nfrv 02.09.09, 18:52 jaki najwiekszy trud ever, wlozyliscie w to, zeby spotkac sie,/ byc z osoba, ktora zrobila na Was absolutnie wyjatkowe wrazenie, ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: ile wkladacie? 02.09.09, 19:04 zrobilam z siebie histeryczke ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martamartamartamartamarta Re: ile wkladacie? 03.09.09, 18:08 a efekt jaki uzyskalas..? ,) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: ile wkladacie? 02.09.09, 21:44 Rzucilem wieloletni nalog, swinia i tak nie chciala sie umowic, ale do nalogu nie wrocilem, wiec wyszedlem na tym mocno do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: ile wkladacie? 03.09.09, 12:20 przeszedlem okolo 10 metrow, nie bylo to latwe poniewaz bylem mocno nawalony i powiedzialem sciagaj gacie bedziesz brana Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: ile wkladacie? 03.09.09, 12:29 nie robię niczego, co wymaga ode mnie wyjatkowego wysiłku Odpowiedz Link Zgłoś
tro.ll Re: ile wkladacie? 03.09.09, 12:31 około 10 cm, więcej w pozycji na stojaka nie było możliwe. :D Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: ile wkladacie? 03.09.09, 13:47 nfrv napisała: > jaki najwiekszy trud ever, wlozyliscie w to, zeby spotkac sie,/ byc > z osoba, ktora zrobila na Was absolutnie wyjatkowe wrazenie, ? Spakowac zycie w 2 walizki, przeleciec ocean i powiedziec: od teraz bede z toba tutaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
des4 a co to jest >trud ever<??? 03.09.09, 14:41 nie można po polsku zamiast tworzyć językowe dziwolągi??? Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv to jest 03.09.09, 18:14 dla ludzi, ktorzy maja troche luzu, i wyobrazni. czyli nie dla ciebie niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: to jest 21.09.09, 18:24 albo sa po trepanacji czaszki i luz myla z kretynizmem :] Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: a co to jest >trud ever<??? 21.09.09, 17:46 ever-kiedykolwiek . Koleżanka chciała przyszpanować ,że zna angielski. A życzliwie komuś kto nie zna już przetłumaczyć nie chce, żenua Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: zrobilas tak 04.09.09, 01:38 nfrv napisała: > cynta, ? :))) lepiej........... ktos robi to dla mnie........... Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: zrobilas tak 04.09.09, 03:43 bakejfii napisała: > NAPRAWDE NO CO TY NIE POWIESZ. Autorka watku pyta, ja odpowiadam, a Ty jak nie masz nic do powiedzenia to splywaj ... zazdroscisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv cynta, szkoda czasu 04.09.09, 17:09 burakom odpowiadac. daj sobie spokoj.) opcje byly dwie, oczywiscie.)) ale nie starczylo mi energii na wrzucenie drugiej. anyway, to super. napisze na priva, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: cynta, szkoda czasu 05.09.09, 16:52 nfrv napisała: napisze na priva, ok? ok. Odpowiedz Link Zgłoś
o-kurde.pl Re: ile wkladacie? 04.09.09, 22:08 No cóż,każdy wkłada, ile da radę, a niektórzy nawet więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d tyle samo razy co wykładam 06.09.09, 09:56 Na tym to polega włożyć wyłożyć, włożyć wyłożyć Odpowiedz Link Zgłoś
cezary30 Re: ile wkladacie? 06.09.09, 11:17 ja potrafilem zrobic z siebie glupka w centrum miasta proszac na kolanach kobiete o spotkanie, na szczescie zgodzila sie, pozniej poszukalem w necie info o tym jak byc dobrym kochankiem (www.oswieconykochanek.pl/) i gdy po ktorejs randce poszlismy do lozka kobieta do tej pory jest ze mna i jest nam cudownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: ile wkladacie? 10.09.09, 15:08 mój włożył 19 cm szpilki bo generalnie jestem od niego wyższa a nie chodze na obcasie i chciał mi z uczuciem wyznać uczucie patrząc na me wysokie czoło, ale niedługo potem się rozstaliśmy w smutku, gdyż mu głupio było samemu tak, w tych szpilach, nocą po bruku, a niosło, że hej... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: ile wkladacie? 21.09.09, 17:19 nigdy nic :) zwykle to dla mnie wszystko robią :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: ile wkladacie? 21.09.09, 18:22 ogolilem sie, umylem i nie mowilem 'ku...' w co drugim wyrazie :D wiesz ile to wysilku kosztowalo? prawie tyle ile wujka stalina aby dac cukierka a nie zabic lol a powaznie, nie patrze nigdy tak na to. albo cos chce albo nie, proste :] Odpowiedz Link Zgłoś