • sociopata Re: SOCJOPATA WON 05.12.03, 23:53
        hej, zmienilas sobie nick? Zapomnialas ze to ten sam adres, hehehe, debilka
        computerowa.

No, no, masz bardzo fajny IP address, dalas ciala, spadaj wariatko. Nie bede z
        toba rozmawial.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka