Dodaj do ulubionych

Ktoś wygrał, ktoś inny rządzi

09.01.07, 10:58
Coś mi się wydaje, że tak jest w Ostrowcu. Niby wygrał TOS (wybory
prezydenckie), ale miastem rządzi PiS ze Zgadzajskim na czele i Rusieckim
(posłem) w tle. Nie, no jest jeszcze młody wilczek, wice z PiS, jak się on
nazywa? No chyba jakoś pięknie!
Obserwuj wątek
    • Gość: k3 Re: Ktoś wygrał, ktoś inny rządzi IP: 213.17.232.* 09.01.07, 11:31
      Kolego sympatyczny, jak to mawiał mój serdeczny kolega w Niemczech, pomyliłeś Forum. Tak się zapędziłęś w tym jadzie, nienawiści, że nie zauważyłeś,iż nie piszesz na forum wolny Ostrowiec tylko na Gazecie. A to dwa inne światy nawet w warstwie metapoglądów.
      • student846 Ja decyduję gdzie piszę i basta. 09.01.07, 11:34
        Nie chcesz - nie czytaj i nie odpisuj. Wolny Ostrowiec, na Gazecie. :-) Daj se
        siana.
      • monika.dk Re: Ktoś wygrał, ktoś inny rządzi 09.01.07, 11:35
        ale witamy Cię bardzo serdecznie :)
        i mamy takie dziwne zasady, że każdy forumowicz pisze kilka słów o sobie :)
        • student846 Już pisałem. Nie jestem nowy. 09.01.07, 11:40
          Ale mogę przypomnieć - V rok dziennikarstwa UW. Milczałem długo, bo kończę
          pisać pracę. Pozdro!
          PS. Większości forumowiczów i tak nie znam i nie ważne kto jest kim, ale to, co
          ma do powiedzenia.
          • buksy Re: Już pisałem. Nie jestem nowy. 09.01.07, 11:50
            jak na "prawie" dziennikarza to post twój jest szczególnie przenikliwy - nie korci cie podać jakieś uzasadnienie, bo może masz i rację tylko wiesz, czytają cię ludzie kumaci a ty traktujesz czytelników jak za przeproszeniem słuchaczy Radia Maryja.
            • student846 O pardon... 09.01.07, 12:09
              Napisałem "coś mi się wydaje". A opieram mój pogląd na podstawie lektury GO i
              WŚ, z których bije jak nic, że komisje opanowane są przez PiS. Ponadto znam
              Zgadzajskiego (ze szkoły) i wiem jaki jest - trudno ustępuje i lubi mieć wpływ
              na wszystko, a mając wtykę w postaci Walesica .... Może się mylę. No cóż, jakie
              czasy, takie koalicje. A co robi PiS widać po PKO BP czy teraz NBP. Skandal!
              • buksy Re: O pardon... 09.01.07, 12:19
                no to czytaj to : "coś mi sie wydaje, że studenci ID UW jako przyszła 3 władza jest aspołeczna - nie uczestniczy w wyborach samorządowych, a kolega Fedoruk musi pisemnie wyjaśniać zasady banalnych wyborów samorządowych, podczas gdy wszyscy inni szukają jego "układu" z prof. Mołdawą."

Dyskutuj z tym :)
        • Gość: k3 trzy słowa do... IP: 213.17.232.* 09.01.07, 11:40
          raczej cięzko będzie, bo on występuje w trzech , albo nawet więcej, loginach:)
          Ty, kolego ,ale ta Zuzia jakstam ,to dopiero jest wynalazek:)
          • student846 Do k3 09.01.07, 11:45
            Co Ty w ABW pracujesz? Aleś wymyślił. :-)
            • Gość: k3 Re: Do k3 IP: 213.17.232.* 09.01.07, 11:50
              :):) o dobry pomysł może tam złoże o robotę, ale zanim mnie prześwietlą, to rok minie:)
              • Gość: d81 Re: Do k3 IP: 83.238.163.* 09.01.07, 12:09
                YYY, apropos, kiedy rekrutacja do ABW?
    • Gość: Wojtek_68 Re: Kto wygrał, ten rządzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:35
      Nie ma niespodzianki...
      W wyborach oddawano głosy na dwa bloki i lewicę niezrzeszoną w blokach.
      Wygrał bloka TOS, PIS i nie ma tu niespodzianki.

Kto wygrał, ten rządzi, jak zauważyłeś.
      Gdyby rządził "JAN pierdzący" to by dopiero była niespodzianka!
      Oczywiście "Zuzia ..." też miała szansę ale przeputała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka