lilicziczi 20.05.09, 23:57 Jaki zapach działa na Was podniecająco? To pytanie skierowane jest oczywiście do mężczyzn. Chyba się,absurd, nie gniewasz, że "sklonuję" temat :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilicziczi Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 21.05.09, 22:00 Hm - Panowie - zapach nie ma znaczenia? Nie znacie się na perfumach? nie macie swoich faworytów ? Odpowiedz Link Zgłoś
dish Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 27.05.09, 16:31 w zimowe wieczory u pewnej śliczności kręcił mnie niesamowicie zapach J'adore Diora. Aktualnie w wiosenne wieczory u innej piękności kręci mnie zapach Euphorii CK Tak więc podsumowując i powtarzając się za wątkiem o zapachach męskich - większość zależy od tego, na kim jest ten perfum. jeśli ta osoba jest sexy to dobry perfum tylko doda kobiecie powabu. Perfum sam w sobie nigdy mnie nie kręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 28.05.09, 09:28 Na miłość biską TE PERFUMY a nie ten perfum!!! J'adore i CK Euphoria są tak popularne jak fiat 126p w PRLu Odpowiedz Link Zgłoś
babe007 Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 28.05.09, 11:28 J'adore i CK Euphoria są tak popularne jak fiat 126p w PRLu Co nie zmienia faktu, że mogą być seksowne (bo o to było pytanie). Odpowiedz Link Zgłoś
dish Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 28.05.09, 17:02 dzikoozka napisała: > J'adore i CK Euphoria są tak popularne jak fiat 126p w PRLu No to potwierdza się z innej dyskusji, że jesteś wojującą feministką; czepiasz się byle g***a. Jakiś facet z Tobą wytrzymał dłużej niż tydzień?! Wyobraź sobie, że znałem tylko 2 bliższe memu sercu kobiety, które stosują/stosowały te zapachy. nawet jeśli to masówa to nie wyklucza to faktu, że mogą one ładnie pachnieć i kręcić faceta prawda? Ale Ty zawsze musisz się do wszystkiego dopier***ić. Forumowy napinacz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 13:51 dish napisał: > dzikoozka napisała: > > J'adore i CK Euphoria są tak popularne jak fiat 126p w PRLu > > No to potwierdza się z innej dyskusji, że jesteś wojującą feministką; czepiasz > się byle g***a. Jakiś facet z Tobą wytrzymał dłużej niż tydzień?! A to ze jestem Hej dish :))))Osa cie ugryzła?? :) To ze jestem czepialska, nie świadczy o feminiźmie, a Ty jestes uczulony na feministki???? > Wyobraź sobie, że znałem tylko 2 bliższe memu sercu kobiety, które > stosują/stosowały te zapachy. nawet jeśli to masówa to nie wyklucza to faktu, ż > e > mogą one ładnie pachnieć i kręcić faceta prawda? > Ale Ty zawsze musisz się do wszystkiego dopier***ić. Forumowy napinacz. A do czego sie tak konretnie dopie..alam? To ze napisałam, ze są megapowszechne te zapachy to chyba nic złego? Weź Ty sie odp... ode mnie kotku. W pamięć Ci zapadłam czy co? Forum to nie Twoje życie, nie musisz sie tak wściekac. Odpowiedz Link Zgłoś
dish Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 19:38 > Hej dish :))))Osa cie ugryzła?? :) > To ze jestem czepialska, nie świadczy o feminiźmie, a Ty jestes > uczulony na feministki???? No własnie ugryzłem, a postępowałem zgodnie z zasadami i nie machałem rękami :) A na feministki jestem uczulony odkąd poznałem takie cztery - co jedna to brzydsza, bardziej zarozumiała i wyżywająca się na każdym facecie. Tak wiem - nie można generalizować :) > A do czego sie tak konretnie dopie..alam? To ze napisałam, ze są > megapowszechne te zapachy to chyba nic złego? > Weź Ty sie odp... ode mnie kotku. W pamięć Ci zapadłam czy co? > Forum to nie Twoje życie, nie musisz sie tak wściekac. Słońce dobrze wiesz, że napisałaś to w zaczepnym stylu, więc nie spodziewaj się, że nie odbiję piłeczki. Tym bardziej, że byliśmy świeżo po innej dyskusji, gdzie mi wsadzałaś szpile. Tak btw-znalazłem już TĄ kobietę, jeśli pamiętasz tamten wątek i jest super-bynajmniej nie tak, jak kreśliłaś to pesymistycznie wraz z innymi adwersarzami :) No fakt, forum to nie moje życie, zresztą bardzo rzadko się tu udzielam. Udzielam się jednak aktywnie na innym forum tematycznym, gdzie panują nieco wyższe standardy w dyskusji, a ja naiwny łudziłem się, że spotkam się z tym samym na gazeta.pl No ale tam user nie jest tak anonimowy jak tu, gdzie swobodnie można się ponapinać i czepiać prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 03.06.09, 08:48 Eee tam uważam że jestes przewrażliwiony i już :)) a tamtej "dyskusji" nawet nie pamiętam.... Gdybym miała urazę do kazdego adwersarza na forum byłabym już od 10 lat mściwą złośliwą wiedzmą ze zmarchami a nie jestem :)) Czego i Tobie nie życze Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 22.06.09, 17:14 o to to to, anonimowy user zapachowy. (-:-)jedyna rzecz ktorej nie poczujesz przez siedz Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka PS 02.06.09, 14:44 " Jakiś facet z Tobą wytrzymał dłużej niż tydzień?! " Od 17 lat jest taki jeden prawdziwy facet BEZ KOMPLEKSÓW, który nie cierpi ujmy na honorze, gdy jego kobieta czasami go poprawi lub wypowie swoje zdanie na jakiś temat. I vice versa - ja też szanuje jego wiedze i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
dish Re: PS 02.06.09, 19:43 dzikoozka napisała: > Od 17 lat jest taki jeden prawdziwy facet BEZ KOMPLEKSÓW, który nie > cierpi ujmy na honorze, gdy jego kobieta czasami go poprawi lub > wypowie swoje zdanie na jakiś temat. I vice versa - ja też szanuje > jego wiedze i opinie. O! I tu trafiłaś w same sedno - szacunek dla wiedzy i opinii adwersarza. Jesteś pewna, że swoje standardy moralne z realu stosujesz w necie? Bo jak na razie spotkałem się z ciągłym deprecjonowaniem moich poglądów i czepialstwem, a nie z rzeczową dyskusją (piję tu bardziej do poprzedniego wątku). Co prawda sam dałem się ponieść odbijając piłeczkę, tu biję się w pierś i kalam :) pozdrawiam i kończę offtopic Odpowiedz Link Zgłoś
fotofirma znamy się i dlatego wiemy że zapach+osoba daje efe 01.06.09, 20:40 znamy się i dlatego wiemy że zapach+osoba daje efekt same perfumy to wątki dla troli Odpowiedz Link Zgłoś
lilicziczi Re: znamy się i dlatego wiemy że zapach+osoba daj 01.06.09, 20:56 > same perfumy to wątki dla troli Pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić - co prawda sam zapach to nie wszystko, ale istnieją perfumy, które mnie obrzydzają niezależnie na kim pachną - np. z kobiecych perfum nie podoba mi się anais anais oraz agent provocateur - nawet na najpiękniejszej kobiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anisia.bella Re: znamy się i dlatego wiemy że zapach+osoba daj 02.06.09, 08:48 lilicziczi napisała: > istnieją perfumy, które mnie obrzydzają niezależnie na > kim pachną - np. z kobiecych perfum nie podoba mi się anais anais > oraz agent provocateur - nawet na najpiękniejszej kobiecie :) ja z kolei Agent Provocateur bardzo lubie choc pamietam pierwsze z nimi zetkniecie, nie bylo wcale zbyt fajne moze nie dalas im czasu wystarczajaco? sa rozne rodzaje zapachow i szczerze mowiac, najwieksza miloscia darze te, ktore na poczatku wzbudzaly moje watpliwosci, ale tez intrygowaly za to te doslowne, slodkie, ktore od poczatku byly kuszace, szybko sie znudzily oczywiscie, przyznaje racje, ze kazdy ma swoje preferencje odczucia, i nie ma co z tym faktem dykutowac Odpowiedz Link Zgłoś
fotofirma Re: znamy się i dlatego wiemy że zapach+osoba daj 02.06.09, 17:59 ale pytanie nie było "co cię brzydzi" konkret Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna1978 Zdecydowanie J'adore Diora 03.06.09, 10:14 Tak, jak w temacie - zdecydowanie J'adore Diora. To moje ulubione perfumy i muszę przyznać, że niesamowicie działają na facetów. Pracuję w firmie, gdzie większość pracowników to mężczyźni i uwierz mi - nie ma dnia, żeby mi któryś nie powiedział, że pięknie pachnę, po czym pyta, co to za perfumy, bo on chce je kupić swojej kobiecie. :-) Jest niestety jeden minus tego zapachu - cena. Dior jest niestety drogi. No ,ale czego się nie robi ... ;-) Pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 27.05.09, 22:21 Izabela Rosselini zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach durny watek, ale odpowiem 02.06.09, 13:12 mnie u kobiet kreci, jak pachna Jose Eisenberg, bo sama takich uzywam jesienia i zima hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
lofbergs.lila Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 28.05.09, 11:44 jestem co prawda kobieta odpowiem jednak jasne jest, ze same perfumy to nie wszystko musza one sie komponowac ze skora i nie tylko zreszta maja dopelniac calosc Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 28.05.09, 18:06 Trafna wypowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 29.05.09, 09:50 Również jestem kobietą, ale wypowiem się. Perfumy na każdej skórze mogą pachnieć inaczej. To zależy też od tego jak się komponują z Twoim naturalnym zapachem, bo każdy jakiś ma. Ja uwielbiam Gucci2 Rush i Clinique Happy. A z mniej seksownych, ale również świetnych: Moschino I Love Love Kenzo - Flower by Kenzo Summer 2006 DKNY - Women Summer 2009 Escada - Pacific Paradise. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 29.05.09, 17:28 zapach rozumu - to najbardziej kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 10:08 Gucci Rush, Chanel Coco Mademoiselle, YSL Elle. Nie przychodzi mi do głowy nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
ideefiks Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 15:11 ...i naprawdę oczekiwałaś, że faceci zaczną tu rzucać markami perfum (zwłaszcza kobiecych?) :) zapytaj kobiety, jakie oleje silnikowe obecnie preferują w swoich samochodach, uzyskasz pewnie równie dużo odpowiedzi co od facetów o perfumach... :P Odpowiedz Link Zgłoś
lilicziczi Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 15:46 Z doświadczenia wiem, że faceci mają swoje preferencje. Zdarzyło mi się, że zmiana perfum spotkała się z dezaprobatą mojego narzeczonego. A co do oleju silnikowego - polegam na zdaniu zaufanego mechanika :). Zresztą rodzaj oleju silnikowego stosowany przez daną kobietę w jej samochodzie ma chyba mniejszy wpływ na stosunki damsko-męskie niż rodzaj stosowanych przez nią perfum? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_augusta Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 16:01 Aktualnie najbardziej lubię CHLOE Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 22:58 Perfumy mają jedynie wpływ taki, że gdy smierdzą to nie dochodzi do niczego. Ja preferuję ładne (wedle moich kryteriów ) kobiety. Fakt czy się czyms spryskały nie ma znaczenia (chyba że smierdzą). W sprawie zapachów czy to męskich czy kobiecych jestem zupełnym ignorantem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucynkkaa Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 23:08 silic napisał: > Perfumy mają jedynie wpływ taki, że gdy smierdzą to nie dochodzi do niczego. Ja > preferuję ładne (wedle moich kryteriów ) kobiety. Fakt czy się czyms spryskały > nie ma znaczenia (chyba że smierdzą). W sprawie zapachów czy to męskich czy > kobiecych jestem zupełnym ignorantem. > Ha Ha uśmiałam się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mili270 Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 16:28 mojego faceta najbardziej "kręcą" perfumy Precious Oriflame Odpowiedz Link Zgłoś
foremny Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 17:01 Siusiak nie kieruje się nosem. To nos kieruje się siusiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
minas_anor Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 17:38 issey miake leau deissey doprowadza mnie do szalenstwa -nie znam bardziej seksownych:) Odpowiedz Link Zgłoś
larcenaturus Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 18:26 Najbardziej seksowny jest po prostu naturalny zapach ciała czystej, zadbanej, dbającej o higienę kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_g Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 19:10 moje ulubione, testowane, wybierane ect z pomoca mojego mezczyzny: dior addict2, amor amor, amor amor sunrise, hugo boss intense i na lato escada sunset heat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.raj Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 19:37 Bvlgari Omnia Amethste lub Cristalline, Armani Mania, Dior Pure Poison, Issey Myake L'Eau d'Issey Odpowiedz Link Zgłoś
nikdaklik Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 20:48 Dior Addict - podnosi (w skali 1-10) ocenę o co najmniej 2! A jak nie Dior to Burberry London, ten sam efekt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malomowny_stas Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 20:53 najlepiej żeby sie przez tydzień nie podmywała, wtedy będzie pachnieć jak najbardziej naturalnie...no, ktoś postronny mógłby pomyśleć, że pracuje w sklepie z rybami, ale przecież żadna praca nie hańbi, a ponoć nawet uszlachetnia... Odpowiedz Link Zgłoś
bamboto Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 21:43 L'Eau Par Kenzo -love it!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doobie Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 02.06.09, 22:51 burberry the beat, ten zapach jest lepszy niz seks :) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Pytanie do meżczyzn. Odpowiadają kobiety... 02.06.09, 23:06 I tylko one rzucają tu wiązkami nazw. Przypuszczenie , że mężczyźni będą rozmawiać o markach kobiecych perfum jest na podobnym poziomie realnosci co dyskusja kobiet o zaletach ekranów LCD. Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Pytanie do meżczyzn. Odpowiadają kobiety... 03.06.09, 00:48 DOBRANOC NOCNE MARY. Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 03.06.09, 00:43 L'Eau Par Kenzo - zdecydowanie najbardziej działający na mnie zapach, po prostu afrodyzjak. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przylga Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 03.06.09, 09:52 Takie jakich używają np ochroniary. Trzyma się na nich przez 3 dni, nie muszą się myć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna1978 Zdecydowanie J'adore Diora 03.06.09, 10:02 Tak jak w temacie - zdecydowanie J'adore Diora. To moje ulubione perfumy i muszę przyznać, że niesamowicie działają na facetów. :-) Pracuję w firmie, gdzie większość pracowników to mężczyźni i uwierz mi - nie ma dnia, żeby mi któryś nie powiedział, że pięknie pachnę, po czym pyta, co to za perfumy, bo on chce je kupić swojej kobiecie. :-) Jest niestety jeden minus tego zapachu - cena. Dior jest bardzo drogi. Pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog czystości :) 03.06.09, 10:18 mało odkrywcze, ale prawdziwe.... a z zapachów- Kenzo- Le monde est beau - smakowity zielony grapefruit :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrevv Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 06.06.09, 13:31 Pochwale się, że mam wprawiony nos, mam zapachy marek niszowych typu Creed, Carthusia, Amouage, Parma miałęm kilka marek znaych (Bossy, Armani, Chanel, Guccii, Hermes i mniej znaynch). Pisze nie po to by się chwalić ale pokazać że mam referencje do oceniania zapachów i już mało jaki lub żaden nie robi na mnie wrażenia. Odnośnie najseksowniejszego damskiego. Powiem jedno nie iwem co to było, rok temu lato. Zapach był coś może na kształt białego musk, taki bardziej dymny, był bardzo podniecający, by nie powiedzieć, że mnie podniecił ale miałem ochote na seks z kobietą któa go miałą. Fantazja czegoś takiego jeszcze nie czułem. Nie znalazłem kobiety co go miała na sobie, tylko czułem zapach. Nie mam zwyczaju pytać czym ludzie pachną ale szkoda że się wtedy nie postarałem. Nie mówię o tym, że zapach był ładny erotyczny, ale literalnie podniecający. Może to feromony? Wątpie. Mam nadzieję że kiedyś go odnajde. Jeśli ktoś zna taki zapach to proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrevv Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 09.06.09, 10:13 A tak poza tym to podoba mi sie - Kenzo Le Saint Beu czy jakos tak, ten o zapachu grejfruta i - Addict jedynka marki Dior ta wersja oryginalna i fracheur jest ładna z tańszych to ładny jest Addias Moves wersja świeża reszta to nuda, łącznie z Beat i J'adore Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 06.06.09, 14:49 w sumie to ja nie mam głowy do nazw zapachów ale mam jednego kolegę który poleci na wszystko co panie jego ulubionym zapachem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Najbardziej seksowne kobiece perfumy 09.06.09, 13:27 n/t oryginalny zapach kobiety w dni płodne Odpowiedz Link Zgłoś