Gość: pavvel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:28 czy znacie jakiegos dobrego i pewnego sprzedawce perfum na allegro zeby byla pewnosc orginalnosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Riff Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.aster.pl 13.12.03, 23:40 Równie dobrze możesz pytać o 'pewność oryginalności' sprzedawcę "Levisów" na Stadionie Dziesięciolecia w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.acn.waw.pl 14.12.03, 01:49 napisz co potrzebujesz bart695@gazeta.pl powiem Ci czy mam i za ile(a jak jesteś z wawy to podwioze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 03:42 Czy ty wierzysz w to ze perfumy normalnie np. za 200 zl kupic na allegro za 80? Oszczednosc oszczeednoscia ale bycie ostroznym to druga sprawa. Nie polecam w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 11:28 ze za 80 to nie wierze ale naprzyklad za 150 czemu nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 14:13 Nie wiem ja tam bylbym ostrozny. Na rynku jest masa podrobek a z kometarzy osob wystawiajacych te aukcje wynika ze trzeba uwazac. Zawsze u osob sprzedajacych perfumy na allegro po tanszej cenie sa jakies negatywne komentarze dotyczace nieoryginalnosci perfum. W sklepie takiego problemu miec nie bedziesz. Naprawde polecam kupowac wszystko w sklepie. No chyba ze mialbys mozliwosc te perfumy obejrzec, powachac, porownac z tych ze sklepu. Wtedy moze bym sie zastanowil. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: pytanie o perfumy z allegro!!! 14.12.03, 14:51 Ze sklepami też bywa różnie. Jak już mam kupić to wybieram Douglasa a nie Sephorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 17:24 a co uwazasz ze sephora sprzedaje podrobki? a gdzie tamten drugi sklep jest w wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 17:25 To jakas marna reklama. Sephora ma taka renome ze nawet nie smialaby sprzedawac podrobek. Czlowiek sie totalnie nie zna i pewnie psika sie Brutalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 17:27 Inna sprawa ze Sephora ktora we Francji jest jedna z tanszych perfumerii u nas jest najdrozsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart695 Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.acn.waw.pl 14.12.03, 18:43 a co wedłg ciebie oznacza perfumeria tańsza? ceny w sephorze sa identyczne jak w daglasie(powiedzmy + - 10zl). a byłes moze kiedys w sephorze we francji bo ja tak i powiem ci ze roznia sie bardzo od tych u nas,wielkościa i iloscia asortymentu. chlopaku chlopaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: pytanie o perfumy z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 20:10 Nie filozofuj. Wyobraz sobie ze mieszkajac kilka latach we Francji bylem w Sephorze wiele razy i dobrze wiem czym sie rozni od naszej, jakie sa tam ceny i znam jej popularnosc. A ceny w Sephorze (polskiej zaznaczam) sa drozsze niz w perfumerii niesieciowej chocby. Nie mowie ze w Douglasie jest taniej czy drozej, bo go po prostu nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: pytanie o perfumy z allegro!!! 14.12.03, 19:05 Proszę mnie nie obrażać. Nie zamierzam gnoić Sephory, ale sam kupiłem tam panience markowe perfumy, które miały dziwnie nietrwały zapach i podobna przygoda spotkała parę znanych mi osób. Może to subiektywne odczucie.... w każdym razie niemiecki Douglas mnie jeszcze nigdy nie zawiódł, ani w RFN ani tutaj. Jest na parterze w Wola Parku w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lef_starowitch Re: zdzichu-nr1 15.12.03, 00:39 zdzichu-nr1 napisał: > Proszę mnie nie obrażać. Nie zamierzam gnoić Sephory, ale sam kupiłem tam > panience markowe perfumy, które miały dziwnie nietrwały zapach i podobna > przygoda spotkała parę znanych mi osób. Może to subiektywne odczucie.... w > każdym razie niemiecki Douglas mnie jeszcze nigdy nie zawiódł, ani w RFN ani > tutaj. Jest na parterze w Wola Parku w Warszawie.< no i Tobie sie dostało od "ppp", to jakiś upierdliwy typ , mnie też wyzwał od kretynów w którymś z wątków, uważam , że takie chamskie obraźliwe teksty jak "ppp" trzeba tępić na forum, masz racje jeśli chodzi o Douglasa , z Niemiec zawsze przywoziłem super kosmetyki ,a jak były wyprzedaze sezonowe , ceny spadały średnio do połowy i można było wybrać nawet te z górnej półki cenowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: pupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:55 A ja uwazam ze takich polmozgow jak ty powinno sie usuwac jeszcze przed narodzinami. Szkoda ze nie robia badan prenatalnych na glupote. A co do perfum, kupuj gdzie chcesz, nawet na bazarze, tam twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś