monikinda 27.05.06, 21:56 może by tak stworzyć galerię forumowiczów?, chyba ze jest juz a ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisablri Re: do Admina 27.05.06, 21:59 Ale galerię naszego autorstwa, czy nas samych?? Odpowiedz Link Zgłoś
monikinda Re: do Admina 28.05.06, 09:25 no nasze twarze lub zdjecia w calosci, sory nie sprecyzowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: do Admina 28.05.06, 11:00 Chodzi pewnie o taką podstronę jaka jest np. na forum Poznań : miasta.gazeta.pl/poznan/0,36049.html Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: do Admina 28.05.06, 13:41 Pewnie o to chodzi, nie będzie przymusu, każdy się wpisze dobrowolnie. Na stronie Ostrowca - ostrowiecnr1.w.interia.pl/ - jest galeria Ostrowiaków. Od kilku dni można fotki też tam zamieszczać. Zachęcam. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: do Admina 28.05.06, 18:35 Zbyszek, przez te ciemne okulary nie moge Cie rozpoznac... Odpowiedz Link Zgłoś
lotus41 Re: do Admina 28.05.06, 14:43 Najprościej zrobić to tak, jak zrobił to michal13w. Założyć wizytówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: do Admina 28.05.06, 15:45 No w sumie racja, ale taka konkretna galeria na całe forum też nie jest głupim pomysłem jeśli chętni by się znaleźli, na razie tylko chuchalscy reflektuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: do Admina 28.05.06, 15:47 Moje już jest w profilu:) Może odrobinę przestarzale, ale za to ulubione, to naprawdę ja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: do Admina 28.05.06, 16:09 Ja też nie ma nic przeciwko temu tylko trzebaby zdjęcia oznaczyc logiem jakimś, żeby np. taki lopodko nie zrobił z tego uzytku Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: do Admina 28.05.06, 16:16 Oznaczyć loginem tzn co masz na myśli? Tak, abyśmy tylko my mieli dostęp? nie glupie.. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: do Admina 28.05.06, 16:19 Też myślę, że to by dobre było, tylko nie wiem czy jest taka możliwość, tu by się musiał rafost wypowiedzieć jakie są możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: do Admina 28.05.06, 16:39 Logiem, czyli w rogu zdjęcia jakiś napisik, czy coś, żeby potem ktoś tego nie skopiował i umieścił w jakichs np. randkach, anonsach czy coś tam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: do Admina 28.05.06, 19:50 Buksy widzę, że z Ciebie popularny pięściarz, jego twarz jakaś znajoma Dwóch rywali pokonał na potańcówce w "Mózgu" I boi się mafii, chyba trafił na Rusków Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: do Admina 28.05.06, 19:52 No widzę ,że z Ciebie Buksy popularny pięściarz, jego twarz jakaś znajoma Dwóch rywali pokonał na potańcówce w "Mózgu" I boi się mafii, chyba trafił na Rusków:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: do Admina 29.05.06, 08:12 ja swoją wizytówke też edytowałem. Zdjęcie które dodałem ma chyba ze 4 lata. Nie mam aktualnego na kompie. Aha, na tym zdjęciu jestem z tyłu po Waszej LEWEJ- obejmuje taką dziewczyne z ciemnych włosach Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: do Admina 29.05.06, 09:29 Kurza TWARZ!! "Nie mam jeszcze wizytówki"..jak to nie mam?? milion razy wysyłałem i nie mam...ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: do Admina 29.05.06, 17:41 bo jej nie edytowałeś, nie wystarczy wysłać wariacie Odpowiedz Link Zgłoś
rafost1 Re: do Admina 29.05.06, 18:38 witam, najłatwiej zrobić sobie wizytówkę, prawdę mówiąc bardzo trudno jest wprowadzić jakiekolwiek zmiany na forum, pisalem kilkakrotnie w roznych sprawach i bardzo rzadko uzyskiwalem satysfakcjonującą odpowiedź. Odnośnie propozycji, jak już ktoś koniecznie chce się ujawnić niech to zrobi w sygnaturze dołączanej do swoich wypowiedzi, wystarczy raz wprowadzić i później jest dodawana automatycznie, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: do Admina 30.05.06, 06:38 Ech...bo stattus wizytówki miałem "ukryty":)) teraz gra i buczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: do Admina 30.05.06, 11:18 Odwaga... no dobrze zrobiłam to- specjalnie takie, w którym ostrość nie pada na mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: do Admina 05.06.06, 15:48 No i ja też się ujawnię:) Też jak wariat miałem ukryta wizytówkę. Chyba nikt zdjęcia mi do jakiegoś anonsu nie wklei:) a i tak jest kiepskiej jakości:) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: do Admina 06.06.06, 01:44 Właśnie tak sobie ciebie wyobrażałem :-D Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: No to ja też się ujawnię 06.06.06, 18:28 Ależ przystojniaczek,ale gdzie muskulatura? Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: No to ja też się ujawnię 06.06.06, 18:35 Pathos- aniby skąd? fakt, jestem charakterystyczna, zaraz się okaże, że wszyscy mnie znają... Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: No to ja też się ujawnię 06.06.06, 18:41 Tak sobie wyobrażałem dziewczynę,która może wysyłać takie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: No to ja też się ujawnię 06.06.06, 18:44 ? takie czyli... strach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: No to ja też się ujawnię 06.06.06, 18:53 Takie-charakterystyczne,ze specyficznym klimatem Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: do Admina 06.06.06, 18:55 Nagły wysyp ujawnień;) A Wiecie co jest najzabawniejsze? Że nawet,, gdybym kogokolwiek z Was zobaczyła na ulicy, to bym nie rozpoznała, bo nie mam pamięci do twarzy- serio- nawet do swojej twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: do Admina 06.06.06, 23:15 aisablri napisała: > Nagły wysyp ujawnień;) A Wiecie co jest najzabawniejsze? Że nawet,, gdybym > kogokolwiek z Was zobaczyła na ulicy, to bym nie rozpoznała, bo nie mam pamięci > > do twarzy- To się akurat zgadza, odczułem na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: do Admina 07.06.06, 07:15 ja mam pamięc do twarzy i pewnie bym poznał na ulicy:) np Michała kojarze:), mimo, że jego twarzy na zdjęciu nie widać:D Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: do Admina 08.06.06, 00:43 Dołączyłem do wizytówkowiczów. Co do zdjęcia, to nie lubię siebie na zdjęciach. B3 mnie widział na żywo, w razie czego on moźe opowiedzieć o mnie, bo mi trudno o obiektywizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: do Admina 08.06.06, 00:55 Dizzy, ja nie lubię siebie na zdjęciach, dlatego nie zamieściłem zdjęcia. Mogę wkleić fotę mojego nissana, ale przecież każdy wie, a Wy w szczególności, jak wygląda SUNNY:) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: do Admina 08.06.06, 00:56 ja też siebie nie lubię i co??? przeżyłam jakoś publikację:) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: do Admina 08.06.06, 00:58 Ja bardziej od siebie na zdjęciach nienawidzę luster! Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: do Admina 08.06.06, 00:59 lustro to jedyna możliwość zrobienia sobie fajnego zdjęcia:) zawsze tak robię Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: do Admina 08.06.06, 01:17 Może niedługo dam jakies bardziej twarzowe zdjęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: do Admina 08.06.06, 01:44 Ja tam nie mam nic do ukrycia:)...oby tylko dizzy81 tych kompromitujących zdjeć nie wrzucił, bo... ale on tam też jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: do Admina 08.06.06, 02:21 zaznaczam,ze ja tez cie widziałem,a ty mnie,ale ty nie wiesz,ze ja to byłem ja,a ja tez wtedy cie nie znałem. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: do Admina 08.06.06, 02:38 O kurdę Pathos to ja juz jestem w stanie psychozy:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: do Admina 08.06.06, 12:56 Nie tak na powaznie to co, To my się kiedyś spotkaliśmy, czy kojarzysz mnie po twarzy. Może do Broniewskiego chodziłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: do Admina 08.06.06, 13:20 To było do kszo.pany Przyjomwał mi pita ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: do Admina 08.06.06, 13:31 Wy tu wszyscy równo spiskujecie!;))))) Łże- elita Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: do Admina 08.06.06, 19:29 Chcemy detronizować ojca założyciela i przejąć władzę na forum jako grupa trzymająca za papę Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: do Admina 08.06.06, 20:25 A tak z czystej ciekawości- skoro ani KSZO.pany Ciebie nie znał wtedy, ani Ty jego, to jakim cudem wiesz o zaistniałej sytuacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: do Admina 08.06.06, 20:37 Po prostu Patjhos pojechał do Opatowa i tam się rozliczałz Fiskusem, nawet wbrew właściwości miejscowej urzędu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: do Admina 08.06.06, 20:46 dobrze, niech się rozlicza gdzie chce- ale jak teraz może wiedzieć że spotkał kszo. pany skoro nie wiedział jak wygląda? chyba że jest tam jedynym od PITów Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany US Opatów 08.06.06, 20:52 Wielu przedsiębiorców robi tak, jak Pathos, któemu przyjmowałem PITa - fikcyjnie podają miejsce zamieszkania w TOP, zamiast TOS, bo chcą należeć pod przyjazny urząd skarbowy z ul. Kilińskiego, a nie wrogi z ul. Polnej:) Ja widziałem B3, a on widział mnie, z Pathosem umawiałem się, ale nic nie wyszło. Oczywiście ciągle pamiętam, jak B3 i Michał umówili się ze mną przez internet i wręczyli mi draże i baton, żebym ich wytypował do nagrody, któa należała si Aisablri. ------------------------------------------------ Licytacja kodu pocztowego 27-500 Opatów Kielecki forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38975 Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: US Opatów 08.06.06, 23:08 Chwilunia-to ty nie jestes na polnej?Na polnej jest jeden facet w okienku,więc przyjąłem,że to ty.jeśłi nie,to cię nie widziałem :-) Ja nic fikcyjnie nie wpisywałem-wszystko zgodnie z prawem. Poza tym jak to umawianie się nie wyszło?Powiedziałeś,ze masz czas w lipcu,jak zdasz egzamin.Ja czekam,chcę obejrzeć te kopalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: US Opatów 09.06.06, 02:28 Chce zobaczyc,co z tego zostało,póki jeszcze jestem w Ostrowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: US Opatów 09.06.06, 05:28 W ktorym miejscu na Polnej i Kilinskiego sa te Urzedy Skarbowe, bo jakos nie kojarze ? Wiem, ze keidys byl na rondzie, przy Denkowskiej chyba. Swego czasu nawet moj kumpel tam pracowal. Ale to bylo dawno i nieprawda... (kurza twarz, to sie pisze razem, czy osobno ?) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: US Opatów 09.06.06, 12:23 Nieprawda razaem. A co do urzędów- w Ostrowcu na Polnej- tu przy blokach na Radwana, naprzeciwko PSP nr 5.. no prawie naprzeciwko, inaczej nie umiem wyjaśnić:) a najlepiej zdjęcie- za moment wrzucę Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: US Opatów 09.06.06, 12:28 img145.imageshack.us/my.php?image=zradwana2hh.jpg to tu- spójrz za pierwszą topolę od lewej- taki biały długi bydynek:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: US Opatów 09.06.06, 16:38 Dzieki za zdjecie - juz wiem. Tam swego czasu byl jakis zaklad, czy magazyn... Z tylu tego budynku jest wejscie na cmentarz przy Denkowskiej. Jak to sie czasy zmienily, kiedys za fotografowanie budynku urzedu panstwowego stawal sie czlowiek wrogiem i agentem obcego wywiadu. Nawet przystankow PKS i MPK nie wolno bylo fotografowac, bo to budowle o znaczeniu strategicznym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: US Opatów 09.06.06, 15:12 A na kilińskiego w opatowie-kszo pany mnie uświadomił.I okaząło się,ze jednak się nie widzieliśmy,bo ja składałem w ostrowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: US Opatów 09.06.06, 16:40 W Opatowie, a ja pomyslalem, ze jednak w Ostrowcu... Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: do Admina 08.06.06, 14:14 To sorry:) Nie skapowałem z kontekstu:) Niechspirala się nakręca dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś