kobieta_na_pasach 15.05.09, 11:12 maz tak czasami mnie nazywa i sie zastanawiam na czym polega bycie suka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sheep2 Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 11:24 no najprosciej to po narzadach plciowych,a takze po budowie i masie ciala, jest na ogol drobniejsza i lzejsza Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 11:31 a jesli chodzi o charakter? sheep2 napisała: > no najprosciej to po narzadach plciowych,a takze po budowie i masie > ciala, jest na ogol drobniejsza i lzejsza a jesli Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 11:40 kobieta_na_pasach napisała: > maz tak czasami mnie nazywa i sie zastanawiam na czym polega bycie > suka. po tym ze ma cieczke Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 11:54 CzY nadpobudliwą kobietę można tak nazwać?/;d trzeba zaspokoić jej kobeice ptrzeby tyllko.../;d;p Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 12:16 Warto sie zastanowić w jakich okoliczościach mąż używa takich określeń, myslę, ze chodzi o sikanie w pozycji kucznej Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 12:24 s.romeczek napisał: > Warto sie zastanowić w jakich okoliczościach mąż używa takich > określeń, myslę, ze chodzi o sikanie w pozycji kucznej moze raz warto byloby przy sikaniu podniesc noge? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 12:30 owszem, szczególnie na łyżwach sędziowie dość wysoko mogliby to ocenić Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 12:32 s.romeczek napisał: > owszem, szczególnie na łyżwach > sędziowie dość wysoko mogliby to ocenić a sikasz na pokaz? bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 12:37 jeśli w grę wchodziłyby problemy z identyfikacją mojej płci bądź osobowości to owszem-mógłbym Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 12:39 s.romeczek napisał: > jeśli w grę wchodziłyby problemy z identyfikacją mojej płci bądź > osobowości to owszem-mógłbym a nie wchodza? zreszta ten watek nie jest o sikaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:11 w moim przypadku nie, a może jednak jest o sikaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:14 s.romeczek napisał: > w moim przypadku nie, > a może jednak jest o sikaniu? jesli juz to raczej o olewaniu.... tematu, przez niektorych Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:43 s.romeczek napisał: > a przez których? oj sromeczku, nie udawaj samca Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:48 a po czym poznaje się samca? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:49 s.romeczek napisał: > a po czym poznaje się samca? po glupich pytaniach Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:51 to czemu twierdzisz, że udaję? Odpowiedz Link Zgłoś
lofbergs.lila Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 12:34 moze raz warto byloby przy sikaniu podniesc noge? wiele suczek przy sikaniu podnosi noge a to dlatego, ze latwiej mozna zaznnaczyc swoj teren zasieg jest wiekszy, niz robiac siku w pozycji kucznej oczywiscie na fakt ten, ma wplyw ilosc hormonow meskich tzn psich Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 12:38 lofbergs.lila napisała: > moze raz warto byloby przy sikaniu podniesc noge? > > wiele suczek przy sikaniu podnosi noge > a to dlatego, ze latwiej mozna zaznnaczyc swoj teren > zasieg jest wiekszy, niz robiac siku w pozycji kucznej > oczywiscie na fakt ten, ma wplyw ilosc hormonow meskich tzn psich jestes pewny(a),ze o to im chodzi? ja mialam na mysli piszac o podnoszeniu nogi olanie samca. Odpowiedz Link Zgłoś
lofbergs.lila Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 12:46 jestes pewny(a),ze o to im chodzi? ja mialam na mysli piszac o > podnoszeniu nogi olanie samca jestem pewna zwiekszajac zasieg sikania, znaczac coraz wieksze obszary suczki takie dyskwalifikuja w konkurencji walki o wlasne wdzieki pozostale slabsze siostry gatunku takie zachowania upodabniaja je do mezczyzn/psow ktorzy z innymi przedstawicielami wlasnej plci walcza o pozycje alfa wszystkie te zachowania sa instynktowne i jak najbardziej naturalne w swiecie zwierzat Odpowiedz Link Zgłoś
k-39 Re: po szczeniakach 15.05.09, 12:49 grassant napisał: > po tym, że kręci ogonem. :DD czyim ogonem? tym przednim u samca?? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: po szczeniakach 15.05.09, 18:58 k-39 napisał: > > po tym, że kręci ogonem. > :DD > czyim ogonem? tym przednim u samca?? dokładnie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po szczeniakach 15.05.09, 13:16 grassant napisał: > po tym, że kręci ogonem. czyim? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po szczeniakach 15.05.09, 13:16 to ciekawe.mam madrego, ladnego szczeniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:18 Kiedy kosa trafia na kamień, wtedy najczęściej jedna ze stron nazywana jest suką.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:30 menk.a napisała: > Kiedy kosa trafia na kamień, wtedy najczęściej jedna ze stron > nazywana jest suką.;) hm. moze to i prawda Odpowiedz Link Zgłoś
minnen Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:29 a ten twoj malz to jest rasowy czy wielorasowy psiur? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:33 minnen napisała: > a ten twoj malz to jest rasowy czy wielorasowy psiur? mialam go zawsze za rasowego mieszanca:)a teraz to nie wiem juz sama Odpowiedz Link Zgłoś
minnen Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:40 zaloz mu kaganiec, bedzie mniej szczekal;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:44 minnen napisała: > zaloz mu kaganiec, bedzie mniej szczekal;) he he i przykuje lancuchem do budy zeby nie latal Odpowiedz Link Zgłoś
minnen Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 13:49 eeeetam, otworz drzwi niech lata, moze go jakas hyclowna zlapie... i po problemie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 15:45 minnen napisała: > eeeetam, otworz drzwi niech lata, moze go jakas hyclowna zlapie... > i po problemie;) no wlasnie tak do tej pory robilam,i zadna jakos nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
amona13 Re: po czym poznac suke? 15.05.09, 17:32 moim zdaniem jest to zwrot obraźliwy dla kobiety , ty suko - zła , wredna itd Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 po psach (w srodku) i kogucie na grzbiecie 15.05.09, 17:48 niebieskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
atela Re: po psach (w srodku) i kogucie na grzbiecie 15.05.09, 23:02 A po czym poznać psa (na kobiety)?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jes.its.mi Re: po psach (w srodku) i kogucie na grzbiecie 15.05.09, 23:49 po ślinotoku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: po czym poznac suke? 16.05.09, 12:00 moze za duzo szczekasz lol pobaw sie jego ogonkiem to obojgu wam przejdzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 po towarzyszacych jej psach i kogucie :) 16.05.09, 15:41 (niebieskim) na grzbiecie :) www.dziennik.pl/files/archive/00162/Zepsuty_radiowoz_po_162502l.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
black_tangens Suka ma inne organy plciowe niz PIES:-) 19.05.09, 18:46 Suka ma inne organy plciowe niz PIES:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka_lekarska Re: po czym poznac suke? 21.05.09, 12:16 Po tym, że ma cztery łapy, szczeka, warczy, merda ogonem i ma żeńskie narządy rozrodcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: po czym poznac suke? 28.05.09, 14:06 jak się przy tym uśmiecha, pije piwo zagryzając tym co se ugotował to generalnie zachęca cie zebys usiadła z nim do obiadu, a jak mówi pożniej to ma zal.. Odpowiedz Link Zgłoś