28.12.06, 21:18
Na jakim koncercie ostatnio byliście?
Czy chodzicie na koncerty?
Czy muzyka na żywo Was kręci?
Obserwuj wątek
    • skladak1968 Re: Koncerty 28.12.06, 22:46
      Ostatnio na KSU, ale to już nie to :(, ale pamiętam też swój pierwszy koncert w
      życiu: TSA w Kinie "Przodownik" VIII klasa szkoły podstawowej. Ale był CZAD :)
    • zibifree Re: Koncerty 28.12.06, 22:52
      Złodzieje Rowerów
      Potty Ubrella
      jak wiadomo muzyka na koncertach całkiem inaczej smakuje i dlatego szkoda ze w
      Ostrowcu tak malutko sie dzieje
      dobrze ze w ogóle cos sie czasmi dzieje i nie mówie tu o czerwonych gitarach :)
      pozdrawiam
    • monika.dk Re: Koncerty 28.12.06, 22:52
      ostatnio?
      chyba te koncerty w parku, byłam prawie na wszystkich
      najmilej wspominam te największe: Aerosmith czy ZZ-Top :)
      • gedaro1 Re: Koncerty 28.12.06, 23:23
        Club Perspektywy może 100 osób, na scenie "Proletaryat" Na tak kameralnym koncercie chyba nie byliście.
        • skladak1968 Re: Koncerty 28.12.06, 23:38
          Przypomniałeś mi jedną sytuację z Perspektyw. :D:D:D Koncert Closterkeler-a ma
          być. Ja prosto z pracy. W gajerze!!!!! Włazimy tyłem jeszcze przed koncertem z
          kolegą co to miał tylko szybciutko cyknać fotę jak się zespół "grzeje" . Ale ...
          niestety "się zasiedzieliśmy" ;) Tu znajomek tam znajomek, wiadomo ....;).
          Koncert się zaczął. Muza ognista. Ludzkość się bawi. Nagle podchodzi do mnie
          Heniek i mówi: "Składak nie martw się, że w tym garniturze wyglądasz jak kretyn.
          Jakby się ktoś pytał to powiemy, że jesteś z ZAIKSU" Do dziś mi się micha cieszy
          na wspomnienie tej sytuacji :D
        • Gość: Kuba Jarek Re: Koncerty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 00:27
          A jakże byłem na tym koncercie. Nawet kupiłem płytę - wydanie specjalne chyba
          na 10-lecie zespołu. Oj poszalałem
          JK
          • Gość: sebulus Re: Koncerty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:24
            oj tak poszalało siĘ aż mnie krew zalała (DOSŁOWNIE). podobnie jak składak
            prosto z pracy na koncert - koszulka kanciki. i tylko na jeden utwór wskoczylem
            do młyna ....... a później juz pozostalo picie przy barze z ręcznikiem na
            głowie. Jest zabawa jest ryzyko ... podobno blizny podobaja sie kobietą ... ;)
            • Gość: Kuba Jarek Re: Koncerty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:12
              OJ PAMIĘTAM
    • aisablri Re: Koncerty 29.12.06, 00:01
      ostatnio- Archive. I w sumie więcej nie piszę, bo jak to oni- byli nieziemscy..
      • gedaro1 Re: Koncerty 29.12.06, 00:13
        A znacie zespół „Ciemna strona pomidora”Już nie istnieje, ale polecam.
        • skladak1968 Re: Koncerty 29.12.06, 00:22
          Noooo nieźle. tutaj
          ciemnastronapomidora.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMzUxNS5odG1s
          próbki :) Nie słyszałem wcześniej.
        • monika.dk Re: Koncerty 29.12.06, 08:17
          a propos nazw zadziwiających.. to w Łodzi był/jest zespół "Niemyte jeże", grali
          często w Cafe Lura, bardzo sympatycznie grali :)
    • brazilion Re: Koncerty 29.12.06, 04:52
      A... zdaje sie na koncercie kanadyjskiego tria RUSH, ale to bylo pare ladnych
      lat temu :)
    • Gość: sebulus Re: Koncerty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:58
      ostsni koncert to hunter w dekadzie a wczęśniej Mech też w dekadzie. Jedynie
      niepocieszony jestem z powodu braku zainteresowania koceretm lipali który
      mialbyc na poczatku grudnia w dekadzie, moze innym razem
      • Gość: Kuba Jarek Re: Koncerty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:13
        Na koncert Lipali czekam i ja.
        JK
    • Gość: ornot Re: Koncerty IP: 83.71.3.* 29.12.06, 09:59
      Ostatnio, udało mi się zobaczyć w Londynie koncert Lostprophets (m.in. hicior
      "Town called a hypocricy") - nadzieja światowego rocka. W Dublinie - w The Point
      Bruce'a Springsteena i jego folkowych przyjaciół (niesamowity odjazd, z rockowym
      setem w środku - m.in. utwory z 'Born in the USA' i 'Rising') - George Michael -
      kapitalny głos, świetni sidemani i "Kissing a fool" w tonie lekkiej bossa novy.
      20 grudnia - Iron Maiden... moje metalowe serce wyło z rozkoszy i szczęścia...
      Nowy album "Kwestia zycia i śmierci" to najlepsza rzecz od czasów "7th Son of a
      7th Son". Bruce, Steve, Dave i reszta , jak wino, im starsi...
    • dizzy81 Re: Koncerty 29.12.06, 12:36
      na leszczach za czasów ingi
    • zibifree Re: Koncerty 29.12.06, 12:44
      wszystkie 4 koncerty NEGATYWu nawet ten na którym było tylko 10 osób ale
      niezapomniane ;)
      HEY na rynku chyba jeden z lepszych a moze najlepszych koncertów w miescie
      (szkoda wielka ze LIPAli nie wyszła lipa taka legenta ech...)
      • pa-jong Re: Koncerty 29.12.06, 13:51
        Ostatnio byłem na Dżemie w Radomiu koncert swietny do tej pory mi w uszach
        dzwoni a jesli chodzi o nasze miasto.. mało znany ale fajnie grający "Peter Gun"
        i Golden Life oba w parku. na koncercie Goldena najlepiej sie bawiłem, długo
        czekalem na taką zabawe w ostrowcu.. poprzednio tak dobrze sie bawilem tylko na
        Hey`u, a pozatym stara ostrowiecka kapela Vita Brevis w "Piascie", i Róze Europy
        w cmielowie na stadionie. Załuje tylko, ze mnie nie było na koncercie Metallicy
        w Chorzowie. niestety dzień po koncercie mialem pisałem mature... taki
        niefart no.. :(( do tej pory żałuje...
    • gedaro1 Re: Koncerty 29.12.06, 22:54

Poczujmy atmosferę koncertu.
      Dla tych, co lubią Metallicę, a chyba nie ma takich.
      video.google.pl/videoplay?docid=-3063428113308305367&q=Metallica
      • gedaro1 Re: Koncerty 29.12.06, 23:25
        Żartowałem Metallica jest OK.
        • lachien Re: Koncerty 02.01.07, 09:46
          To nie ostatni ale najlepszy. Roger Waters na stadionie Gwardii parę lat temu,
          doobrych parę lat. Jak koncert Pink Floyd, te same utwory. Klimat niesamowity,
          tylko ten pieprzony wiatr z deszczem na początku nie dawał życ. Potem
          odrętwiałem od muzyki i odpłynąłem.
      • lachien Re: Koncerty 02.01.07, 09:47
        Nie ma?
        • lachien Re: Koncerty 02.01.07, 09:48
          Albo strasznie po łebkach czytasz wątki albo nie zauważyłeś tego o muzie. A może
          sam nie lubisz?
          • lachien Re: Koncerty 02.01.07, 09:50
            Pani Ornot, niby płyta Ironów jest powalająca, ale stwierdzenie, że są tacy jak
            wino to przesada. Sam wiesz, że takich LP, jakie nagrywali kiedyś nie przebije
            nic. Koniec kropka.
            • lachien Re: Koncerty 02.01.07, 09:51
              Panie oczywiście, nie Pani.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka