gedaro1 28.12.06, 21:18 Na jakim koncercie ostatnio byliście? Czy chodzicie na koncerty? Czy muzyka na żywo Was kręci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skladak1968 Re: Koncerty 28.12.06, 22:46 Ostatnio na KSU, ale to już nie to :(, ale pamiętam też swój pierwszy koncert w życiu: TSA w Kinie "Przodownik" VIII klasa szkoły podstawowej. Ale był CZAD :) Odpowiedz Link Zgłoś
zibifree Re: Koncerty 28.12.06, 22:52 Złodzieje Rowerów Potty Ubrella jak wiadomo muzyka na koncertach całkiem inaczej smakuje i dlatego szkoda ze w Ostrowcu tak malutko sie dzieje dobrze ze w ogóle cos sie czasmi dzieje i nie mówie tu o czerwonych gitarach :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Koncerty 28.12.06, 22:52 ostatnio? chyba te koncerty w parku, byłam prawie na wszystkich najmilej wspominam te największe: Aerosmith czy ZZ-Top :) Odpowiedz Link Zgłoś
gedaro1 Re: Koncerty 28.12.06, 23:23 Club Perspektywy może 100 osób, na scenie "Proletaryat" Na tak kameralnym koncercie chyba nie byliście. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Koncerty 28.12.06, 23:38 Przypomniałeś mi jedną sytuację z Perspektyw. :D:D:D Koncert Closterkeler-a ma być. Ja prosto z pracy. W gajerze!!!!! Włazimy tyłem jeszcze przed koncertem z kolegą co to miał tylko szybciutko cyknać fotę jak się zespół "grzeje" . Ale ... niestety "się zasiedzieliśmy" ;) Tu znajomek tam znajomek, wiadomo ....;). Koncert się zaczął. Muza ognista. Ludzkość się bawi. Nagle podchodzi do mnie Heniek i mówi: "Składak nie martw się, że w tym garniturze wyglądasz jak kretyn. Jakby się ktoś pytał to powiemy, że jesteś z ZAIKSU" Do dziś mi się micha cieszy na wspomnienie tej sytuacji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Jarek Re: Koncerty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 00:27 A jakże byłem na tym koncercie. Nawet kupiłem płytę - wydanie specjalne chyba na 10-lecie zespołu. Oj poszalałem JK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebulus Re: Koncerty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:24 oj tak poszalało siĘ aż mnie krew zalała (DOSŁOWNIE). podobnie jak składak prosto z pracy na koncert - koszulka kanciki. i tylko na jeden utwór wskoczylem do młyna ....... a później juz pozostalo picie przy barze z ręcznikiem na głowie. Jest zabawa jest ryzyko ... podobno blizny podobaja sie kobietą ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Jarek Re: Koncerty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:12 OJ PAMIĘTAM Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Koncerty 29.12.06, 00:01 ostatnio- Archive. I w sumie więcej nie piszę, bo jak to oni- byli nieziemscy.. Odpowiedz Link Zgłoś
gedaro1 Re: Koncerty 29.12.06, 00:13 A znacie zespół „Ciemna strona pomidora”Już nie istnieje, ale polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Koncerty 29.12.06, 00:22 Noooo nieźle. tutaj ciemnastronapomidora.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMzUxNS5odG1s próbki :) Nie słyszałem wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Koncerty 29.12.06, 08:17 a propos nazw zadziwiających.. to w Łodzi był/jest zespół "Niemyte jeże", grali często w Cafe Lura, bardzo sympatycznie grali :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Koncerty 29.12.06, 04:52 A... zdaje sie na koncercie kanadyjskiego tria RUSH, ale to bylo pare ladnych lat temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebulus Re: Koncerty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:58 ostsni koncert to hunter w dekadzie a wczęśniej Mech też w dekadzie. Jedynie niepocieszony jestem z powodu braku zainteresowania koceretm lipali który mialbyc na poczatku grudnia w dekadzie, moze innym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Jarek Re: Koncerty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:13 Na koncert Lipali czekam i ja. JK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornot Re: Koncerty IP: 83.71.3.* 29.12.06, 09:59 Ostatnio, udało mi się zobaczyć w Londynie koncert Lostprophets (m.in. hicior "Town called a hypocricy") - nadzieja światowego rocka. W Dublinie - w The Point Bruce'a Springsteena i jego folkowych przyjaciół (niesamowity odjazd, z rockowym setem w środku - m.in. utwory z 'Born in the USA' i 'Rising') - George Michael - kapitalny głos, świetni sidemani i "Kissing a fool" w tonie lekkiej bossa novy. 20 grudnia - Iron Maiden... moje metalowe serce wyło z rozkoszy i szczęścia... Nowy album "Kwestia zycia i śmierci" to najlepsza rzecz od czasów "7th Son of a 7th Son". Bruce, Steve, Dave i reszta , jak wino, im starsi... Odpowiedz Link Zgłoś
zibifree Re: Koncerty 29.12.06, 12:44 wszystkie 4 koncerty NEGATYWu nawet ten na którym było tylko 10 osób ale niezapomniane ;) HEY na rynku chyba jeden z lepszych a moze najlepszych koncertów w miescie (szkoda wielka ze LIPAli nie wyszła lipa taka legenta ech...) Odpowiedz Link Zgłoś
pa-jong Re: Koncerty 29.12.06, 13:51 Ostatnio byłem na Dżemie w Radomiu koncert swietny do tej pory mi w uszach dzwoni a jesli chodzi o nasze miasto.. mało znany ale fajnie grający "Peter Gun" i Golden Life oba w parku. na koncercie Goldena najlepiej sie bawiłem, długo czekalem na taką zabawe w ostrowcu.. poprzednio tak dobrze sie bawilem tylko na Hey`u, a pozatym stara ostrowiecka kapela Vita Brevis w "Piascie", i Róze Europy w cmielowie na stadionie. Załuje tylko, ze mnie nie było na koncercie Metallicy w Chorzowie. niestety dzień po koncercie mialem pisałem mature... taki niefart no.. :(( do tej pory żałuje... Odpowiedz Link Zgłoś
gedaro1 Re: Koncerty 29.12.06, 22:54 Poczujmy atmosferę koncertu. Dla tych, co lubią Metallicę, a chyba nie ma takich. video.google.pl/videoplay?docid=-3063428113308305367&q=Metallica Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Koncerty 02.01.07, 09:46 To nie ostatni ale najlepszy. Roger Waters na stadionie Gwardii parę lat temu, doobrych parę lat. Jak koncert Pink Floyd, te same utwory. Klimat niesamowity, tylko ten pieprzony wiatr z deszczem na początku nie dawał życ. Potem odrętwiałem od muzyki i odpłynąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Koncerty 02.01.07, 09:48 Albo strasznie po łebkach czytasz wątki albo nie zauważyłeś tego o muzie. A może sam nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Koncerty 02.01.07, 09:50 Pani Ornot, niby płyta Ironów jest powalająca, ale stwierdzenie, że są tacy jak wino to przesada. Sam wiesz, że takich LP, jakie nagrywali kiedyś nie przebije nic. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś