Dodaj do ulubionych

Absurd na Alei 3 Maja

01.03.06, 16:32
Wybudowano tam ostatnio parking. Jest powiedzmy duży. Tyle, że świeci pustkami. Mieszkańcy i przyjezdni(TOP z całym szacunkiem) parkują po chodnikach, pod ZDekiem.Zastawiając przejście dla pieszych. To samo robi Policja:)i inni. Jak ,to zmienić ustawić znaki zakazu parkaowania na chodnikach i restrykcyjnie przestrzegać. Wszystko trzeba komuś pokazac itd. takie problemy powinny być jak najszybciej neutralizowane. Także remontowano w pewnym odcinku Aleie i budowano parking. dlaczego nie poszerzono wjazdu i wyjazdu do tego parkingu. Wszystko trzea pokazać!!!A jak się już coś robi to po najmniejszej lini oporu, nie wybiegając w przyszłoś w mysleniu o uzyteczności przedsięwzięć
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: Absurd na Alei 3 Maja 01.03.06, 17:07
      A ten parking to płatny? Bo jeśli tak, to sprawa jest jasna! Polak niestety woli sie odlać pod drzewem na oczach wszytskich niż kulturalnie za 1zł. A może sie boją myjących szyby, swego czasu kręcili sie tam tacy!
      • jur4 Re: Absurd na Alei 3 Maja 01.03.06, 18:21
        Kochani to nie absurd , to zalążki pod nowe lotnisko. Tu ma być port Cargo.
    • sumbuddy Re: Absurd na Alei 3 Maja 01.03.06, 19:22
      to co ? okazuje się, że parking był potrzebny, jak w dupie zęby ?
      pewnie ci, co parkują na chodniku myślą sobie "ale ze mnie cwaniak. Se
      znalazłem miejsce fajowe do zaparkowania fury...". A panów policjantów
      serdecznie przy okazji pozdrawiamy i dziękujemy za dawanie przykładu.
      • brazylion3 Re: Absurd na Alei 3 Maja 01.03.06, 20:14
        Z całym szacunkiem sumbuddy, ale parking w tym miejscu jest potrzebny, widać to zwłaszcza w weekendy, a poprzedni był za mały. Wszystko tkwi w ludziach, można zmienić ulicę, chodnik, zabudowę, ale dotrzeć do umysłu jakiegoś człowieka i go przekonać to jest dopiero sztuka.Dizzy parking jest bezpłatny.
        • sumbuddy Re: Absurd na Alei 3 Maja 01.03.06, 23:06
          ale ja jestem ZA parkingiem w tym miejscu. Moje pytanie o potrzebę parkingu ma
          w sobie hmm...nutkę ironii ;). Wiem coś o trudnościach parkowania w centrum i
          moim zdaniem wszystko teraz powinno być okej. Powinno, bo ludzie najpierw
          narzekali, a teraz jest lipa i parkują jak popadnie.
          • bmwariat Re: Absurd na Alei 3 Maja 02.03.06, 09:10
            a ja jestem za większą ilością drzew w mieście. Moda na wyrzynkę drzew jakaś
            istnieje i po obcięciu nie wygląda to za ciekawie..Ja rozumiem, droga,
            widoczność, tyle lat nikomu nie przeszkadzało a tu nagle jakiś boom na wyrzynkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka