fake_plastic_goch 22.05.06, 20:26 To jakie jest Wasze zdanie o feminizmie i walce z dyskryminacja (nie tylko kobiet, gejów tez) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fake_plastic_goch Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 22.05.06, 20:27 aha, jutro czekam na mocno 3mane kciuki (konstytucyjne zdaje) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 22.05.06, 20:54 Nie chce mi sie teraz tutaj swoich wywodów pisać, bo muszę się uczyć! Jednakże w pełni popieram feministki jak i gejów! Jestem bardzo tolerancyjny jak na ostrowczanina przystało!Ode mnie nikt nie usłyszy złego słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 22.05.06, 22:07 Powodzenia na konstytucyjnym! Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 22.05.06, 22:43 |^^^^^^^^^^^^^^|| | ZIMNE PIWKO ||'""|""__,_ | _____________ ||__ |__|__ |) |(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@) To jest samochód z browarem, przynoszący szczęście. Wyślij go do wszystkich znajomych, a w wakacje browar będzie lał się litrami Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 22.05.06, 22:47 Gosia, powodzenia, Ty zawsze dasz radę:) A co do tematu- ja podchodzę tak- niech każdy żyje jak chce, dopóki nie zaczyna wchodzić na wolność innych. Jesteśmy rodzajem różnorodnym, sama się uważam za feministkę, pisałam już dlaczego. A do gejów nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 22.05.06, 22:50 własnie miałem napisac to samo,ale mnie ubiegłaś Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 22.05.06, 22:53 Ale są sprawy o których nam zapominać nie wolno. Np problem wciąż aktualny- Czeczenii... odsyłam do www.kwk.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 22.05.06, 23:03 czeczenia-mozemy wykonac miłe gesty,ale chyba walka z Rosja nie do wygrania. Odpowiedz Link Zgłoś
fake_plastic_goch Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 23.05.06, 12:30 kciuki sie przydaly barrrrdzo, dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 23.05.06, 13:02 i jak? ja dziś szłam do jaskini lwa, ale stchórzyłam przed drzwiami- i dobrze, bo dziś lew gryzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
fake_plastic_goch Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 23.05.06, 19:16 jaki lew??? u mni b dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 23.05.06, 19:18 kujon.. idę do lwa jutro:) na podwójne ćwiczenia, może przeżyję, choć podobno jest ostro... Odpowiedz Link Zgłoś
fake_plastic_goch Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 23.05.06, 21:18 tylko nie kujon (juz sie chowam na wydziale ale bez strachu,jeszcze mam sie na czym wyłożyć...) powodzenia u lewka... Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 23.05.06, 19:39 Trochę inna wersja dyskryminacji....W sobotę pojechaliśmy sobie całą rodzinką do makro,tylko tak nam jakoś dziwnie umknęło,że dzieci do 140 cm nie mogą wchodzić do sklepu...Taki mają regulamin i już...Tylko,że wtedy do mnie dotarło,jak miałam moją Aluśkę na rękach,że ktoś kto tworzył ten regulamin albo bardzo nie lubił dzieci,albo ich nie miał,albo zawsze miał je z kim zostawić....BRRRRrrr jak o tym myślę to mi jakoś dziwnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 23.05.06, 19:42 kurczę kiepsko;) co prawda jeszcze bym się łapała... ale kiepsko:) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 23.05.06, 19:52 W sumie mają sensowne wytłumaczenie-to nie hipermarket,tyko hurtownia,tam sie jedzie do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 23.05.06, 21:18 Wiem,wiem,ale niesmak został...... Aha,a co do zaopatrywania się moim zdaniem 70% to jednak klienci indywidualni,którzy mają poprostu jakąś działaność..... Odpowiedz Link Zgłoś
fake_plastic_goch Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 23.05.06, 21:24 calkiem bez sensu, jeszcze rozumiem zakaz wstepu dla dzieci do 12 lat do sexshopu, ale: po pierwsze to zwykly sklep a po drugie, wzrost??????? a co z doroslymi ponizej 140? tez nie moga tam kupowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re...W makro zmiany.... 03.09.06, 21:41 Od dokładnie 1 czerwca czyli od dnia dziecka można w niedzielę wchodzić na ich teren z maluchami....Tak nie do końca wierzyłam, ale dzisiaj (dopiero)potwierdzam-byliśmy całą rodzinką i takich jak my było całkiem sporo.Czyli albo koniec dyskryminacji albo walka o klienta.... Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Re...W makro zmiany.... 06.09.06, 22:22 Gosia, z innej beczki, Ty jutro jesteś w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 07.09.06, 00:03 Z gejami chodzę na piwo, a w feministkę chcę się przeistoczyć - zmieniając płeć. Strasznie chciałbym być kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
m_golynska Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 07.09.06, 19:01 tak Aisablri, jestem dzis w domu ;P ps. dzieki za włosy;)i miłych śliwek hehe Odpowiedz Link Zgłoś
m_golynska Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 07.09.06, 21:52 ja???????? ja jestem aniołkiem (tylko cytuje mojego tatusia... no prawie...) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 07.09.06, 22:42 Na zdrowie dziewczynay, na zdrowie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: PROWOKUJE ZNOWU UWAGA 07.09.06, 22:44 śliwki to ja będę miala odpestkowywać.... jutro a wszystko dlatego, że jest ich ze 2 wiadra jakoś... za to będzie w zimie dżemik:) Odpowiedz Link Zgłoś