Dodaj do ulubionych

Post otwarty w sprawie mojego nicka

13.12.05, 20:48
Niezaleznie od tego, czy podzielam jego/jej poglady w jakiejkolwiek sprawie,
pragne wszem i wobec zakomunikowac, ze po raz kolejny (poprzednio byl to
niejaki DefektMuzgu, jak przypuszczam) podszywa sie pod moj nick jakis
nieznajomy, dociekliwie zadajacy coraz to nowe pytania uzytkownikom naszego
forum.
Czyzby to tez Janek, albo ktos z jego rodziny, ewentualnie przydupasow ?
Pomysl ten podsunal mi, nie bede tego ukrywal, naturalnie Morfinka...
Obserwuj wątek
    • brazylion3 Re: Post otwarty w sprawie mojego nicka 13.12.05, 21:19
      Nie rozumiem jakichś, takich dziwnych sformułowań. Być może żyjesz na wysokim poziomie abstrakcji, bo jak chcesz mi doradzać, to chyba tak. No, są tacy ludzie. Na razie nie potrzebuje żeby mi ktoś doradzał, może kiedyś?
      A tak przy okazji, to skrót ten się wziął , bo nie lubię reprezentacji Brazylii, za to lubię Real MAdrid, a tam gra(ło) wielu Brazylijczyków! I jeszcze jedno niektórych sformułowań nie zrozumiałem, ale ...to chyba abstrakcja!!!
      • brazilion Do 3 (do potegi trzeciej) 13.12.05, 23:28
        Jesli mowimy o abstrakcji, to Twoja wypowiedz jest znakomitym jej przykladem.
        A o precyzji rozumowania juz nie wspomne ! Zreszta, szkoda mi czasu na takie
        bzdurne zaczepki.
    • lotus41 Re: Post otwarty w sprawie mojego nicka 13.12.05, 22:05
      Zupełnie nie rozumiem Twojej irytacji,przecież to są różne nicki.Pomylić osoby
      byłoby tu trudno.
      • brazilion Irytacja 13.12.05, 23:24
        Gdyby taki incydent mial miejsce po raz pierwszy, pewnie popatrzylbym na to
        przez palce, ale szansa na wybranie sobie akurat po raz ktorys z rzedu nicka
        nasladujacego moj jest mniej wiecej taka, jak trafienie wygranej w totolotka.
        Czyli, wszystko wskazuje na to, ze ktos to robi celowo. Tylko po co ?
        A jesli chodzi w wysoki poziom abstrakcji - okaze sie on zupelnie normalny,
        tyle ze dla osoby zorientowanej w tym, co dzieje sie na niniejszym forum.
        Wiem, wiem, mamy demokracje i mozna sobie nicki wybierac np. pod kolor krawata,
        ale w wirtualnej rzeczywistosci forum, gdzie dana osobe rozpoznaje sie
        faktycznie wlasciwie wylacznie po nicku, latwo o pomylke. A ja nie chce byc
        mylony z kimkolwiek innym, zwlaszcza gdy ta inna osoba "zahacza" w swych
        wypowiedziach tak wyraznie o polityke.
        • monika.dk Brazilion - my Cię nie mylimy ! 14.12.05, 09:07
          my czyli forumowcy
          • brazilion Re: Brazilion - my Cię nie mylimy ! 14.12.05, 14:39
            Dziekuje za slowa pocieszenia. Wlaciwie zly nawet za bardzo nie bylem (troche
            udawalem, zeby podkrecic dyskusje), ale "po kiego grzyba" jeden z drugim
            musieli akurat wybrac sobie taki nick ludzaco podobny do mojego ? To juz nie
            mozna bylo zostac JankoSikiem, WerblemPlaskodennym albo innym
            pOslemSamoobronnym...
            • monika.dk Re: Brazilion - my Cię nie mylimy ! 14.12.05, 14:47
              werbelpłaskodenny najbardziej mnie urzekł :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka