isoxazolidine 26.08.05, 13:23 Twoja fotka jest już zamieszczona :-) troszke to twało niestety .... ale wazne ze jest :))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sensei4 Re: do Sensei4 ... 26.08.05, 18:37 isoxazolidine napisał: > Twoja fotka jest już zamieszczona :-) > troszke to twało niestety .... ale wazne ze jest :))) > pozdr Fajnie ! dawno już nie buszowałem po fotkach. Pod jakim adresem szukać ? Dziękuję za pozdrowienia i _odwzajemniam się nie mniej serdecznymi_ sensei4-ty. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: do Sensei4 ... 29.08.05, 14:54 www.wojewodztwo.radom.pl/leksykon/skarzysko.htm pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sensei4 Re: do Sensei4 ... 29.08.05, 22:05 Dziękuję ! Dopiero wróciłem z KRK ( Balice). Odebrałem wnuczki od Brit-Air. Przyleciel z London LGT ( Gatwick). Przegoniłem 320 km. Ciepło, ruch spory, koncentracja uwagi duża, cztery odcinki z ruchem wahadlowym.A na obwodnicy od Wieliczki na Balice i dalej, miejscami V= 3 km/ kwadrans. Instalują światła, Nikt nie kieruje ruchem. Korki. No i te koleiny ! Jezusiczku !!! Rowy wygniecione, a przeca ta "autostrada słońca" jest młodziutka. Co bądzie później? Fajnie to będzie zimą jak ciut popuści, w rowkach woda i chyc mrozik. Szlaja na 24 fajerki. Pozdrawiam ! sensej4-ty. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: do Sensei4 ... 30.08.05, 09:15 wiosną 2007 ruszy port loticzy na Sadkowie. będzie bliżej i przyjemniej :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś