smutnakobieta 13.06.09, 21:07 wysłałam facetowi maila z zaproszeniem do siebie. Minął cały dzień a on nie odpowiada... co zrobić jak w ogóle nie odpisze ? wypada zadzwonić czy już nie?.. pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maracooja Re: Nie odpisał mi na maila:( 13.06.09, 21:21 nic nie rób chyba że lubisz rolę wycieraczki wtedy dzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
lemuria5 Re: Nie odpisał mi na maila:( 13.06.09, 21:30 Maracooja, ma absolutna rację. Jak facet chce, to się zes..a a odpisze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poszerzenie-pola-walki Re: Nie odpisał mi na maila:( 13.06.09, 22:31 jak pisze do kogoś waznego mejla to potem sms: masz mejla nie zam nikogo kto by sprawdzał pocztę codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Re: Nie odpisał mi na maila:( 15.06.09, 19:28 wątek co prawda sprzed kilku dni, ale faktem jest że raczej nikt nie ma 24 h na dobę otwartej skrzynki i nie zagląda obsesyjnie do niej czy ma maila. myślę że pomysł przedmówcy z wyslaniem smsa (ogólnie kontakt jak już to smsowy) jest bardzo trafny, bo bardziej bezpośredni... Daj znać co z tego wyszło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absolwencina Re: Nie odpisał mi na maila:( 15.06.09, 19:38 po pierwsze - przestań średnio co dwie godziny sprawdzać meila, w moim przypadku, w tego typu sytuacjach jest to też silniejsze ode mnie (ja oczywiście zapraszam do siebie kobiety, he he he); po drugie - daj mu dwa dni czasu, jeżeli do tego czasu facet tobie nie odpowie, odpuść go sobie, czyli szukaj innego, nie dzwoń, nie ponawiaj zaproszenia, po prostu okaże się, że go nie kręcisz, tak bywa, a facet nawet nie ma klasy, aby o tym tobie po dżentelmeńsku zakomunikować, jeszcze raz powtarzam - nie narzucaj mu się; po trzecie - gdyby mnie dziewczyna, która mi sie bardzo podoba, meilowo zaprosiła do siebie, natychmiast bym do niej zadzwonił, z informacją, że bardzo chętnie skorzystam i jeszcze tego wieczora wpadnę z butelką wina; pozdrawiam i głowa do góry; Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Nie odpisał mi na maila:( 15.06.09, 22:34 gdyby mnie dziewczyna, która mi sie bardzo podoba, meilowo zaprosiła do siebie, natychmiast bym do niej zadzwonił, z informacją, że bardzo chętnie skorzystam i jeszcze tego wieczora wpadnę z butelką wina marzycielu... masz marne szanse na taką akcję. Możesz tę flaszkę obciągnąć sam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Nie odpisał mi na maila:( 15.06.09, 22:42 smutnakobieta napisała: > wysłałam facetowi maila z zaproszeniem do siebie. Minął cały dzień a > on nie odpowiada... co zrobić jak w ogóle nie odpisze ? wypada > zadzwonić czy już nie?.. pomóżcie na kiedy go zaprosiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
szmacianna Re: Nie odpisał mi na maila:( 15.06.09, 23:54 Ja bym nie zadzwoniła... Chyba jednak chcial Ci dac tym do zrozumienia, że nie jest zainteresowany. A fajny jakiś? Szkoda go? Odpowiedz Link Zgłoś
enigm-a Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 07:53 A może wysłałaś do kogoś innego? Niby sie nie zdarza, ale czasami... Albo skasował przez pomyłkę, bo nie wiedział, że od Ciebie. Albo przyszedł jako SPAM. Taka niepewnośc w kontaktach mailowych może wykonczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
smutnakobieta Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 12:20 No wiec tak: z pewnych źródeł wiem, że dopiero dziś poczte sprawdził. ale nie odpisał:( Nie wiem, może faktycznie mail trafił do spamu. Chociaż kiedyś do niego napisałam i nie trafił, a odpisał. On raczej nie z tych co lubi pisać, odpisywał raczej zwięźle i lakonicznie. Zawsze jak dzwoniłam czy wysyłałam sms-y reagował z radością. Odpowiedz Link Zgłoś
suzi26 Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 13:26 może się wystraszył i nie wie do końca czego o niego oczekujesz. Ty go tylko zaprosiłaś a on już widzi się,że chcesz go zaobrączkować ( faceci to panikarze w takich kwestiach- jeśli bierze Cię na serio) Ja bym poczekała jeszcze dziń i napisała 2-iego @ z wyjaśnieniem, w jakim celu, bo się chłop nie domysli, czego do niego chcesz. Pisz mu jasno. Odpowiedz Link Zgłoś
smutnakobieta Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 13:35 chyba napisałam jasno, że go zapraszam do siebie na " wódecZkę", podałam abstrakcyjny termin " przyszły tydzień" i aby się odezwal. chyba zrozumiał? mam mu napisac, że chce aby mi się oświadczył?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rumunska_ksiezniczka Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 13:39 jizas, kobieto, jeśli napisałaś tak niezobowiązującego mejla, to facet odezwie sie właśnie wtedy, gdy będzie miał ochotę wpaść na tę wódeczkę. więcej luzu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smutnakobieta Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 13:48 Ale ja mu podałam terminy. Poza tym wypada odpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
suzi26 Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 14:43 ma być jasno Ty piszesz " wódeczkę" - facet myśli- czyli chce pić, będzie sex czy nie, mam być nachalny, zacząć czy nie, co ona chce. Napisz, obejrzymy film- podaj tytuł, pogadamy i to wszystko. On ma teraz milon pytan w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 14:49 juz jej odpisal, ze jest bardzo zajety i sie odezwie we wrzesniu :D nie wiem dlaczego, ale bardzo mnie to rozsmieszylo, no nie moge przestac sie smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
smutnakobieta Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 15:06 Facet stracił wszystko w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 15:11 no rozumiem. i chodzi o to, ze mnie sie to wydaje, tzn ta jego odpowiedz, tak absurdalna, ze az smieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
smutnakobieta Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 15:26 Ano wlasnie. Napisalm mu, że forma mi się nie podoba, nie odpisal. moze ja jestem pie...ieta, ale odebralam to jako lekcewazenie i chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 15:28 a po co ty sie jeszcze w ogole do niego odzywalas? no i co rozumiesz mowiac, ze "forma ci sie nie podobala"? chyba nie warto sobie nim glowy zaprzatac dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
smutnakobieta Re: Nie odpisał mi na maila:( 16.06.09, 15:42 Można to przeciez załatwić inaczej, oddzwonić, pogadać a nie napisac 2 zdania. Poczułam się z tym źle. Z drugiej strony, powiedziałam o tym koleżance- to nie mogła przestać się śmiać, powiedziała że chyba jestem przewrażliwiona. A ja się czuję zwyczajnie urażona. Odpowiedz Link Zgłoś
suzi26 Re: Nie odpisał mi na maila:( 17.06.09, 08:29 wystraszyłaś go i tyle. Faceci są jak strusie, jak nie wiedzą czego od nich chcesz i oczekujesz to głowa w piach i odkładają temat aż dojrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
l.69.ll Re: Nie odpisał mi na maila:( 23.06.09, 12:54 Twoj post widze na trzech forach Czy ty nie masz innego zajecia tylko trolowanie na forach?Ogarnij sie Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Nie odpisał mi na maila:( 23.06.09, 19:53 Przyślij rozebrane foty na maila to Ci odpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś