kemotost 08.11.09, 18:08 Dzisiaj o godzinie 6.56 przeciąłem pępowinę łączącą moją żonę z moim Synkiem. Marek Filip. Ma 3300 gram i 54 cm. Heh....... Będziem dziś pić .. tylko córkę muszę jeszcze położyć spać. Co jak co ale pochwalić się musiałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: Się chwalę ..... ;P 08.11.09, 18:23 Gratulacje.Zdrowia i szczęścia dla Maleństwa i Rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Się chwalę ..... ;P 08.11.09, 18:29 Nooo GRATULACJE:) Szczególnie małżonce, sprawiła się:) Ale co idziesz pić a córa w domu? Uuuuuuuuu niegrzeczny chłopczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Się chwalę ..... ;P 08.11.09, 18:32 A no niegrzeczny.... Dzisiaj delikatna degustacja, dla odstersowania. Ale jestem mam powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Się chwalę ..... ;P 08.11.09, 18:36 Delikatna degustacja:) Weź sobie wytatuuj na brzuchu adres byś do domu mógł trafić za jakiś czas jak już się ockniesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Się chwalę ..... ;P 08.11.09, 19:08 Ale to w domu degustacja, więc raczej trafię :> Dzięki wszystkim. I oczywiście porody rodzinne polecam. Ekipa dzisiaj na ginekologi była super. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Się chwalę ..... ;P 08.11.09, 19:13 Pewnie jest to ciekawe doświadczenie - ale nie dla mnie. Mam jak to się mówi: słaby kręgosłup. Zaraz bym zemdlał lub uciekł. Nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
e_dyta71 Re: Się chwalę ..... ;P 08.11.09, 21:57 Jeszcze raz gratuluję sąsiad :) Jeszcze wczoraj herbatkę popijałiśmy a z rana takie wieści. Szybka ta twoja małżonka, trzecie to chyba w domu urodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Się chwalę ..... ;P 08.11.09, 22:29 Ech dzięki. Trzeciego raczej nie planujemy ;P Choć nie znane są wyroki Boskie ... Ps. e_dyta - trzeba było przyjść wieczorkiem. Kapuściak był,Michlina też. Kulturalnie w partyjka tysiąca poszła i butelka danielsa. lachien: Z naszej strony patrząc - nic trudnego, a wrażenia na całe życie. Drugi raz to przerabiam, i mogę z czystym sercem każdemu polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Się chwalę ..... ;P 09.11.09, 10:50 Gratulacje:) PS. A czy już jakiś nick na forum mu zaklepałeś ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
namacany Re: Się chwalę ..... ;P 09.11.09, 11:17 Tomku, Iwonko - serdecznie gratulujemy, pozdrawiamy z odległego miasta i nie możemy się doczekać spotkania... w piątkę! :-) Podpisano: Wujek Namacany (podwójny już!) oraz jego towarzyszka życia. Odpowiedz Link Zgłoś
namacany Re: Się chwalę ..... ;P 09.11.09, 11:18 Oops. Potrójny - zapomniałem o unhollym, którego też objąłem wujowską kuratelą przecież. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Się chwalę ..... ;P 09.11.09, 11:22 No właśnie...wiedziałem, ze ciężko Ci będzie o mnie pamiętać :( Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Się chwalę ..... ;P 09.11.09, 12:31 Myślałem już nad nickiem Może : KeraMost ? Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai100 Re: Się chwalę ..... ;P 09.11.09, 13:03 Gratulacje trochę spóźnione ale szczere:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Się chwalę ..... ;P 09.11.09, 15:30 Gratulacje. Ja tez przechodzilem to samo ze swoim Synem. Tyle, ze kilkanascie lat temu :) Odpowiedz Link Zgłoś