buksy Portal młodzieży z Chreptowicza 27.02.05, 11:07 www.wl.boo.pl.....zupełna nowość... Odpowiedz Link Zgłoś
buksy ładne zdjęcia.... 04.03.05, 21:46 www.tommythecat.prv.pl/ - przyznaję że kolegi ale na temat forum i zupełnie niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Stow. na rzecz Warsztatu Terapii Zajęciowej 04.03.05, 22:01 www.szansa.onecik.pl/index.php?pokaz=info stronka mam nadzieję była robiona w ramach zajeć terapeutycznych Odpowiedz Link Zgłoś
buksy foto z ostrowca 04.03.05, 22:11 www.foto-ostrowiec.kom.pl/ wg mnie bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
coby11 Re: Chrześcijańska Społeczność 04.04.05, 01:22 Czy ślepiec może wskazywac drogę?Pomnij na siostrę swoją, którą okradłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: Chrześcijańska Społeczność 04.04.05, 04:22 Czyżby wszyscy tutaj rzekomo okradli swoją siostrę ? Odpowiedz Link Zgłoś
coby11 Re: Chrześcijańska Społeczność 04.04.05, 10:53 Raczej nie, konkretnie jeden, na post ktorego został wysłana odpowiedź. Sam wie o tym najlepiej, cytuje Biblię, a jednocześnie kradnie - jak to można pogodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: Chrześcijańska Społeczność 04.04.05, 15:36 Zgadzam się. JEżELI to prawda, to faktycznie pogodzić się tego nijak nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
coby11 Re: Chrześcijańska Społeczność 04.04.05, 19:08 Jeszcze żeby było fajniej to wokół rozpowiada kłamstwa, o tym, że jest prześladowany i nękany przez wierzyciela.W między czasie gdy twierdzi że nie z czego oddać bierze kredyt w banku na remont mieszkania.Nie odpowiada na telefony, a pastorowi którego poprosiłem o medjację - odpowiedział że nie odda. Ostrzegam przed takim "chrześcijaninem". Odpowiedz Link Zgłoś
rudeboys odnawiam wątek 28.10.05, 10:29 www.ostrowiecturystyka.pl/index.php members.lycos.co.uk/markotek/ Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Ostrowieckie linki 28.10.05, 12:08 Nazwa szumna " Portal Powiatu Ostrowieckiego" - tylko że pustka okrutna :0 ostrowiecsw.za.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Ostrowieckie linki 28.10.05, 18:11 Buksy nawet nie wiem co powiedzieć. Chyba musimy zacząć piętnować takie miejsca w sieci, bo to wstyd. Strasznie nie lubię palanciarstra - a tutaj jest pierwszej wody. Hehe Portal - Jezu. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Ostrowieckie linki 28.10.05, 18:17 Serio jeszcze jeden taki link i gości odpowiedzialnych za takie gówno trza będzie ścigać i lać po mordach za badziewiarstwo w sieci. Na cholerę tworzyć coś, co poza plany nigdy nie wychodzi? Myślicie ludzie, że coś zyskujecie i coś prezentujecie sobą - oprócz poziomu gówna? Moim zdaniem niewiele poniżej jesteście. Co - nie możecie wytrzymać w Ostrowcu - ciągnie wasze małe duszyczki do większego świata? Pewnie tak - tylko klasycznie na słomianym zapale się kończy. Macie jeden problemos - który jak przezwyciężycie - to osiągniecie sukces. Schylić się trzeba i słomę z gumofilców wytrachać. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Ostrowieckie linki 28.10.05, 19:44 heheh mocno powiedziane, ale cóż prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
buksy graffitti made in Ostrowiec 26.11.05, 13:02 www.ostrowiec.friko.pl/ - interesujące dla zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Ostrowieckie forum 01.12.05, 08:53 www.ostrowiec.blo.pl/....konkurencja dla nazego Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 sam bym na to nnie wpadł 08.12.05, 10:03 www.ostrowieckiedupy.blo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rudeboys Re: sam bym na to nnie wpadł 08.12.05, 22:12 to chyba najdziwniejsza ostrowiecka strona - no poza stronami starostwa i urzędu miasta, tylko co na to te niecnie uwiecznione dziołchy Odpowiedz Link Zgłoś
kkocyk Re: Ostrowieckie linki 11.12.05, 20:39 www.ostrowiec.blo.pl lub www.ostrowiec.akceleracja.pl Nowe forum o Ostrowcu. Polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Ostrowieckie linki 12.12.05, 02:47 No i o tym forum prosze nam tu wiecej spamu nie wciskac. Obiecywaliscie, ze z tym juz koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Ostrowieckie linki 14.12.05, 10:37 Raju..strona nie jest najlepszej jakości, ale grunt że jest..Ech, mam sentyment do MPK, znałem tam sporo osób, jeżdziłem na wycieczki..to były fajne czasy:) www.mpkostrowiec.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Bałtowski Park Jurajski 03.02.06, 22:54 Może obsługa strony nie najbardziej przyjazna - ale za to ilość informacji zaskakuje pozytywnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Bałtowski Park Jurajski 03.02.06, 23:00 A ha - i jeszcze zaskakujący brak nazwisk założycieli/fundatorów/właścicieli. P.S. Gdyby to było dzieło Janka, pewnie jego imię i nazwisko byłoby wyboldowane na środku wielkimi literami tuż po otwarciu strony... Albo w ogóle strona miałaby taki tytuł... Odpowiedz Link Zgłoś
buksy w Dechowi chłopcy z Ostrowca 06.02.06, 14:29 www.decha.com.pl/ - zasięg globalny, korzenie z Pułanek Odpowiedz Link Zgłoś