roswita 24.11.10, 19:07 Znacie jakieś wolne, smutne piosenki przy których można poryczeć? Bardzo proszę o tytuły i autorów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo neli 24.11.10, 20:21 jakoś od razu mi do głowy przyszła piosenka JUST A DREAM - Nelly'ego . posłuchaj . Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Piosenki 24.11.10, 20:24 www.youtube.com/watch?v=7nFNyxU1Cns&NR=1 www.youtube.com/watch?v=tmrds2AesPI&feature=related Obie świetne polecam Odpowiedz Link Zgłoś
martacullen Re: Piosenki 24.11.10, 20:26 ja słucham teraz , ; alan basski feat. liber tak miało być , Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Piosenki 24.11.10, 20:29 Sorry, ale ile jeszcze takich samych wątków będzie? Przeglądarka jest, można sprawdzić. Było ok. 10 takich wątków. Mandy Moore- Only Hope Mandy Moore- Cry Miley Cyrus- When I Look At you Odpowiedz Link Zgłoś
kolusia1997 Re: Piosenki 24.11.10, 20:31 Enrique Iglesias ft. Ciara - Takin back my love Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie Enrique Iglesias ft. Nicole Scherzinger - Heartbeat Charice ft. Iyaz - Pyramid Leona Lewis - I see you Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: Piosenki 24.11.10, 20:37 Everythink i do Bryan Adams ) kocham ją <33 Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. // 24.11.10, 20:42 w czasie oglądania filmu The Last Song łatwo się popłakać przy When I look at You . Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Piosenki 24.11.10, 20:48 Rozumiem Cię ; ) Avril Lavigne-Innocence , ta piosenka zawsze sprawia że Chce mi się płakać... Ashley Tisdale-Me Without You Emily Robins-Someone Not Me Eminem-25 To Life Miley Cyrus-Stay , When i look at you Hayley Williams-Airplanes Hillary Duff-dangerous To know Aly&Aj-Chemicals React chyba ttyle... Odpowiedz Link Zgłoś
desires. :) 24.11.10, 21:21 swing life away-rise against modern myth-30 stm unintended-muse Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Piosenki 24.11.10, 21:28 christina aguilera- hurt, obejrzyj z teledyskiem to się rozpłaczesz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 24.11.10, 22:22 Rise Against - Hero Of War Coldplay - The Scientist Muse - Starlight Grizzly Bear - Slow Life E.S. Posthumus - Nara Celine Dion - My Heart Will Go On Killerpilze - Ich Kann Auch Ohne Dich Tokio Hotel - Wenn Nichts Mehr Geht Aloha From Hell - Walk Away Andreas Johnson - Glorious Bon Iver & St. Vincent - Roslyn Jutro więcej napiszę. c; Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 25.11.10, 16:14 + Budka Suflera - Jolka,Jolka... Cinema Bizarre - Angel In Disguise Cinema Bizarre - My Obsession Eisblume - Iceflowers Evanescence - My Immortal HIM - Join Me Katie Melua - Spider's Web Nick Cave & Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow Lykke Li - Possibility Metallica - Low Man's Lyric Metallica - Nothing Else Matters Metallica - Fade To Black Mika - Happy Ending Muse - całe Exogenesis. Nightwish - Sleeping Sun Radiohead - Pyramid Song Seether - Broken Steadman - Wave Goodbye System Of A Down - Roulette The Connels - 74,75 Thom Yorke - Hearing Damage Vanilla Ninja - When The Indians Cry Within Temptation - All I Need Within Temptation - Bittersweet Within Temptation - Memories Odpowiedz Link Zgłoś
love.rock.girl na rockowo 24.11.10, 22:41 Snow Patrol - Chasing Cars Coldplay - In My Place Edyta Bartosiewicz - Zatańcz Ze Mną happysad - Lęki i Fobie Evanescence - My Immortal John Lennon - Imagine (przynajmniej na mnie jego głos tak działa) Skunk Anansie - Hedonism happysad - Nie Ma Nieba (to nie jest takie specjalnie wolne, ale tekst - mam ciary, jak go słucham) The Goo Goo Dolls - Iris Hoobastank - Reason Dżem - Naiwne Pytania Aerosmith - Dream On Perfekt - Niepokonani Switchfoot - Your Love Is A Song Switchfoot - You Hey - Moja I Twoja Nadzieja Perfekt - Autobiografia Red - Ordinary World Muse - The Resistance (moja kumpela twierdzi, że to jest megadołująca piosenka, zgadzam się z nią) Odpowiedz Link Zgłoś
enjoy Re: Piosenki 25.11.10, 00:07 ile do cholery będzie jeszcze tych tematów o tym samym?! -,- Nie możesz z łaski swojej poszukać, nie zajęłoby ci to nawet 5 minut, bo taki wątek był pisany, parę godzin temu. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred ... 25.11.10, 01:08 Na mnie tak działa Eternal Tears Of Sorrow - The River Flows Frozen (Acoustic). Odpowiedz Link Zgłoś
psoaka Re: Piosenki 27.11.10, 19:02 przykro mi ale nie znam smutnych piosenek. Znam tylko bardzo powolne-------------> leona lewis I See You Polecam ją bo jest bardzo dobra :] JAk jesteś fanką avatara to ją polubisz Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Piosenki 01.12.10, 16:31 może nie zawsze płaczę przy tych piosenkach, ale wzbudzają we mnie mega emocje. Mogą wam się nie wydać mega płaczliwe i wyjące, ale mnie poruszają, bo z każdą coś się wiąże... Lykke Li - Possibility [i tu wcale nie chodzi o to, że twilight i omg kisiel w gaciach bo tam jest edzio] Coldplay - Death and all his friends. Kid Cudi - Solo Dolo ... Odpowiedz Link Zgłoś