kszo.pany 19.04.06, 19:33 i nadaj im nazwy. Powodzenia A może w Rżuchowie też powstanie rondo na skrzyżowaniu dróg Rżuchów- Gromadzice, Warszawa-Barwinek i Rżuchów-Grocholice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banan9991 Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:35 plus czestocice Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:36 tam wiecie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:36 Chcialam zauważyć, że na Radwana przed schodami na targowicę, mamy 4 rondo:) na to przy Żabiej moja babcia mówi kurhan, albo kapelusz Szostaka:D Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:47 Na radwana nie ma ronda tylko skrzyżowanie z centralną wysepką-obowiązują inne zasady ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:48 Koło mojego bloku na Pułankach jest rondo, nie żartuję, bmwariat potwierdzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:57 gdzie na pułankach jest rondo? Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:56 Dojdzie jeszcze: - Długa-Grabowiecka-Piaski-Szymanowskiego (dziś zaczęli budowę, widziałem) - Długa-Grzybowa-Kol.Robotnicza-itd-itp-etc - Kunów (bliskie sąsiedztwo) - Denkowska-Okólna-Słowackiego ŻADNE Z NICH NIE MA NAZWY... Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 19:58 coś insynuujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:01 Broń boże! Pomiędzy blokami 34, 36, 40, niedaleko biedronki:) Właśnie sobie przypomniałem, że za moim blokiem, obok sklepu meblowego jest następne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:03 nie ty insynuujesz tylko kszo pany Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:00 i jeszcze w przyszlosci slowackiego i okolna Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:02 boże uchroń!!! No tam to juz chyba tylko kólko mogą na asfalcie namalować. Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:35 Wszystkie ronda co wymieniłem to prawda. A to na Piaskach/Długiej - mogłoby się nazywać Rondo Ks.M.Popiela. A jako propozycja to Rondo w Szewnie, bo jak sie jedzie od kościoła do Częstocic, to nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:41 wiem o wszystkich :-) A dla czego na piaskach? Tak jak obiecałem,będę informował o postępach. Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:47 Tak jakoś pomyslałem - Szpital, Kościół - najbardziej mi tam pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Nowa gra towarzyska: POLICZ RONDA W OSTROWCU 19.04.06, 20:50 W sumie pod koniec zycia zamieszkał na plebanii u michała. Choć mam nadzieję, że rondo koło targowicy nie powstanie-bo tam to dopiero miejsca nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś