Dodaj do ulubionych

Dekalog Don Juana

• Gość: pięknymłodyibogaty Re: Dekalog Don Juana IP: 82.177.16.* 17.07.09, 16:55
      a ja nie uprawiam seksu 4 lata z okładem. Nawet już potrzeba niemal zanikła.
      Stosowałem wymienione sztuczki opóźniaczki i wiele innych, w tym farmację i nie potrafię powstrzymać wytrysku. Trzy ruchy i głuchy. Zadna to przyjemność dla mnie ani dla partnerki. Wstyd i trauma. Sam się cieszę teraz swoim czasem i dobytkiem. Nie wierzę w możliwość zmiany i chyba jej już nawet nie pragnę.
    • Gość: Gość Re: Dekalog Don Juana IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 16:56
      Kiedy mężczyzna zamiast cieszyc się byciem razem w stresie realizuje kolejne punkty programu, to są marne szanse na czyjkolwiek orgazm
    • Gość: Wujek Duze L Re: Dekalog Don Juana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 17:04
      ciagle te sam ptk. 1 raz to bylo w 2005 w gazecie co sie Forma nazywalo a pozniej wiele razy w intercie. Agora schodzi na psy:)
    • Gość: rozanielona Re: Dekalog Don Juana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 17:10
      Niezle sie ubawilam czytajac ten artykul. Wlasciwie to same uproszczenia, a slyszal Pan Panie znakomity kochanku, ze gra wstepna zaczyna sie jeszcze przed pojsciem do lozka? I to nie mam tutaj na mysli pobudzania cewki moczowej, ale unikanie rutyny w zwiazku nie tylko podczas seksu. :P
    • Gość: o. tadeusz r. Re: Dekalog Don Juana IP: *.icpnet.pl 17.07.09, 17:11
      bzdury! sex powinien służyć tylko i wyłącznie rozmnażaniu!
    • Gość: paul8550 Re: Dekalog Don Juana IP: *.mgm.bellsouth.net 17.07.09, 17:16
      Polacy sa w wiekszosci takimi samymi kochankami jak kierowcami. tylko nieliczni wyrosli poza epoke lodowcowa.
    • Gość: Kris Re: Dekalog Don Juana IP: *.chello.pl 17.07.09, 17:29
      A ja głupi myślałem że kobieta nie jest żeczą....
      a tu proszę "przekręć tutaj", przesuń w prawo" i będzie OK

------------------
      Grafolog - moja pasja.
    • Gość: Fafik Re: Dekalog Don Juana IP: 77.254.255.* 17.07.09, 17:31
      Pff... Who cares?!

Wiecie dlaczego kobiety udają orgazm? Bo myślą że nam zależy :D

Heblować samice, heblować Panowie! I nie przejmować się technikami, chwytami i cała resztą!
    • Gość: Marek Re: Dekalog Don Juana IP: *.bu.regfish.de 17.07.09, 17:32
      Wiekszosc rad jest banalna, ale ze mozna pochwe od srodka roznymi zabawkami, ro nie wiedzialem - nastepnym razem biore do dziewczyny klocki lego!
    • Gość: Krecik Re: Dekalog Don Juana IP: 64.80.3.* 17.07.09, 17:57
      Sytuacja jest nieco bardziej skomplikowana, ale moze takie pytanie na poczatek. Ostatnio dowiedzialem sie od swojej zony (~3lata po slubie), ze nie lubi jak dotykam jej piersi. Do tej pory nie zglaszala jakos pretensji pod tym adresem. Jak zapytalem czego konkretnie to odpowiedziala, ze nie chce zebym dotykal wogole (w ten czy jakikolwiek inny sposob) i ze ona tego nie lubi i juz. Buziaki tez jej jakos nie leza. Oralnie tez sie nie stara (musze sie prosic). Najchetniej to rozwalic nogi i zrob mi dobrze. Sorry ale przy kompletniej biernosci partnerki na jak dlugo moze mi pomyslow starczyc?
      Dodam seks zaczal jej wisiec pod koniec ciazy i po niej (lacznie 2 lata). Ostatnio jest jakby nieco lepiej, ale to nie jest to samo jak bylo przed slubem i krotko po.
    • Gość: Majka Re: Dekalog Don Juana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.09, 17:58
      autor Janusz Kawal strzelił sobie autoreklamę , ciekawe co będzie jak jednak jego partnerce się nie spodoba, lekka wtopa, ogólnie żenada
    • Gość: bzz Re: Dekalog Don Juana IP: *.chello.pl 17.07.09, 18:15
      11. Bądź samcem alfa i nie przejmuj się tym czy kobieta osiąga orgazm. Najważniejsze żebyś ty czuł się spełniony ;]
    • Gość: Cannibal Re: Dekalog Don Juana IP: 193.24.24.* 17.07.09, 18:31
      Krecik - Z tego co napisałeś wychodzi, że Twoja żona przestała lubić te rzeczy kiedy to TY je robisz... a nie, że przestała to lubić od tak. Przecież wcześniej lubiła i pewnie dalej lubi. Jeśli wiesz co mam na myśli.
    • Gość: mk Re: Dekalog Don Juana IP: *.mgsp.pl 17.07.09, 18:36
      stanął mi
    • Gość: ddesire Re: Dekalog Don Juana IP: *.chello.pl 17.07.09, 18:45
      Coś pięknego i niedrogo.
      To ja jako przedstawicielka płci pięknej mam pytanie o to, co kobieta powinna robić w trakcie zabawy, poza ?wyglądaniem?? Ma leżeć i delektować się odkrywaniem dwudziestego pierwszego punktu W na jej ciele czy może jednak ktoś przewidział dla niej jakieś zadania.
      Z ciekawości pytam bo mi się niektórych mężczyzn żal zaczyna robić gdy coś takiego czytam?
    • Gość: do krecika Re: Dekalog Don Juana IP: *.as.kn.pl 17.07.09, 18:55
      tak to już jest jak kobieta urodzi dziecko ... nigdy nie bedzie już tak samo ...
    • Gość: Ona Re: Dekalog Don Juana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 19:09
      Przede wszystkim facet powinien umieć dobrze posługiwać się językiem i dawać dobry oral.Dla mnie to najważniejsze
    • Gość: Krecik Re: Dekalog Don Juana IP: 64.80.3.* 17.07.09, 19:13
      Do Cannibala.
      Wiem co sugerujesz, ale to chyba nie to. Po jaka cholere nalegalaby na slub koscielny (mamy cywilny). A mi poki co sie nie do niego nie spieszy.

>>tak to już jest jak kobieta urodzi dziecko ... nigdy nie bedzie już tak samo ... <<

Dlaczego?
      Prawda jest taka ze ja nie jestem minimalista. Przed slubem nie udawalem kogos kim nie jestem, po slubie nie przestalem sie starac i tego wymagam niestety od drugiej strony. I tu jest problem, bo nie wydaje mi sie zebym byl w stanie zaakceptowac taki uklad na dluzsza mete. Nie sadze, zebym w wieku lat 40/50/60 byl zadowolony z tego ze dobry seks mialem przez 2 lata swojego zycia, a reszta uplynela na plodzeniu dzieci i byciu swinka skarbonka.
    • Gość: Cannibal Re: Dekalog Don Juana IP: 193.24.24.* 17.07.09, 19:58
      Krecik - Z całego serca życzę sobie abym się mylił, a chęć ślubu kościelnego tak na prawdę o niczym nie przesądza. Nie takie "akcje" się widziało. Tylko jedna rada: Nie zamykaj oczu na dziwne zachowania. Jednak przede wszystkim nie sprawdzaj jej do puki nie będziesz niemal przekonany, że jest coś nie tak.
      Przepraszam za wzbudzanie "krzywych" myśli.
      Ale "nie ma za co" jeśli mam rację.

Pzdr i marzę bym się mocno mylił.

PS. Ja uciekam z forum. (w pon. wracam)
    • Gość: aaaaq Re: Dekalog Don Juana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 21:57
      jeszcze niech napiszą jakiś poradnik dla kobiet bo często gęsto nie maja pojecia jak zaspokoic potrzeby mezczyzn , uczcie sie sie kobiety uczcie :)
    • Gość: Kitka Re: Dekalog Don Juana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 11:33
      Bardzo dobry tekst!
    • Gość: czlowiek rozumny Re: Dekalog Don Juana IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 18.07.09, 11:52
      Dobry tekst. Kazdy tekst sugerujacy ucieczke od rutyny i samodoskonalenie jest dobry. Ale Polak-malkontent zawsze sie przypieprzy do tego, czego akurat w tekscie nie ma. A nie ma calej nieskonczonosci minus to, co w tekscie jest.
    • Gość: gosc Re: Dekalog Don Juana IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.09, 12:08
      do Janka, ile tych kobiet miales i czy wszystkie przezyly wszystkie orgazmy jakie sa mozliwe? bo jak jestes taki szpec to mam nadzieje ze wszystim twoim kobietom pokazales gdzie szukac i poznajdowales wszystkie.
      a jak masz i miales jedna tylko to lepiej zebys sie wogole nie odzywal.
    • Gość: jula Re: Dekalog Don Juana IP: *.chello.pl 18.07.09, 13:09
      A ja marzę o tym, żeby mój partner wsunął sie we mnie w pozycji "na łyżeczkę" w formie "wiotkiej" i dopiero potem nabierał "mocy", albo hmmm... idealnie byłoby gdybym ja mogła na niego usiąść, wprowadzić go do pochwy i pobudzić go ruchami bioder "na jeźdźca". Co z tego, skoro on traktuje brak stałej gotowości jako jakiś defekt i nie pozwala mi na podobne numery?
    • Gość: Gość Re: Dekalog Don Juana IP: *.ds17.agh.edu.pl 18.07.09, 13:45
      "Najlepszym sposobem na poznanie tajników przedłużania stosunku jest trening autoerotyczny, w trakcie którego wielokrotnie doprowadzasz się do stanu pobudzenia, zatrzymując się tuż przed finałem"
      Brawo za takie rady, radze poczytac do czego moze doprowadzic wielokrotne i regularne wstrzymywanie wytrysku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka