dizzy81 11.06.10, 13:12 Szkoda że Donata wyjeżdza tiny.pl/htn4p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotarepo Re: Posmutniałem 11.06.10, 14:46 Ty ? Musiała bym to ujrzeć :) znając Ciebie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeroo Re: Posmutniałem IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 11.06.10, 15:35 przykra sprawa. Tyle sie mówi, ze są młodzi utalentowani i aby na nich stawiać, że to jest przyszłość. Ale nasz podwórkowy beton polityczny tego nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: Posmutniałem 13.06.10, 11:49 Pytam się poco nam ta pływalnia? poco nam nowa hala? Skoro zdolni młodzi ludzie muszą szukać miejsca gdzie indziej aby rozwijać swoje zdolności. Stawia się stale na nieudolną piłkę nożną gdzie sukcesów jak na lekarstwo, a pomija się dyscypliny gdzie rodzą się prawdziwe gwiazdy. Czy naprawdę nasi radni na czele z preziem nie widzą w tych młodych zawodnikach doskonałej promocji miasta? Jednym słowem WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Posmutniałem 13.06.10, 12:04 1. Czy to prawda, że MKS KSZO Junior gra w podartych strojach, a nowe poupychane są po magazynach? 2. Czy to prawda, że MKS KSZO Junior jest na tyle bogatym klubem, że nie przyjmuje pomocy z prywatnej inicjatywy? Odpowiedz Link Zgłoś