fiszu 27.07.05, 09:53 Moja propozycja: cimoszenko.info/obrazy/tajemnica_ordynackiej.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malywroc Re: Śmietnisko linków 28.07.05, 11:05 a ja zamieszczam strone mojego ulubieńca: t7jlepper.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w męska, szowninistyczna świnia! 16.02.07, 11:38 images.wikia.com/nonsensopedia/images/9/9d/Schemat_dzia%C5%82ania_blondynki.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: Śmietnisko linków 28.07.05, 11:07 i jeszcze jednego ulubieńca tłumów: www.giertych-stop.kom.pl/news.php Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: Śmietnisko linków 28.07.05, 19:17 I to sie nazywa demokracja. Kiedys samo istnienie tego rodzaju oficjalnej krytyki bylo nie do pomyslenia i grozilo kryminalem. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Śmietnisko linków 29.05.07, 23:55 www.youtube.com/watch?v=dGvw6WpHSF4&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: Śmietnisko linków 28.07.05, 11:09 i jeszcze jednafajna: www.emigranci.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Oto 2 pierwsze pozycje z Google, które 29.07.05, 10:18 wyskoczyły po wpisaniu w wyszukiwarce hasła "kretyn": nr 1. www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/207.htm nr 2. www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/092.htm Miłej (?) lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Te wydarzenia mają swoją historię. Oto ona: 29.07.05, 10:19 lepper.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu A tutaj ekstra gierka (gdy szef nie patrzy). 29.07.05, 10:24 www.gamextazy.com/online-games/play-15.html Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowe.slonko To ja też coś wyrzucę do tego kosza ;) 29.07.05, 10:47 www.flowgo.com/funpages/view.cfm/5960 opisy-gg.lap.pl/ www.ceper.com.pl/meteo/prognoza.html www.zosia.piasta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowe.slonko Re: To ja też coś wyrzucę do tego kosza ;) 29.07.05, 16:58 Z zaciekawieniem obejrzałam zdjęcia i...pomyślałam, że jeszcze komuś się spodobają .Miłego oglądania :))) leonardo.cs.berkeley.edu/nhz/gallery/slideshow.php?set_albumName=shanghai Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: To ja też coś wyrzucę do tego kosza ;) 30.07.05, 01:51 Juz od tego pierwszego "slimaka" moze sie zakrecic w glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowe.slonko Re: To ja też coś wyrzucę do tego kosza ;) 30.07.05, 02:19 Tak myślę, że czasami zakręcenie może stymulująco na człowieka działać. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion O zakreceniu 30.07.05, 02:53 Jesli masz na mysli zakrecenie w sensie przenosnym - zgadzam sie. Jesli w sensie doslownym, na mnie tez dziala stymulujaco, tyle ze w sensie negatywnym (konkretnie na moj zoladek). Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowe.slonko Re: O zakreceniu 30.07.05, 08:59 Nie miałam na myśli robienia z siebie kołowrotka czy jakiej innej karuzeli ,lecz taki odlot od szarości.Oczywiście niezbyt często bo to by przeszło w rutynę i ten zakręt by nie miał takiego uroku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Śmietnisko linków 09.08.05, 23:45 www.rotten.com - dla mocnych żołądków. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Śmietnisko linków 10.08.05, 01:33 web.telia.com/~u82705365/laski/laski.htm Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Śmietnisko linków 24.08.05, 22:18 www.bykom-stop.avx.pl/czymsprawdzac.html Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Śmietnisko linków 25.08.05, 05:14 Bardzo mi sie ten link spodobal. Przede wszystkim, dlatego ze swego czasu bylem naprawde b. dobry w ortografii i interpunkcji, ale ostatnio cos w tych dziedzinach podupadlem. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good ciekawostka :) 28.09.05, 23:27 img17.imageshack.us/img17/4585/att4413817ks.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Śmietnisko linków 11.10.05, 00:04 raster.art.pl/prezentacje/pocztowki/raster_p3.jpg Pamiętam, że jak zobaczyłem to pierwszy raz, to się straszliwie oburzyłem. Ale potem mi przeszło jak się okazało, że to taki fotomontaż i jest więcej wersji takich "pocztówek"... A na deser: trudno dostępny kalendarz "Menelli 2006" :) img6.imageshack.us/img6/329/kalendarzmenela7nh.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu A UFO w Emilcinie chcecie zobaczyć? 11.10.05, 19:46 To zapraszam: www.nautilus.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Lubicie strzelać bramki? 18.10.05, 15:10 To przetestujcie: www.cda.pl/gry-online/g/kick-off.html Ja przegrywam tylko z Marsem United w Superfinale. Jest opcja na granie Polską. I ostrzeżenie: potrafi wciągnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 dobry ten link o bramkarzu - ja mam inny 19.10.05, 12:27 www.derb.dk/pinguin3.html Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Co tu dużo pisać. 20.10.05, 19:43 Po prostu serial, który mi się podoba (zazwyczaj wszyscy lekceważymy seriale). www.usanetwork.com/series/monk/ Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good storewars - mistrzostwo świata! 27.10.05, 21:20 koniecznie z głośniczkami: www.storewars.org/flash/index.html P.S. Sorry za kolejny supermarket... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudeboys psychodela, psychodeliczny styl 27.10.05, 22:27 trochę pralni mózgu, chorującym na padaczkę nie polecam ściągać programu ze: Złudzenia optyczne str.5 www.oko.info.pl/index.php?body=16&mp= Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Śmietnisko linków 08.11.05, 23:53 kaczor.uk.pl/ Nieźle z nim pojechali. Aż mi go (trochę) żal :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudeboys co do tematu 09.11.05, 13:01 Zakazane dowcipy? Znikają "anty-Kaczyńskie" strony Jakub Stachowiak 09-11-2005 , ostatnia aktualizacja 08-11-2005 21:48 Z internetu znikają strony z dowcipami o Lechu Kaczyńskim. Ich autorzy boją się ścigania przez policję i prokuraturę. - Wolę zlikwidować stronę, niż czekać, aż o 6 rano ktoś zastuka do moich drzwi - mówi jeden z nich Adam, 30-latek z Warszawy, razem z czwórką znajomych w noc wyborczą II tury założył stronę spieprzajdziadu.com. Były na niej dowcipy, fotomontaże, karykatury, przerobione reklamy wyborcze Lecha Kaczyńskiego. - Nasza strona to forma buntu przeciw takiemu wyborowi. My sami głosowaliśmy nie na Tuska, ale przeciw Kaczyńskiemu - mówi Adam. Po kilku dniach odezwało się do niego kilku prawników z ostrzeżeniem. - Powiedzieli, że mogę mieć kłopoty. Za obrażanie prezydenta grożą nawet 3 lata odsiadki. Nie mamy zamiaru włóczyć się po prokuraturach i sądach. Dlatego zamknęliśmy stronę - tłumaczy swoją decyzję. "Dwa lub trzy lata odosobnienia za obśmiewanie pary kaczek to trochę za dużo jak na nasze skołatane wyborami nerwy, a jakoś kilka dni temu przestaliśmy wierzyć w niezawisłość krajowego wymiaru sprawiedliwości. Nie składamy jednak broni!" - zapowiadają na swojej stronie. Wielu prawników w Polsce pamięta, jak cztery lata temu Kaczyński jako minister sprawiedliwości lubił "ręcznie sterować" swoim resortem. - A jeśli teraz nakaże swojemu następcy Zbigniewowi Ziobro ścigania dowcipów? - pytają zaniepokojeni prawnicy. Michał, 22-letni student, autor strony www.uciekaj.glt.pl., zastanawia się nad zmianą formuły strony na bardziej komentarzową niż obrazkową i prześmiewczą. - Na razie policji czy prokuratury się nie obawiam, ale nie wiem, czy zamieszczenie zdjęcia gumowej kaczki z napisem w dymku "K..wa" może kogoś obrazić - mówi. Zdjęcia, fotomontaże, rysunki czy dowcipy przysyłają mu internauci. Jego strona podobnie jak Adama działa od wyborczej niedzieli 23 października. - Zaczęło się od rysunku kajaków i podpisu, żeby uciekać, bo do Szwecji jest tylko 250 mil. Od tego czasu na stronie mam olbrzymi ruch - mówi. Piszą do niego setki osób. Jedni z poparciem, inni z groźbami. Na przykład takimi: "Spieprzaj na wschód, załatwimy cię w prokuraturze, zaraz poczujesz kopa aryjskiego glana" - cytuje 22-latek. www.muglets.com/1GTI Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Śmietnisko linków 09.11.05, 15:25 Faktycznie "brak funduszy", czy moze strach przed "dlugim ramieniem (czytaj: skrzydelkiem ?)sprawiedliwosci" ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu I znów piłka nożna. Trudne. 21.11.05, 16:22 www.playforyourclub.com/play20.php Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Śmietnisko linków 13.12.05, 00:35 www.tsk.pl/~tsk165a/mil.htm Udanej zabawy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good coś dla wielbicieli tramwajów i autobusów 19.12.05, 23:30 www.xis.katowice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: coś dla wielbicieli tramwajów i autobusów 22.01.06, 12:54 www.purescore.com/pure5.html Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Śmietnisko linków 23.01.06, 22:48 www.transbuddha.com/mediaHolder.php?id=747 Odpowiedz Link Zgłoś