unhollyseth 10.09.09, 15:50 Czy ktoś zauważył, na Rynku telebim? Jest na budynku na przeciwko Rossmana. A drugi chyba będzie na budynku, gdzie jest komis z telefonami na Okólnej (na skrzyżowaniu). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mielec Pany Re: Telebim IP: 194.181.129.* 10.09.09, 17:36 wow metropolia. Chciaem zauwazyc i z takier cuda od dawna działaja np. w Stalowje Woli, Tarnowie i Mielcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UnhollySeth Re: Telebim IP: 87.205.147.* 10.09.09, 18:28 Zajebiście, nie wiedziałem, że panel LCD jest wyznacznikiem zamożności. Może i masz rację...to może pochwal się jaki macie dworzec autobusowy w Mielcu Misiu Kochany i Soczysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mielec Pany Re: Telebim IP: 194.181.129.* 10.09.09, 22:03 Człowieku w Mielcu mamy inwestorów i miejsca pracy i najstarszą w Polsce Specjalną steefę Ekonomiczną Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Telebim 10.09.09, 23:02 Poważnie? To fajnie macie. Tylko zastanawiam się co taki buc jak Ty tam robi...hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSTR Re: Telebim IP: 80.50.238.* 21.09.09, 17:30 Prezes PZPN też z Mielca. Popatrz i nie dziw się że takie egzemplarze tam się chowają. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Telebim 10.09.09, 18:30 Zajebiście, nie wiedziałem, że panel LCD jest wyznacznikiem zamożności. Może i masz rację...to może pochwal się jaki macie dworzec autobusowy w Mielcu Misiu Kochany i Soczysty. Gdzieś mam czy telebimy są tu czy tam. Ważne jest dla mnie, że mogłem się podzielić tą wiadomością z tymi, których to miasto jeszcze interesuje Pyszczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: Telebim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 21:15 Ma ktoś zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teletubiś Re: Telebim IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 11.09.09, 04:20 A czy ktoś zauważył, że wieczorami prawie codziennie w ostatnim czasie słychać jakieś syreny? albo policyjne albo pogotowie albo straż. Mam otwarte okno to słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_68 Re: Telebim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 11:22 Tele bimuś (z racji mikro rozmiarów) działa od poczętku sierpnia. Jak dla mnie zupełny badziew i w bardzo złym miejscu. Gdybym miał jakikolwiek wpływ nie zgodziłbym się na taką lokalizację, która na szczególnie trudnych skrzyżowaniach dróg w mieście z intensywnymi ciągami pieszymi, może w istotny sposób rozproszyć kierowców lub pieszych. Bimek mały, treści takie sobie. Oby nie było ich więcej w takiej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Telebim 11.09.09, 21:29 Ja już nie wiem..zamiast cieszyć się, że w ogóle jest to narzekacie:P Zupełnie jakbym czytał siebie kilka miesięcy temu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Telebim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 11:33 WIEŚ tańczy WIEŚ śpiewa. A gdy uruchomią schody ruchome to może pojawi się filmik na youtube. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Telebim 11.09.09, 12:00 ale się jaracie:P Jakby Atlas wybudował fabrykę, albo Bayer, to jeszcze rozumiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Telebim 11.09.09, 21:27 No tak jakbym napisał, że telebim jest chu*** to byłaby wrzawa, jak napiszę, że coś jest to wtedy najczęściej jest to chu***. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Telebim 11.09.09, 21:33 a nie jest chu*** ? niestety w okolice Rynku wybieram się dopiero po Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Telebim 11.09.09, 21:38 Szczerze to ciężko mi się wypowiedzieć w tym temacie, bo ten telebim zupełnie nic nie zmienia w moim życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Telebim 11.09.09, 21:43 Zadam głupie pytanie a czemu on ma służyć ? Matko czy już nie ma na kasy wydawać Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Telebim 11.09.09, 21:46 Nie wiem mamuś po co ma być i kto w to kasę włożył...Ja tylko, chciałem zauważyć, że pojawiło się "coś" takiego, a wszyscy pewnie myślą, że to ja postawiłem te ekrany a teraz się chwalę <prosi o przytulenie> :( Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Telebim 11.09.09, 22:48 <tuli > No przecież na kogoś trzeba zgonić synus ... Ty już lepiej nic zauważaj :)........chodź z głową w chmurach :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Telebim 11.09.09, 22:56 Tak...będę chodził z głową w chmurach i znów potknę się o cholerną rzeczywistość? Jak tak nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Telebim 12.09.09, 14:17 Tak też myślałam jak pisałam :) ze się możesz potknąć :) ale i tak źle i tak nie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teletubiś Re: Telebim IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 12.09.09, 20:20 Do reklamy. Nawet jak wyłączysz telewizor i wyjdziesz z domu to nie uciekniesz przed reklamami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teletubiś Re: Telebim IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 13.09.09, 05:00 www.youtube.com/watch?v=NDWp0e4G9BQ Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Telebim 22.09.09, 22:12 od umieszczenia pierwszego jeszcze mi się udało dotrzeć do centrum ....a tu już drugi ........< czy to się stanie jakąś nową atrakcją >ehhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś