Gość: sif IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 22:17 Witam, znacie jakieś dobre serwisy komputerowe w O-c ? Chodzi mi dokładnie o złożenie komputera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Serwis komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 16:28 PMS NA IŁZECKIEJ POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
vitold_k Re: Serwis komputerowy 14.03.10, 14:54 pl.wikipedia.org/wiki/Zespół_napięcia_przedmiesiączkowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Serwis komputerowy IP: *.blokowe.pl 16.03.10, 08:42 i to jest dowód na to że każdą nazwę trzeba dokładnie przemyśleć i sprawdzić w obcych językach. A jeśli chodzi o PMS to OK (potargujcie się to chłopaki może coś opuszczą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Serwis komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 00:11 Drogo. Taniej jest w Saycom Al.3 Maja 13a, za Hotelem Gromada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Serwis komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.10, 11:45 :) ja chce, ja chce, zloz mi za 50zl komputer z Intel Core i7 oczywiscie zartuje, ale napisales to tak jakbys dawal kompa za 50zl. ciekawe czy czesci bedziesz mial taniej niz w sklepie, bo jak kupisz w sklepie i jeszcze dozucisz 50 zl, to sredni interes. a co z gwarancia? Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Serwis komputerowy 18.03.10, 11:49 unhollyseth@gazeta.pl Odezwij się, napisz ile chcesz wydać kasiorki, czy to ma być komp z monitore i na jakiej konfiguracji Ci zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Serwis komputerowy IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 16.03.10, 17:47 Może sklep VOBIS, ul. Siennieńska Odpowiedz Link Zgłoś