w.kielanowska 04.12.05, 13:49 Wczoraj z mężem robiliśmy zakupy,m.in.prezent pod poduszkę dla naszego 2,5 letniego szkraba... I tak jakoś mi się zamarzyło,niekoniecznie coś materialnego,zgadnijcie co.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Czy przyjdzie do nas Mikołaj.... 04.12.05, 13:53 Mój też - ewentualnie wieczór we dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska ...No dobra banał... 04.12.05, 14:42 tydzień wolnego bez pracy,śnieg, sanki(jak jakieś 20 lat temu),wieczorem grzaniec, kumulacja (nie totka),a póżniej min.8 godz. nieprzerywanego snu. Chyba trochę dużo chce ,coooo....... Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: ...No dobra banał... 04.12.05, 14:46 tak, trochę za dużo od Mikołaja żądasz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: ...No dobra banał... 04.12.05, 14:48 ale raz do roku to mi będzie wybaczone Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: ...No dobra banał... 04.12.05, 17:43 Moim zdaniem Mikołaj jeśli Ci tego nie da to jest palantem. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk ja też chcę na sanki !!!! 05.12.05, 07:38 w tym roku po raz pierwszy wybiorę się z moją latoroślą gdzieś na saneczki, urosła do rozmiarów sanek, więc nie wypadnie :)) niekoniecznie daleko, byleby śnieg był to jest duży plus, że człowiek może bezkarnie powrócić do swoich dziecięcych wybryków, bo przecież ... zajmuję się dzieckiem !! :)) a tatuś może spokojnie składać samochodziki i bawić się lokomotywą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: ja też chcę na sanki !!!! 05.12.05, 09:44 Ja mam dwie szanse na Mikołaja: 1. To taki z ruzgą 2. Mój brat ma na imię Mikołaj i może on do mnie "przyjdzie" Po za tym nie liczę na zbyt wiele, ale mikołajowe czasy wspominam bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: ja też chcę na sanki !!!! 05.12.05, 14:22 Rzecz w tym, ze od kilkunastu lat sam pelnie funkcje Mikolaja dla swoich dzieci. Wiec w praktyce musialbym sam siebie zapytac, co sobie przyniose... Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Przyszedł.... 06.12.05, 08:29 Znowu nie zawiódł.Tym razem rzeczy osobiste bielizna,ale bardzo na poziomie.... Jednak bardziej podobało mi się podkładanie pod poduszkę prezentów moim domowym dzikuskom...Po prostu frajda... Odpowiedz Link Zgłoś
rudeboys Re: Czy przyjdzie do nas Mikołaj.... 06.12.05, 22:29 mi przyniósł ćipsy Odpowiedz Link Zgłoś