brazilion 05.10.05, 16:17 ...znow rzuciles haslo na temat naszego forum na wiadomym portalu ostrowieckim (www.ostrowiec-sw.pl). No i dobrze. Na razie nikt tego nie usunal... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfinka_12 staram sie kogoś ściągnać bo ostatnio posucha w il 05.10.05, 16:21 ilości postów. Przydalaby się świeża krew. Liczyłem że po wakacjach kilkoro naswzych forumowiczów wracając na studia będzie znowu aktywnie uczestniczyć w internetowym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: staram sie kogoś ściągnać bo ostatnio posucha 06.10.05, 08:13 Ja niestety w ostatnim czasi jestem tylko z doskoku. Związane jest to z ilością pracy i zmianą miejsca pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: staram sie kogoś ściągnać bo ostatnio posucha 06.10.05, 08:34 A ta zmiana miejsca pobytu to na stale, czy tylko tymczasowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: staram sie kogoś ściągnać bo ostatnio posucha 06.10.05, 16:03 oj, ja też mam problem z czasem, a dokładnie rzecz ujmując z jego brakiem czy ktoś ma jakiś sposób na zmianę liczby godzin doby z 24 na 48 ? proste sposoby proszę umieścić na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś