unhollyseth 25.11.09, 14:37 81.26.29.11/eBipPortal/forms/viewstrona.aspx?&id=3180 Czy Pan Paweł F. nie był czasem już informatykiem w UM, gdzieś tak od 2004 roku? Chyba czegoś nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: Rotacje w UM IP: *.blokowe.pl 25.11.09, 15:06 81.26.29.11/eBipPortal/forms/viewstrona.aspx?&id=3181 A Pan Paweł M. jest w UM na umowie na zastępstwo za będącą na urlopie macierzyńskim koleżankę. Czego nie rozumiesz? Konkurs się odbył - stanowiska zostały obsadzone. Nie doszukuj się drugiego albo trzeciego dna - zostali wybrani bo byli najlepsi spośród kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Rotacje w UM 25.11.09, 15:11 Nie śmiałbym się niczego doszukiwać, nie jestem godzien! Odpowiedz Link Zgłoś
tdx Re: Rotacje w UM 03.12.09, 13:27 Czyli nagle sie "naumial"?. Byl najlepszy jako kto?;) Ja doszukuje sie czwartego i piatego dna. Oszolomstwu, politykierom i karierowiczom z Bozej laski mowie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jary Re: Rotacje w UM IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.09, 13:50 W wyniku testu w j. angielskim... Pewnie p. Okupińska testowała. Odpowiedz Link Zgłoś
jatt Re: Rotacje w UM 28.11.09, 16:05 miałem kiedyś taki przypadek w jednej firmie ,którą obsługiwałem.Byłem na urlopie, a do firmy przyszedł nowy "manager" i oczywiście musiał mieć nowy komputer z oprogramowaniem natychmiast. Zakupił go więc u swojego znajomego. Po powrocie stwierdziłem, że zakupione oprogramowanie zostało niegodnie z wymaganiami Microsoftu, więc z prawnego punktu widzenia było nielegalne. No więc przyjechał specjalista i stwierdził, że on ma podpisaną umowę z MS "PO ANGIELSKU!!!", więc co jak mu tu będę opowiadał. Wystarczyło jednak wykonać telefon na infolinię , aby przekonać się kto miał rację. Język angielski niewątpliwie jest niezbędny, ale wiele osób i tak nie rozumie tego co czyta, czy to będzie po polsku, angielsku czy niemiecku . Odpowiedz Link Zgłoś