20.06.06, 18:58
Może ktoś mi pomoże w interpretacji...

Od kilku miesięcy w moich snach pojawia się motyw psa! A dokłładniej gryzącego mnie owczarka niemieckiego! No ja sie z nim tam bawie, a on mnie za ręke i szarpie zębami, albo raz mi sie śniło że mnie złapał szczęką za głowe i tak trzymał przez dłuższy moment! Ale ostatnio psa zastąpił kot! Ja do niego po dobroci a on mnie dziab, wbił się kłami w moją dłoń i nie ma zamiaru puścic! Ja maham ręką jak oszalały i nic, zaczynam tym kotem walić w ściane i dalej nic! Nie jest to może jakies straszny sen, nie wybudzam sie z krzykiem, ale gryzie mnie to , bo nie wiem jak to interpretpować!
Obserwuj wątek
    • buksy Re: Sny 20.06.06, 19:17
      bawienie się z psem to - godzenie się z kimś z kim sie poklóciłeś,ale że cię ugryzł to znaczy że się z kimś pokłóciłeś...czy aby nie masz "trudnej" współpracy z kimś bliskim ? a kot, no cóż to generalnie jest źle - fałszywy przyjaciel, niewdzięczność itp. ... no stary nie jest dobrze :)
      • dizzy81 Re: Sny 20.06.06, 19:34
        Sęk w tym że z każdym żyje w zgodzie i unikam jakichkolwiek konfliktów, a jesli chodzi o przyjaciół, to mam zaufanie do kazdego i niewierze w icgh obłude!
        • michal13w Re: Sny 20.06.06, 20:16
          podświadomość płata Ci figle dizzy...a może nadświadomość? cholera wie:)
    • banan9991 Re: Sny 20.06.06, 20:17
      falszywi znajomi to fakt to czesty motyw w snach ktos cie atakuje musisz sie
      dowiedziec kto to
      mialem to samo i jakos udalo mi sie wykryc bo wyczytalem w senniku co znaczy
      ten motyw bylem w opalach przez kogos
    • banan9991 Re: Sny 20.06.06, 20:18
      snil mi sie siporski kandydat na prezydenta ze wygral dzis w nocy mialem sen
      • dizzy81 Re: Sny 20.06.06, 20:30
        To koszmar miałes! Lepiej zeby sie nie sprawdzilo!
        • banan9991 Re: Sny 20.06.06, 20:36
          fakt
          • brazylion3 Re: Sny 20.06.06, 21:30
            Chłopie...cos mi się wydaje, że Ty musisz coś sobie zadupcyć normalnie:) albo cos::) Jest tu taki na forum soundsystem on wie o co chodzi pogadaj z nim na privie , ma bardzo interesujące przeżycia i doswiadczenia! A to młody chłopak!!!!!
            • michal13w Re: Sny 20.06.06, 21:37
              ale tak po krakowsku zadupcyć czy... ? ;)
              • brazylion3 Re: Sny 20.06.06, 21:46
                Dizzy81 mówi, że tak...ale tak Wam powiem ,że chybabbby mu siue przydało...:):)::)ale cichoooooooooooooo:) chyba mnie za to zadupcy...:)
                • michal13w Re: Sny 20.06.06, 23:21
                  :)))

fajnie się to czyta zwłaszcza osovbom, które nie wiedzą, że to taki krakowski
                  zwrot jest:)
    • aisablri Re: Sny 20.06.06, 23:58
      Sądzę, że pies i kot symbolizują coś nieuchronnego, co Cię czeka, a Ty nie
      chcesz tego przyjąć do wiadomości- nie ważne jakim symbolem to się staje, tu
      wyraźnie widać, że Cię coś ostro dręczy.
      • dizzy81 Re: Sny 21.06.06, 10:05
        No tu masz 100% racji bo coś mnie dręczy i zbliża sie nieuchronnie!
    • lachien Re: Sny 21.06.06, 06:56
      Moja interpretacja jest taka. Udaj się w kierunku najbliższego przystanku
      autobusowego, kup bilet z czerwoną wstążką, uśmiechnij się czule do kierowcy i
      wysiądź z autobusu. Złap TAXI i jedź do tyłu jednokierunkową ulicą. Kiedy
      dojedziesz do najbliższej wsi, wysiądź i idź do gospodarstwa po prawej stronie
      lewej strony twojej twarzy. Kup za bilet psa i kota i wgryź się w po kolei w
      obydwa Boże stworzonka. Sen minie, ale będziesz nadal się moczył w nocy.
    • aisablri Re: Sny 22.06.06, 23:51
      A mnie śni się Ostrowiec... mam nadzieję, że dziś znowu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka