01.11.06, 12:12
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=47136841&a=47202107
Z lektury tego postu wynika jednoznacznie. Na tego człowieka nigdy nie należy
głosować!
Szczególny rodzyneczek< Ktoś może powiedzieć, dlaczego się
nie zwolniłeś? Bo....................... musiałem z czegoś żyć.> Taki maleńki
człowieczek aspiruje do rządzenia ponad 70-tysięcznym miastem. Ciekaw jestem
ilu ludzi da się nabrać na jego retorykę.
Acha, punkt 4. Dlaczego panie kandydacie mam nie być rozmów na ten temat przed
wyborami?
Punkt 5.Sascy powinni wystawić rachunek gminie za grabież i eksploatowanie ich
majątku , czy nie?
Tego kandydat Wilczyński nie mówi....musi chłopisko z czegoś żyć.
Obserwuj wątek
    • banan9991 Re: Refleksja 01.11.06, 13:25
      zlapanie kogos za slowo to nie swiadczy ze ktos bedzie zle rzadzil miastem
      a swoja droga to dla czego szostak uparcie chce jemu wygodnych rozwiazan
    • banan9991 Re: Refleksja 01.11.06, 13:34
      ja sprawy browaru nie biore pod uwage w glosowaniu licza sie inne rzeczy
      • brazylion3 Re: Refleksja 01.11.06, 19:25
        Puknij się w głowę stary komuchu, bo nie masz pojęcia o wielu rzeczach.
        zazwyczaj powstrzywmywałem się od takiego typu głosów, ale tu zrobię wyjątek.
        • lotus41 Re: Refleksja 01.11.06, 22:48
          Kamińska, Szostak, Wilczyński to ludzie z tego samego czerwonego
          pniaczka.Towarzystwo chwilowo o coś się pokłóciło, udaje, że czymś się różni by
          tacy naiwniacy jak ty w owe programowe różnice uwierzyli.Wszystko po wyborach
          wróci do normy,Ostrowcem będą dalej rządzić lewicowe indywidua a ty dalej
          będziesz zanudzał forum swoimi infantylnymi postami.Kandydat Wilczyński na
          forum pisze,że w swojej działalności publicznej robi coś zupełnie innego niż
          myśli, do swoistego rozdwojenia jaźni przyznaje się ochoczo, podaje powód
          takiego postępowania. Pieniądze!>Bo....................... musiałem z czegoś
          żyć.<Puszczają ci nerwy forumowy mądralo,odrobina zimnej wody na głowę by się
          przydała.Spojrzenie stałoby się jaśniejsze no i miłośc do kandydata
          Wilczyńskiego by trochę osłabła.Kandydatura Wilczyńskiego na prezydenta Ostrowca
          to nieporozumienie.
          • brazylion3 Re: Refleksja 01.11.06, 23:02
            Nie będę się wdawał z toba w dyskusje, bo masz racje infantylny jestem i nie moge podjąc z tobą wątku, moze zademonstrujesz kilka swoich ,,refleksji" poszę bardzo. I jeszcze jedno, ja nie jestem członkiem zadnej partii itd. i nie zamierzam.
            • brazylion3 ... 01.11.06, 23:21
              releksja moja...moze infantylna, jest taka, że w tym najbliższym tygodniu będzie tu wiele osób chciało kogoś do czegoś przekonać i wpłynąć. Ja odpuszczam i będę się satarał jedynie czytać:)

Pozdrawiam:)
          • brazilion Do Lotusa 01.11.06, 23:30
            Nie wiem, czy jestes stary, ale z cala pewnoscia zgorzknialy. Moze i masz ku
            temu powody, ale... nie daja ci one prawa do obrazania kogokolwiek, z kim sie
            nie zgadzasz, albo od kogo uwazasz sie za bardziej doswiadczonego.
            B3 moze i jest nieco naiwny, ale za to dzieki takim wlasnie ludziom, idealistom
            z nadzieja, wiedza i checiami wprowadzenia jej w zycie istnieje szansa na
            zmiany w Polsce i Ostrowcu na lepsze. Na pewno nie dzieki takim, ktorzy wiedza
            tylko, jak komus dociac, skrytykowac, wysmiac i obrazic, a przy tym uwazaja sie
            za jedynych, ktorzy cos w zyciu przeszli (i to niby daje im jakies prawo, by
            wszystko lepiej wiedziec ?!).
            Mimo wszystko, swiat sie zmienia, a tacy, jak ty zostaja w tyle.
            Czyzby to stad wlasnie bierze sie twoje zgorzknienie i niemoc wyrazana na
            niniejszym forum ?
            • buksy Re: Do Lotusa 02.11.06, 09:33
              howgh
            • lotus41 Re: Do Lotusa 02.11.06, 11:25
              Sekwencja Brazylionie jest następująca. Napisałem post w którym jasno dałem do
              zrozumienia, że kandydat Wilczyński mi kompletnie nie odpowiada. Mam prawo do
              swojego zdania!Jeśli ktoś się z nim nie zgadza, ma prawo do repliki.To co
              wykonał wzięty w obronę przez Ciebie forumowicz ma mało wspólnego z merytoryczną
              odpowiedzią.Młody dziarski miłośnik samorządu w jednozdaniowej wypowiedzi wyzwał
              mnie od starych komuchów i zaproponował pukanie się w głowę, o częstotliwości
              tego pukania nie wspomniał.Takich interlokutorów powinno się natychmiast
              ignorować.Ja w swojej naiwności popełniam błąd, piszę kolejny post z którego
              następny forumowicz wyciąga wnioski dla mnie zdumiewające.Brak akceptacji dla
              Wilczyńskiego jest miarą mojej zgorzkniałości? Wzmianka o naiwności forumowicza
              B3 jest kolejna miarą(sam piszesz ,że jest nieco naiwny) mojej
              zgorzkniałości.Gdzie Ty tu w moich kilkunastu zdaniach widzisz złą wolę, kogo ja
              tu obrażam, kogo wyśmiewam? Ostatniego zdania Twojego postu zupełnie nie
              rozumiem-co za niemocą jestem ogarnięty? Miałeś chyba kiepski dzień Brazylion...
              Jeśli hipotetycznie przyjmiemy wygraną Wilczyńskiego w wyborach, to w
              kalejdoskopie miernot rządzących Ostrowcem niczym szczególnym się ten człowiek
              nie wyróżni.Szczególnej traumy po jego ewentualnym wyborze ja nie przeżyję.
              Szkoda mi będzie jednak straty kolejnej szansy na lepsze czasy dla Ostrowca.
              • aisablri Re: Do Lotusa 02.11.06, 11:28
                Zatem rodzi się pytanie: kto wg Ciebie da lepszą szansę temu Miastu?
              • brazilion Re: Do Lotusa 02.11.06, 17:31
                Dzien mialem, wbrew pozorom, calkiem niezly. I znow docinki zamiast argumentow.
                No coz, to wlasnie w tym (miedzy innymi) widze twoje zgorzknienie. A niemoc
                wyraza sie tym, ze krytykujesz, ale nie podajesz jakiegokolwiek sensownego
                rozwiazania w zamian...
                Wszyscy dokola sa tepi i slepi, a ty jeden tylko widzisz prawde i znasz sluszna
                droge. Jesli tak, to dlaczego jej nie ujawnisz, a tylko wytykasz, ze inne drogi
                prowadza na manowce. Medrcy opatrznoscowi (to chyba twoja specjalnosc) jako
                lepiej poinformowani i madrzejsi od motlochu powinni sami wskazywac droge ku
                swietlanej przyszlosci.
                A jak ona jest, wobec tego, twoim zdaniem ?
    • tothmes Re: Refleksja 02.11.06, 10:54
      Hahaha -jak czasami widzę niektóre posty to ogarnia mnie pusty śmiech. Mam
      nadzieje że lotus41 ma świetna robotę w Ostrowcu /tak jak Ingunia polecała
      prace interwencyjne/ za którą dostaje kupę forsy i stać go na kawior i skrzynki
      oryginalnego szampana .
      Będą pracownikiem urzędu trzeba wykonywać działania zlecone przez szefa ale w
      zgodzie z etyką urzędniczą.
      Jeśli chodzi o urlopy to jakoś tylko pan Wilczyński z dobrej woli poszedł na
      czas kampanii na urlop. Może to dla niektórych nic nie znaczy ale dla mnie
      pokazuje kto tu chce uczciwie i odpowiedzialnie traktować mieszkańców naszego
      miasta. Faworyta obecnego prezydenta Ostrowca takie postępowanie ma głęboko w…,
      co daje świadectwo jaką pazerną i pozbawioną skrupułów osobą jest.
      Jak ktoś się czepia Browaru to niech mi odpowie co 8 lat Szostak zrobił w tym
      temacie? Nic a dopiero jak wielka kasa weszła do negocjacji to się zrobił
      bardziej pro-saski niż Spadkobiercy. Poza tym doszły mnie słuchy że nie wszyscy
      członkowie rodziny Saskich są tak pozytywnie nastawieni do sprzedaży terenu
      Kauflandowi i nie zgadzają się z obecnymi działaniami p. Wyciszkiewicza- jakby
      przyszły prezydent chciał uczciwie i zgodnie z interesem społecznym negocjować
      to mógłby to wykorzystać.
      A tak ogólnie to ja osobiście preferuję merytoryczne wypowiedzi kandydatów a
      nie wrzask i bełkot. Wsłuchałem się w wypowiedzi kandydatów i szanowny lotus41
      mnie taką cienką quasi- argumentacją nie przekona.
    • wojtek_68 i tu masz trochę racji 02.11.06, 12:44
      Piszesz "Kamińska, Szostak, Wilczyński to ludzie z tego samego czerwonego
      pniaczka."

Ale to nie jest już lewica...

Prawdziwa lewica, to Włodzimierz Jakubowski. To oddolne scalanie lewicowych środowisk, a nie tradycyjne "przynoszenie w teczkach z góry".

Ludzie lewicy mają swojego kandydata - jest nim Włodzimierz Jakubowski

----
      www.sld.ostrowiec.pl
      www.sld.org.pl/index.php?view=1&art_id=9863&pid=18&ret_id=18&rsid=5
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka