Dodaj do ulubionych

Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU

19.04.06, 19:33
i nadaj im nazwy. Powodzenia

A może w Rżuchowie też powstanie rondo na skrzyżowaniu dróg Rżuchów-
Gromadzice, Warszawa-Barwinek i Rżuchów-Grocholice?
Obserwuj wątek
    • banan9991 Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:35
      plus czestocice
    • banan9991 Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:36
      tam wiecie o co chodzi
    • aisablri Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:36
      Chcialam zauważyć, że na Radwana przed schodami na targowicę, mamy 4 rondo:) na
      to przy Żabiej moja babcia mówi kurhan, albo kapelusz Szostaka:D
      • pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:47
        Na radwana nie ma ronda tylko skrzyżowanie z centralną wysepką-obowiązują inne
        zasady ruchu
      • michal13w Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:48
        Koło mojego bloku na Pułankach jest rondo, nie żartuję, bmwariat potwierdzi:)
        • pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:57
          gdzie na pułankach jest rondo?
    • kszo.pany Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:56
      Dojdzie jeszcze:
      - Długa-Grabowiecka-Piaski-Szymanowskiego (dziś zaczęli budowę, widziałem)
      - Długa-Grzybowa-Kol.Robotnicza-itd-itp-etc
      - Kunów (bliskie sąsiedztwo)
      - Denkowska-Okólna-Słowackiego

ŻADNE Z NICH NIE MA NAZWY...
      • pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:58
        coś insynuujesz?
        • michal13w Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:01
          Broń boże! Pomiędzy blokami 34, 36, 40, niedaleko biedronki:) Właśnie sobie
          przypomniałem, że za moim blokiem, obok sklepu meblowego jest następne:)))
          • pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:03
            nie ty insynuujesz tylko kszo pany
            • michal13w Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:03
              :)
    • banan9991 Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:00
      i jeszcze w przyszlosci slowackiego i okolna
      • pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:02
        boże uchroń!!!
        No tam to juz chyba tylko kólko mogą na asfalcie namalować.
    • kszo.pany Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:35
      Wszystkie ronda co wymieniłem to prawda.
      A to na Piaskach/Długiej - mogłoby się nazywać Rondo Ks.M.Popiela.

A jako propozycja to Rondo w Szewnie, bo jak sie jedzie od kościoła do
      Częstocic, to nic nie widać.
      • pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:41
        wiem o wszystkich :-)
        A dla czego na piaskach?
        Tak jak obiecałem,będę informował o postępach.
    • kszo.pany Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:47
      Tak jakoś pomyslałem - Szpital, Kościół - najbardziej mi tam pasuje.
      • pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:50
        W sumie pod koniec zycia zamieszkał na plebanii u michała.
        Choć mam nadzieję, że rondo koło targowicy nie powstanie-bo tam to dopiero
        miejsca nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka