sibeliuss 04.07.09, 00:19 Mam na myśli plagę męskich rowów, którą panowie serwują nam tego lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strikemaster Re: Celowe czy przypadek? 04.07.09, 01:09 Odpowiedziałbym Ci, gdybym wiedział co to są. Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Celowe czy przypadek? 04.07.09, 01:54 sibeliuss napisał: > Mam na myśli plagę męskich rowów, którą panowie serwują nam tego lata. z wloskami czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Celowe czy przypadek? 04.07.09, 09:48 I jak z, to jak zaczesanymi, pragniemy poznac najdrobniejsze detale Twoich zmartwien Slogg. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Celowe czy przypadek? 07.07.09, 13:13 Pokaż swój rowek a powiem Ci kim jesteś Bob :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Celowe czy przypadek? 07.07.09, 16:58 sibeliuss napisał: > Pokaż swój rowek a powiem Ci kim jesteś Bob :) O hollera, to juz nic tu po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j męskich ro... czego?! 07.07.09, 12:37 Szczerze powiedziawszy jest jak w skeczu Monty Pythona - "nie kumam twojej gadki-szmatki, świergotku...". Jedyne, co przychodzi mi do głowy, to że męski jest taki rów, z którego sterczy dumnie wbita w grunt łopata, a damski to bez łopaty, taka waginalna bruzda (!) w Matce (!!) Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Celowe czy przypadek? 07.07.09, 14:59 ucza sie od pan, w koncu mamy uprawnienie ;) skoro paniom mozna to czemu ktos mialby odmawiac im tego samego prawa do eksponowania rowow? Odpowiedz Link Zgłoś