Gość: mon IP: 195.116.34.* 09.02.11, 20:45 jaką firmę z Ostrowca polecacie ?cenowo i jak z czasem montażu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: police Re: okna IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.11, 06:51 Odradzam firmę Arkada Plus. Znam kilka osób które do tej pory nie mogą wyegzekwować usunięcia niedomagać stolarki pcv. Polecam okna z firmy Drutex mają siedzibę na Sienkiewicz 62. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic! Re: okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 10:26 odradzam oknoland, to jedna wielka pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budujący się Re: okna IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 11:13 Zamawiając okna na budowę zjeździłem cały Ostrowiec i w końcu zdecydowałem się na firmę ARKADA PLUS. Z tego co wiem mają dwie siedziby: na Szerokiej koło Rynku i na Kilińskiego w Rozwoju. A teraz dlaczego ich wybrałem 1' Dostałem kilka wycen na różnych profilach. Mogłem wybrać lepszy produkt albo bardziej ekonomiczny- u innych sprzedawców zawsze dostawałem wycenę na najtańszym profilu. A to przecież ja, jako klient mam wybrać co mi pasuje. 2' Handlowcy ze spokojem odpowiadali na moje pytania a wiem, ze jestem upierdliwym klientem :) 3' Kilka lat temu wymieniali u rodziców w mieszkaniu okna i rodzice są zadowoleni. Jeśli chodzi o ceny to są konkurencyjni, a co do terminów to od chwili zamówienia coś między 2 a 3 tygodnie. Polecam bo okna są naprawdę dobrej jakości i montaż dokładnie wykonany. Do tego dostałem 5 lat gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police Re: okna IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.11, 17:25 Powiem Ci tak. Z tego co opowiadali Mi moi znajomi i siostra, którzy zamawiali u nich okna wyglądało to właśnie tak jak opisujesz. Szkopuł w tym że po wpłaceniu kasy, po jakimś czasie wychodziły usterki i niedoróbki sam widziałem u dwóch znajomych. I co? I już tacy mili nie byli. Wręcz przeciwnie traktowali klienta jak intruza. Same okna żadna rewelacja tanie profile. Jak Ci przywiozą okna to sprawdź od razu czy niema odprysków okleiny (o ile zamówiłeś kolorowe). A cha jak zamawiasz parapety to za mim zapłacisz za montaż sprawdź jak je zamontowali bo po silniejszym wietrze możesz je mieć koło budynku. Co do ekipy to widziałem raz ich jak montowali okna u siostry. Powiedzmy to szczerze poziomica jest im obca, a bałagan jaki zostawili to się w głowie nie mieści. Dobra firma zostawia pomieszczenia w możliwie najlepszym stanie. Oni zostawili w pomieszczeniach wszystko łącznie ze starymi oknami i gruz po skutym tynku. Co do tego fachowego montażu to u trzech osób widziałem okna z tej firmy dwóch znajomych i siostry. Szczerze z fachowością to niewiele miało spólnego. Dlaczego tak mówię bo na 20 okien różnych wymiarów w jednym domku poprawiali trzy, były źle osadzone. Metrówka też jest im obca. Więc Twoja wola Ja u nich nic bym nie zamówiłbym. Oby Ci się te okna sprawowały dobrze i nie musiał się użerać z ich "serwisem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: okna IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 12:34 Pod względem czystości pracy zgadzam się z poprzednikiem, zostawili u mnie po sobie taki bałgan, że aż sąsiedzi dopytywali co to za firma dziadowska mało tego, że w domu to jeszcze na klatce był okropny syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malorolny_ Re: okna IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 15:19 Witam, Wybierając okna należy zwrócić uwagę na profil i okucia, Jednym z najlepszych jest profil - schuco - ale z oryginalnymi okuciami tez - schuco - Te bez oryginalnych okuć to już nie to Można je poznać po wytłoczonej koronce na każdym elemencie, W Ostrowcu nie do kupienia, Firmy tutejsze wola sprzedawać taniochę, bo takie jest zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: producent Re: okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 10:15 polecam Oknoland Ostrowiec Św. ul.Sandomierska 71, tel. 412653131 Odpowiedz Link Zgłoś
serwisoknadrzwi Re: okna 04.10.17, 21:19 Problem z oknami, chętnie pomogę: -wykonuje usługi takie jak: naprawa okna, naprawa drzwi, regulacja i naprawa okien, regulacja okien plastikowych, regulacja okien PCV, regulacja okien ALU, regulacja okien drewnianych, regulacja drzwi balkonowych plastikowych , regulacja drzwi balkonowych PCV, regulacja drzwi balkonowych ALU, regulacja drzwi balkonowych drewnianych, naprawa okuć okiennych, konserwacja i smarowanie okuć okiennych, regulacja okuć okiennych, uszczelnianie drzwi balkonowych, uszczelnianie okien, usługi montażowe okien, montaż uszczelek w drzwiach balkonowych, montaż uszczelek okiennych, montaż klamek okiennych, montaż nawiewników okiennych Aereco, montaż klamek do drzwi balkonowych, wymiana elementów okien, wymiana uszczelek okiennych, wymiana szyb w oknach, wymiana okuć okiennych, wymiana uszczelek w drzwiach balkonowych, wymiana klamek do drzwi balkonowych, wymiana klamek okiennych, odblokowanie okna, odblokowanie drzwi, Urzędowski naprawa okna, Urzędowski serwis drzwi, Naprawy okien wykonujemy na terenie miast: Ostrowiec Świętokrzyski i okolice, Starachowice i okolice, Opatów i okolice, Ożarów i okolice, ale też na terenie innych miast po ustaleniu telefonicznym tel. 790631452 lub www.serwis.ostrowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś