malywroc 02.12.04, 10:31 Dziś mam urodziny, więc dzielę się z Wami tą informacją. Są dwa dni w każdym roku, które wprawiają mnie w zadumę. Są to urodziny i sylwester. Zawsze wtedy zastanawiam się co się stało w minionym roku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Najlepszego 02.12.04, 11:16 Ja też wczoraj byłem na imrezce urodzinowej w Lolku na Polach Mokotowskich:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Wszystkiego naj... 02.12.04, 14:57 A swoja droga, to oznacza, ze masz zawsze bardzo refleksyjne 29 dni. No, ale za to reszta roku moze byc bardziej lekkostrawna ;) Poza tym zgadzam sie z toba. A zobaczysz, ze szczegolnie po czterdziestce tego zastanawiania sie nad wszystkim i podsumowywania dotychczasowego zycia bedzie duzo wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc stawiam kolejkę dla każdego 03.12.04, 18:48 dzięki za te ciepłe słowa. z tej okazji stawiam kolejkę dla każdego. Bieżcie co chcecie, wszystko na mój koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: urodziny 03.12.04, 22:57 najlepszego.....i nie wprawiaj sie w taka zadume Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: urodziny 05.12.04, 16:44 no nieźle tylko jeden chętny na darmowego drinka. Żeby tak bylo także w realu.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: urodziny 05.12.04, 17:12 No, nie jest tak dobrze. Obiecales, to stawiaj ! Ja poprosze ostatnio moja ulubiona "Zoladkowa gorzka". Swietnie rozgrzewa i ma naprawde niezly smak . Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś