Gość: gość IP: *.amplico.pl 24.07.13, 16:02 Proszę o podpowiedź gdzie udać się w Ostrowcu do dermatologa (fachowca w swojej dziedzinie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skin Re: Dobry dermatolog IP: *.opera-mini.net 24.07.13, 17:11 Dobrym fachowcem jest Jacek Zdybski, przyjmuje prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
on41 Re: Dobry dermatolog 31.07.13, 21:58 Polecam Panią dr Annę Chałupczak_-iniarską.Bardzo dobry dermatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
on41 Re: Dobry dermatolog 31.07.13, 21:59 Polecam Panią dr Annę Chałupczak-Winiarską.Bardzo dobry dermatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: De Re: Dobry dermatolog IP: *.centertel.pl 14.08.13, 13:47 A co gościu złapałeś i gdzie? Chyba nie na pielgrzymce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Dobry dermatolog IP: *.onecik.pl 30.11.13, 09:58 Też polecam dr Chałupczak-Winiarską.Bardzo dobry fachowiec.Wykryła u mnie ziarnicę złośliwą , podczas gdy inni dermatolodzy w Ostrowcu twierdzili,że swędzi mnie skóra bo się starzeję.Naprawdę polecam.To dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Dobry dermatolog IP: *.onecik.pl 30.11.13, 10:00 Tutaj masz namiary, [url=http://www.dermatologia.ostrowiec.pl/]Tekst linka[/url] przyjmuje prywatnie i na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0- Re: Dobry dermatolog IP: *.opera-mini.net 30.11.13, 20:55 Nie trać czasu na tzw. niefachowców. Idź do Jacka Zdybskiego www.dermatologiazdybski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
milczenie1 Re: Dobry dermatolog 07.05.14, 20:04 Kiedy pani doktor Chałupczak-Winiarska przyjmuje prywatnie i ile kosztuje wizyta u pani doktor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Dobry dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.14, 11:08 Tutaj masz telefon,można zadzwonić www.dermatologia.ostrowiec.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila t. dobry lekarz IP: *.112.net-kontakt.com.pl 15.03.15, 21:28 polecam całym sercem doktora Zdybskiego! nie dość że znakomity specjalista to i bardzo dobry człowiek a jego kompetencje medyczne są naprawdę znakomite. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiekzwarszawy Re: Dobry dermatolog 21.04.15, 15:31 Polecam pania dr Chałupczak-Winiarską,bardzo dobry fachowiec.Mam teściów w Ostrowcu i gdy jestem w tym miescie leczę się u pani doktor.Lepsza niż niejeden dermatolog w Warszawie.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś