Dodaj do ulubionych

pytanie o perfumy z allegro!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:28
czy znacie jakiegos dobrego i pewnego sprzedawce perfum na allegro zeby byla
pewnosc orginalnosci
Obserwuj wątek
    • Gość: Riff Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.aster.pl 13.12.03, 23:40
      Równie dobrze możesz pytać o 'pewność oryginalności' sprzedawcę "Levisów" na
      Stadionie Dziesięciolecia w Warszawie
    • Gość: bart Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.acn.waw.pl 14.12.03, 01:49
      napisz co potrzebujesz
      bart695@gazeta.pl
      powiem Ci czy mam i za ile(a jak jesteś z wawy to podwioze)
    • Gość: ppp Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 03:42
      Czy ty wierzysz w to ze perfumy normalnie np. za 200 zl kupic na allegro za
      80? Oszczednosc oszczeednoscia ale bycie ostroznym to druga sprawa. Nie
      polecam w ogole.
    • Gość: pavvel Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 11:28
      ze za 80 to nie wierze ale naprzyklad za 150 czemu nie???
      • Gość: ppp Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 14:13
        Nie wiem ja tam bylbym ostrozny. Na rynku jest masa podrobek a z kometarzy
        osob wystawiajacych te aukcje wynika ze trzeba uwazac. Zawsze u osob
        sprzedajacych perfumy na allegro po tanszej cenie sa jakies negatywne
        komentarze dotyczace nieoryginalnosci perfum. W sklepie takiego problemu miec
        nie bedziesz. Naprawde polecam kupowac wszystko w sklepie. No chyba ze mialbys
        mozliwosc te perfumy obejrzec, powachac, porownac z tych ze sklepu. Wtedy moze
        bym sie zastanowil.
        • zdzichu-nr1 Re: pytanie o perfumy z allegro!!! 14.12.03, 14:51
          Ze sklepami też bywa różnie. Jak już mam kupić to wybieram Douglasa a nie
          Sephorę.
          • Gość: pavvel Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 17:24
            a co uwazasz ze sephora sprzedaje podrobki? a gdzie tamten drugi sklep jest w
            wawie?
            • Gość: ppp Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 17:25
              To jakas marna reklama. Sephora ma taka renome ze nawet nie smialaby
              sprzedawac podrobek. Czlowiek sie totalnie nie zna i pewnie psika sie Brutalem.
              • Gość: ppp Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 17:27
                Inna sprawa ze Sephora ktora we Francji jest jedna z tanszych perfumerii u nas
                jest najdrozsza :)
                • Gość: bart695 Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.acn.waw.pl 14.12.03, 18:43
                  a co wedłg ciebie oznacza perfumeria tańsza?
                  ceny w sephorze sa identyczne jak w daglasie(powiedzmy + - 10zl).
                  a byłes moze kiedys w sephorze we francji bo ja tak i powiem ci ze roznia sie
                  bardzo od tych u nas,wielkościa i iloscia asortymentu.

chlopaku chlopaku
                  • Gość: ppp Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 20:10
                    Nie filozofuj. Wyobraz sobie ze mieszkajac kilka latach we Francji bylem w
                    Sephorze wiele razy i dobrze wiem czym sie rozni od naszej, jakie sa tam ceny
                    i znam jej popularnosc. A ceny w Sephorze (polskiej zaznaczam) sa drozsze niz
                    w perfumerii niesieciowej chocby. Nie mowie ze w Douglasie jest taniej czy
                    drozej, bo go po prostu nie znam.
                • zdzichu-nr1 Re: pytanie o perfumy z allegro!!! 14.12.03, 19:05
                  Proszę mnie nie obrażać. Nie zamierzam gnoić Sephory, ale sam kupiłem tam
                  panience markowe perfumy, które miały dziwnie nietrwały zapach i podobna
                  przygoda spotkała parę znanych mi osób. Może to subiektywne odczucie.... w
                  każdym razie niemiecki Douglas mnie jeszcze nigdy nie zawiódł, ani w RFN ani
                  tutaj. Jest na parterze w Wola Parku w Warszawie.
                  • lef_starowitch Re: zdzichu-nr1 15.12.03, 00:39
                    zdzichu-nr1 napisał:

> Proszę mnie nie obrażać. Nie zamierzam gnoić Sephory, ale sam kupiłem tam
                    > panience markowe perfumy, które miały dziwnie nietrwały zapach i podobna
                    > przygoda spotkała parę znanych mi osób. Może to subiektywne odczucie.... w
                    > każdym razie niemiecki Douglas mnie jeszcze nigdy nie zawiódł, ani w RFN ani
                    > tutaj. Jest na parterze w Wola Parku w Warszawie.<

no i Tobie sie dostało od "ppp",
                    to jakiś upierdliwy typ , mnie też wyzwał od kretynów w którymś z wątków,
                    uważam , że takie chamskie obraźliwe teksty jak "ppp" trzeba tępić na forum,

masz racje jeśli chodzi o Douglasa , z Niemiec zawsze przywoziłem super
                    kosmetyki ,a jak były wyprzedaze sezonowe , ceny spadały średnio do połowy i
                    można było wybrać nawet te z górnej półki cenowej
                    • Gość: ppp Re: pupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:55
                      A ja uwazam ze takich polmozgow jak ty powinno sie usuwac jeszcze przed
                      narodzinami. Szkoda ze nie robia badan prenatalnych na glupote. A co do
                      perfum, kupuj gdzie chcesz, nawet na bazarze, tam twoje miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka