16.02.11, 13:11
skretynienia peowskich rządzicieli osiagnął nowy wymiar.Bączków im się zachciało,mój kraj ma być z bączkami kojarzony !Kręcą lody ,teraz bączki.Ręce opadają..
wiadomosci.onet.pl/kraj/kontrowersyjny-gadzet-polskiej-prezydencji,1,4185760,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: lokalny Re: Duch IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 18:45
      leć chłopie na skarge do Kempy, może przytuli (tfu) i ukoi Twój ból.
      • leon.komornicki Re: Duch 16.02.11, 19:38
        www.msz.gov.pl/files/Zamowienia%20Publiczne%20MSZ/BPZP-752-48-2011_uzasadnienie%20udzielenia%20zam%20.pdf
        "Przedmioty te zostały wybrane przez MSZ z katalogu upominków i prezentów polskiej Prezydencji w Radzie UE w II połowie 2011 r. rekomendującego najlepsze projekty polskich projektantów, które niosą sobą przekaz Prezydencji i jednocześnie przyczyniają się do promocji Polski. Ponadto wybrane upominki zapewniają spójność komunikacji wizualnej Prezydencji Polski.
        2. Sposób wykorzystania przedmiotu zamówienia:
        Dostarczone przedmioty stanowić będą oficjalne upominki polskiej Prezydencji dystrybuowane wśród uczestników spotkań organizowanych przez kraj sprawujący Prezydencję. Będą dodawane do standardowych pakietów z materiałami promocyjnymi Prezydencji i kierowane tylko do wybranych gości.
        Ponadto zestawy bączków, w części finansowanej przez DDPiK, zostaną przekazane placówkom zagranicznym w celach promocyjnych Polski. Będą dystrybuowane na inne okazje związane z działalnością placówek.
        /-/ Joanna Skoczek
        Dyrektor Departamentu
        Przewodnictwa Polski"
        Bączek ma być tym co przyczynia się do promocji Polski i jednocześnie zapewnia spójność komunikacji wizualnej Prezydencji-jaki fajny bełkot,na miarę Tuska i jego urzędników.Już ja widzę te zadowolone miny zachodnich dyplomatów szczerze ucieszonych z posiadania naszych bączków.Sarkozy, Merkel, Sylvio Berlusconi wszyscy z bączkami serce się raduje i jaki prestiż dla naszej Ojczyzny
        • Gość: Jan Re: Duch IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 20:54
          I ja Wam wszystkim puszczę bączka!
        • Gość: zibi Re: Duch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:43
          "Już ja widzę te zadowolone miny zachodnich dyplomatów szczerze
          > ucieszonych z posiadania naszych bączków.Sarkozy, Merkel, Sylvio Berlusconi ws
          > zyscy z bączkami serce się raduje i jaki prestiż dla naszej Ojczyzny".
          A co ty byś wymyśłił? Złote spinki? Prostytutki? To na pewno zadowoli co poniektórych. Piep.. chłopie aż się ciebie czytać nie chce. Widzę że wychodzisz z zasady krytykować nie ważne czy jest powód czy go nie ma. Zamiast pisać co te pojeb.. wymyśliły napisz: zamiast bączka można by było .....
    • zielody Re: Duch 17.02.11, 13:14
      nie chcę czytać o platformie tudzież pisie w wydaniu ogólnopolskim na forum ostrowieckim
      • Gość: gość Re: Duch IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 17.02.11, 13:29
        Nie musisz. Nie czytaj. Wątek pomiń. Proste.
        • zielody Re: Duch 17.02.11, 13:46
          tytuł wątku sugerował coś innego
          • Gość: gość Re: Duch IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 17.02.11, 16:42
            O północy, na cmentarz - tam może się wybierz.
    • leon.komornicki Re: Duch 23.02.11, 10:00
      Sprawę bączków nasz dziarski Sikorski przybliżył i wyjaśnił.Przez najbliższe miesiące mój kraj będzie się kojarzył dzieciom i dorosłym z bączkiem. Sarkozy z boską Angelą w przerwach miedzy obradami plenarnymi Parlamentu Europy puszczą sobie baczka.Nasz oksfordczyk Radosław dla relaksu puści bączka z Berlusconim i tak to się będzie kręcić.. w rytmie bączka.
      blog.rp.pl/lutomski/2011/02/22/jak-sikorski-podwyzszyl-ton/
      • temponick Re: Duch 23.02.11, 10:58
        Ktoś mi wytłumaczy co to za bączek (bo nigdzie nie mogę znaleźć specyfikacji technicznej) i której generacji? Z jakim napędem? Bo jako dzieci strugaliśmy takowe z drzewa i pusczaliśmy w ruch podcinając je patykiem ze sznurkiem na końcu. Ale to było dobrze pół wieku wstecz. Zabawa była przednia do momentu, aż ktoś nie wymyślił 'strzelania' z klucza...

Z ostatniej chwili: MSZ propaguje w Niemczech polską kulturę publikując za 30tys € wulgarny i kiczowaty komiks którego akcja odbywa się między innymi w pierdlu...

Żenada goni żenadę!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka