Dodaj do ulubionych

Zbychu jakie opinie i wrażenia, co zmieniać

17.06.06, 16:26
Ty jako osoba z zewnątrz, co dostrzegłeś pozytywnego i co negatywnego w Ostrowcu, co zmieniać itd.:)Jakie wrażenia po zjeździe, była tam może pani profesor Krzemińska:)
No i chciałęm Cię przeprosić za Michała13w, który w poscie o piwie:) powiedział, że spotkałby się z osobą w wieku swojego ojca. Było to niestosowne:):):) No i masz pozdrowienia od dizziego81, który teraz mecz ogląda:Portugalia i Iran, obstawił że wygra Portugalia wygra:)
Dizzy81 pyta się Ciebie czy wiesz kto to jest kuń na mistrzostwach świata:) ihaaaaaaaaaa:)
Pozdrawiamy!Pozdrawiamy:)
Obserwuj wątek
    • michal13w Re: Zbychu jakie opinie i wrażenia, co zmieniać 17.06.06, 16:40
      Człowieku nie wiem o co ci chodzi w tym momencie. Nie widzę nic nienormalnego w
      wyrażanieu swoich obaw. Nie będę się zresztą tłumaczył. A jeśli uważasz za
      obraźliwe stwierdzenie, że ktoś ma tyle lat, że mógłby być moim ojcem to
      współczuję, ale przepraszać nie mam za co. No chyba że ktoś uważa bycie w
      jakimśtam wieku za wstyd.
      • dizzy81 Re: Zbychu jakie opinie i wrażenia, co zmieniać 17.06.06, 16:44
        No ale jednak przez grzeczność, nie powinno się tak pisać, jak Ty wczesniej! Mi by było przykro jakbym miał ...dziesiąt lat i ktoś sie nie chcial ze mną spotkać, tylko dlatego że mógłbym być jego ojcem!
        • michal13w Re: Zbychu jakie opinie i wrażenia, co zmieniać 17.06.06, 16:50
          Przecież ja nie dlatego nie chciałem się spotkać ! No ludzie! Zwyczajnie nie
          wiedziałbym jak się zachować, stąd miałbym obawy. Pewnie, że to o mnie świadczy
          w jakiś tam sposób, ale na pewno nie miałem zamiaru nikogo obrazić.
          To jest dizzy nadinterpretacja jakaś. Moja wypowiedź dotycząca wieku była
          dygresją, prawdziwy powód zresztą podałem.
          • dizzy81 Re: Zbychu jakie opinie i wrażenia, co zmieniać 17.06.06, 17:10
            Jeżeli znadinterpretowałem Twoje gesty lub czyny(hehe) to przepraszam i pozdrawiam z upalnego KR (spodobało mi sie to okreslanie TK, TOS, TST)
            • chuchalscy Re: Zbychu jakie opinie i wrażenia, co zmieniać 18.06.06, 07:34
              Robicie mi przykrość prowadząc jakieś takie dziwne dyskusje tutaj. Ja na nikogo
              się nie obrażam. Bo i za co? Będę za dwa tygodnie znów w Ostrowcu. Troszę
              dłużej, to i powiem co widzę i czy mi się to podoba. Za chwilkę wyjeżdżam, a
              jest niedziela rano. Dwa dni balowałem, to i nie było czasu na oglądanie
              czegokolwiek tutaj. Pytacie, czy była Pani prof.Krystyna Krzemińska, ocywiście,
              że tak!!!!
              • w.kielanowska Re: Zbychu .... 18.06.06, 18:05
                dzięki za zaklepanie dobrej pogody we Władku....Wczoraj wróciłam po całych 8
                dniach błogiego lenistwa.Przykre tylko to,że niestety się minęliśmy, bo ja
                chętnie spotkałambym się w realu....
                Czy prof.Węsek też był na Waszym zjeździe?Wspaniały to człowiek- ukłony z mojej
                strony....
                • chuchalscy odp. w.kielanowska 18.06.06, 18:49
                  Węska nie było. Nie mógł. Była Krzemińska, Łęgoszowa, Ziółkowski, Wanda
                  Ziółkowska, Słapkowa i Musiałowa. Było super, zjazd jak marzenie, dwa dni balangi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka