Gość: szukam IP: 193.59.114.* 01.07.10, 17:16 Szukam dobrego męskiego fryzjera, tam gdzie mozna sie obciąc bez kolejek i dobrze bez fuszerki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Dobry męski fryzjer? 01.07.10, 17:18 Nie bierz mojej opinii dosłownie, bo dawno tam nie byłem, ale....ja zawsze ścinam się maszynką więc nie musi być to "dobry" fryzjer...za to kolejek tam nie ma TYLKO rano. Mieści się on na ulicy Siennieńskiej obok baru, gdzie kiedyś była smażalnia ryb..teraz się to chyba Fago lub Mago nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 Re: Dobry męski fryzjer? IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.10, 17:31 Anna Pietrzkiewicz na Sandomierskiej naprzeciw ARL. Zakład Ania. Od kilkunastu lat co miesiąc u niej się strzygę. Kiedyś pracowała u mistrza Połetka na Młyńskiej ale się usamodzielniła. Lokal nie rzuca na kolana ale liczy się jakość cięcia. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Dobry męski fryzjer? 01.07.10, 20:20 Modeks. Na samym końcu po prawej stronie (na przeciwko Chemika)...jestem bardzo zadowolony, a jestem wymagający jeżeli chodzi o moje włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
bogus-w Re: Dobry męski fryzjer? 01.07.10, 22:32 a ja zamawiam sobie pana Władzia do domu i nie czekam w żadnej kolejce bo przyjedzie kiedy chcę. Od wielu lat mnie obcina i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Awangarda IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.10, 06:56 STUDIO FRYZJERSKO - KOSMETYCZNE AWANGARDA Usługi fryzjerskie Stylizacja paznokci Solarium Oferujemy usługi na wysokim poziomie Pracujemy na profesjonalnych kosmetykach Opalamy na najwyższej klasy urządzeniach Zapraszamy ul.okólna 4 I piętro tel 041 249 53 33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały klient Re: Awangarda IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.10, 11:09 Thomas na 11 Listopada, obok pubu Capri. Młody sympatyczny człowiek, kiedyś pracował w zakładzie na Sienieńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Awangarda IP: 109.243.3.* 01.09.10, 20:03 Przyznam szczerze że przez pewien czas korzystałam z usług AWANGARDY i wszystko byłoby ok gdyby nie ceny!!! Fakt, zawsze wychodziłam zadowolona ale bolało mnie serce jak za podcięcie włosów musiałam zapłacić 30 PLN a za uczesanie 100 PLN... Ceny zupełnie nie na ostrowieckie zarobki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: Awangarda IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.11, 19:01 Po raz pierwszy skorzystalam z uslug awangardy w Ostrowcui przyznam ,ze wpadlam w rece mlodego szalonego fryzjera stylisty ,ktory ma powolanie .Poprawil mi kolorem moje sknocone wlosy -pozdrawiam pana Rafalka-Jolanta -Germany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madox Re: Dobry męski fryzjer? IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 16:00 fryzjer pan Sebastian strzygł mnie na wesele zrobił to solidnie, pewna ręka ,było to w salonie 2+1 na sienkiewce ale był tam tylko przez miesiąc trzeba by spytać dziewczyn gdzie jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Dobry męski fryzjer? IP: 78.155.124.* 01.09.10, 16:40 dziś prawdziwych fryzjerów już nie ma ;) Jak byłem smarkiem, to chodziłem na Siennieńską - do Suchego (na przeciwko banku) albo tam wyżej, chyba koło solarium jest jakiś zakład do dziś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry męski fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 19:06 Jana Pawła obok MPK pierwsze piętro, świetna fryzjerka! Odpowiedz Link Zgłoś