Gość: OSTROWCZANKA IP: 94.254.194.* 31.12.10, 17:54 Wszystkim forumowiczom szczęśliwego Nowego Roku, aby był lepszy od tego!!! A dziś szampańskiej zabawy do białego rana!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: Szczęśliwego Nowego Roku!!! 31.12.10, 19:25 Dziękujemy :) Stary rok minął w Nowy się zmienia niech się Wam spełnią wszystkie marzenia!!! Spełnienia marzeń w Nowym Roku ! Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiuszbak.pl Re: Szczęśliwego Nowego Roku!!! 31.12.10, 19:42 Niech będzie jeszcze lepszy! Wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malorolny_ Re: Szczęśliwego Nowego Roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 19:48 I również się przyłączam: i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malorolny_ Re: Szczęśliwego Nowego Roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 20:01 I dla przestrogi: kartki.onet.pl/54836698-64832-63028059.html Odpowiedz Link Zgłoś
namacany Re: Szczęśliwego Nowego Roku!!! 31.12.10, 20:05 Dziękuję, Ostrowczanko. Życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Szczęśliwego Nowego Roku!!! 31.12.10, 21:49 Najlepszego i ode mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth :( 02.01.11, 09:13 Niestety mój Nowy Rok w Krakowie rozpoczął się od szpitala i policji. O północy wyszliśmy z imprezy domowej powitać Nowy Rok. Było nas 10 par. Nie mieliśmy fajerwerków, chcieliśmy tylko pooglądać. Między nami pojawił się nagle jakiś nastolatek z racami i wymachiwał między nami. Zwróciliśmy mu uwagę, a ten...rzucił się na jednego chłopaka od nas i zaczął go bić. I w tym samym czasie pojawiła się grupa 20 18-20 latków w szalikach Cracovi i doszło do regularnej bitwy. Obok nas byli inni ludzie, dwie karetki pogotowia i nikt nic nie zrobił. Telefon na policję to była jakaś kpina. Patrol przyjechał z "łaski" po 30 min! Jakoś udało nam się obronić, ale napastnicy polecieli do jakiegoś domu i wyszli z kijami bejsbolowymi i deskami! Po drodze pobili...zmasakrowali jakiegoś nastolatka co przechodził przez ulice. Samochody jechały koło niego, a oni bili go kijami...tak po prostu dla zabawy. Jak policja przyjechała oni szybko się zmyli. Trzech naszych znajomych trafiło do szpitala - złamane nosy, uraz czaszki, oczu i wstrząs mózgu. Szok. Zaraz po bójce w śniegu znaleźliśmy dwa telefony komórkowe. Okazało się, że to telefony tych co nas zaatakowali. Od razu poszliśmy na posterunek policji (który był praktycznie "za rogiem"). Na telefonach były nagrania z bójki. Stali i nagrywali wszystko sobie. Na posterunku spędziliśmy 3 godziny...bo policjant nie potrafił protokołu napisać! 4 napastnicy byli bardzo dobrze znani lokalnej policji. Zostali od razu zatrzymani. Poszkodowani w sobotę byli na rozpoznaniu, które trwało od 11 do 17...mieli problemy z protokołami... Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: :( 02.01.11, 13:40 Cała nasza policja :( Przechodziłem dokładnie to samo w naszej komendzie. Tylko z jednym wyjątkiem sprawcy byli złapanie nie przez policję!! Na sam koniec sąd nałożył na mnie karę finansową za to że nie stawiłem się na rozprawie :( Odpowiedz Link Zgłoś