pathos_phobos 09.06.06, 02:30 Czy macie takie błędy,które stale popełniacie? Ja nigdy nie pamiętam-żadko czy rzadko a póki wyglada mi jak błąd,poprawnie powinno być puki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisablri Re: Saxo Gramaticus 09.06.06, 02:32 rzadko, tak powinno być ja zwykle nie mam problemu- jak i z pamięcią do dat- wspomniana synestezja się przydaje, bo magiczne kolory mi pasują, bądź nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Saxo Gramaticus 09.06.06, 02:52 Ja z kolei mam wizje, jestem wizjonerem, jak jestem w jakiejś mniejszej mjejscowosci widzę co moznaby zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Wizje 09.06.06, 05:14 Ale co to ma wspolnego z bledami ? Czyzbys mial bledne wizje ? Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Saxo Gramaticus 09.06.06, 08:20 to co ty łykasz, ile kosztuje i gdzie to się kupuje ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Łykam....:) 09.06.06, 13:54 Łykam przede wszystkim książki dostepne głównie w bibliotekach, księgarniach. Zależy ile się łyka i co:) Żeby nie było tylko w dawce doustnej:) Kwestia wizji bierze się z dużej wiedzy i obserwacji, trzeba mieć bazę praktyk w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Saxo Gramaticus 09.06.06, 05:17 Mnie ostatnio przesladuje "przyjrzec sie", "obejrzec", etc., ktore (wydaje mi sie maniakalnie) powinno pisac sie przez "z" z kropka, a nie "rz"... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Saxo Gramaticus 09.06.06, 06:25 Rzadko, bardzo rzadko. Staram się nie robić błędów, choć czasami to można zgłupieć od czytania i można powtórzyć jakiś błąd:) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Saxo Gramaticus 09.06.06, 08:56 O kurde, co za temat? Ja też robię byki. A jak nie wiem jak napisać, zmieniam słowo, hehe. Jak w tym kawale o pilicjantach. Policjant pisze protokoł / o no właśnie? czy protokół? /. Pijany leży na... tu nie wie jak napisać chodnik, czy "h" czy "ch". I co robi policjan? Kopie leżącego i pisze..... na jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Saxo Gramaticus 09.06.06, 14:46 Ja sie zawsze zasanawiam czy pisać gorzko czy gożko! Poza tym, czasami nie pamietam kto jest brazylion a kto brazilion! Natenczas wiem! Ale już niebawem moge sprawdzać zeby sie upewniac! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Dizzy !!! 09.06.06, 17:05 Wiesz co ? Po pierwsze, rozni nas wiek, wyksztalcenie i poglady. No i wreszcie, ja jestem przez "i" i bez trojki... Aha, jeszcze jedno. Ja zdecydowanie nie mam wizji... Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Dizzy !!! 09.06.06, 18:45 brazilion napisał: Ja zdecydowanie nie mam wizji... Ale przynajmniej fonia została... Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Dizzy !!! 09.06.06, 19:37 Przynajmniej na razie. A wizje tez moga sie pojawic po konsumpcji absyntu, na przyklad... Ostatnio wlasnie probowalem. Wizji, co prawda, nie mialem, ale toz to ewidentny afrodyzjak z tego absyntu !!! :0 Odpowiedz Link Zgłoś