modrooka 23.07.09, 12:26 Siedzą sobie na drzewie koń i krowa, pod drzewem siedzi wilk i mówi: - Krowa, złaź! - Nie zlezę! - Złaź, mówię! - Nie zlezę! - Jak nie zejdziesz to cię zwalę! - Konia se zwal! Miłego dnia chłopaki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Re: Dowcip dnia 23.07.09, 12:32 To ja Ci tez zapodam :) forum.gazeta.pl/forum/w,384,98151119,98151119,Jak_te_upaly_oglupiaja_.html Odpowiedz Link Zgłoś
masher skoro tak to masz 23.07.09, 13:10 Panie grają w golfa. Jedna z nich uderzyła piłeczkę - chciała prosto, poszło w lewo. Z obserwujących je panów jeden zgiął się w pól, wsadził dłonie pomiędzy uda i wrzasnął. Pani podeszła do niego: - Ja bardzo pana przepraszam, ale to było niechcący. Pan dalej jęczy. - Jestem fizjoterapeutką, może będę w stanie panu pomóc. Pan nadal jęczy. Pani rozpięła mu rozporek i zaczęła masować. Po 5 minutach pyta: - No i jak? - Bardzo przyjemnie, ale kciuk nadal boli... Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Dowcip dnia 23.07.09, 13:57 przestań, bo opowiem mój ulubiony "fish joke". Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Dowcip dnia 23.07.09, 14:06 wstydzę się. taki przejaw prostactwa mam upublicznić na forumie?? Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Dowcip dnia 23.07.09, 14:35 Przechodzi ślepy koło sklepu rybnego. - Cześć, dziewczynki! Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Dowcip dnia 23.07.09, 14:45 Eeee stary jak świat. Najgorsze jest to, że w pracy mam kolegę, który co raz jak wchodzi do mojego pokoju, gdzie siedzę z koleżanką, od progu woła "Cześć dziewczynki!" i zawsze wtedy, powtarzam zawsze, przypomina mi się ten dowcip :/ Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Dowcip dnia 23.07.09, 14:52 nie obiecywałam, że będzie świeży :D mnie się za to przypomina, jak jeden moj brat opowiadał drugiemu tenże dowcip na kampingu, dzie nieopodal niewinne dzieweczki robiły pranie. i odpowiedziały entuzjastycznie "czeeeeeść!" :D Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf mam gorzej 23.07.09, 14:53 > Najgorsze jest to, że w pracy mam kolegę, który co raz jak wchodzi do mojego > pokoju, gdzie siedzę z koleżanką, od progu woła "Cześć dziewczynki!" i zawsze > wtedy, powtarzam zawsze, przypomina mi się ten dowcip :/ mam gorzej: kiedyś znalazłem na Onecie notatkę mówiącą o śmierci grupy alpinistów na Kaukazie. Pod notatką była opinia internauty, cytuję: "Ch.j im w d.pę" Od tej pory gdy dowiem się o jakiejkolwiek katastrofi bądź większym wypadku przypomina mi się natychmiast ten podpis. Odpowiedz Link Zgłoś
pikapikaczu Re: Dowcip dnia 23.07.09, 19:07 - babciu, widziałaś moje tabletki? był na nich napis LSD... - pieprzyć tabletki, widziałeś smoka w lodówce?! Dzisiaj przeczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
jacko1971 Re: Dowcip dnia 23.07.09, 22:03 modrooka napisała: > - Konia se zwal! > Miłego dnia chłopaki :) dowCipna od samego rana, no! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
willen Re: Dowcip dnia 23.07.09, 22:19 Wali sie dresiarz z tipsiara. On ja przekreca na wszelkie sposoby, tu i tam, wklada wyklada przeklada, az w koncu zmeczony zwala sie na lozko i mowi: - wiesz co, fajna laska z ciebie i wogle, ale masz jedna wade: cycki cos masz takie male jakies! A tipsiara na to: - ale tato przeciez ja mam dopiero 8 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: Dowcip dnia 23.07.09, 23:34 - Czemu dziewczynka spadła z huśtawki? - Bo nie miała rączek Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Dowcip dnia 25.07.09, 09:49 Dzwoni aptekarz do klienta. Pan kupował lek u nas wczoraj? Tak. Bo wie pan zaszła pomyłka. Zamiast nadmanganianu potasu sprzedaliśmy panu cjanek potasu. A jaka to różnica? Nadmanganian kosztuje 6.50 a cjane 7.80. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Dowcip dnia 25.07.09, 10:25 wydoje oboje mowi wilk od dolu w koncu mi nie wisi jak komu pospolu milego dnia ocznikom:) Odpowiedz Link Zgłoś