Dodaj do ulubionych

pozdrowienia dla dizzy81

IP: *.telkonet.pl 12.01.07, 21:48
Serdecznie pozdrawiam swojego byłego ucznia. Paweł,zawsze byłeś WYJĄTKOWY.
Śledziłam twoje wypowiedzi na różnych forach i nie mogłam rozpoznać osoby,
choć rozpoznałam klasę(jedna z moich najbardziej ulubionych-świetnie zdali
maturę).Dopiero Foto-forum rozwiązało zagadkę.Jeśli jesteś w Ostrowcu,
odwiedź mnie ,proszę po feriach.Ciekawe czy się domyślasz,kim jestem? R.K.
Obserwuj wątek
    • brazylion3 Re: pozdrowienia dla dizzy81 12.01.07, 22:00
      Kolego dizzy81 ma na imię Mariusz...a nie Pawe, także coś ci się delikatnie pomyliło. A poza tym nie poznasz chłopaka. Teraz to o na ma myslenie samorządowe, a to za moim wpływem. Np. na temat public governance to o n wie tyle co ja...:):):):)
      --------------

Wypromujmy Ostrowiec :)
      • Gość: neti Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: *.telkonet.pl 12.01.07, 22:34
        Przepraszam, rzeczywiście pomyliłam imiona.Wybacz Mariusz.Ale to chyba nie
        najważniejsze.Przy tylu uczniach o tak samo brzmiących nazwiskach , mam do tego
        prawo.Grunt,że pamiętam ( i to bardzo dobrze) CZŁOWIEKA.To znakomicie,ze
        ma "myślenie samorządowe",jak to ująłeś "brazylion3", bo to mądry chłopak i
        bedę mu sekundować.
        • brazylion3 Re: pozdrowienia dla dizzy81 12.01.07, 22:55

:) przekaze dizziemu
          --------------

• chuchalscy Re: pozdrowienia dla dizzy81 12.01.07, 23:16
            Jakaś zakochana nauczycielka.............hihi
            • skladak1968 Re: pozdrowienia dla dizzy81 12.01.07, 23:20
              No Panowie! Lekko nieelegancko mi pobrzmiewacie. To bardzo miłe co neti pisze :)
              Dizzy powinien się cieszyć. :) Pozdrawiam Neti

btw o mnie żadna nauczycielka tak nie napisze. Pewnie dlatego, że nie korzystają
              z neta ;)
              • Gość: neti Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: *.telkonet.pl 13.01.07, 07:33
                Dziękuję ,ze wziąłeś mnie w obronę .Te poprzednie "drwiny" (chuchalscy)były nie
                na miejscu. Zniechęcają tylko do pisania na tym forum.Pozdrawiam Składaka.(coś
                w tym jest,że prawie te same "roczniki" lepiej się porozumiewają...)
                • chuchalscy przepraszam 13.01.07, 09:07
                  No już źle się dzieje. Nawet ja obrażam. Przepraszam, ale trochę więcej poczucia
                  humoru, bardzo proszę, bardzo.
                  • Gość: neti Re: przepraszam IP: *.telkonet.pl 13.01.07, 11:09
                    Oczywiście przyjmuję przeprosiny i zapewniam,że mam duże poczucie humoru, ale
                    określenie"jakaś zakochana nauczycielka" żle odebrane, może wywołać więcej
                    szkody niż pożytku i śmiechu.Pozdrawiam "chuchalscy".
                    • brazylion3 Re: Do NETI 13.01.07, 13:35
                      Dizzy81 dzisiaj się odezwie na Forum po około/po 22.00. Przekazałem mu Twoje info. Pozdrawiam:)
                      --------------

• chuchalscy Re: przepraszam 13.01.07, 13:37
                      Neti, czemu jako gość występujesz? Wchodź do nas na stałe, zapraszamy. Wiesz,
                      najbardziej mnie "ubodło" jak napisałaś do składaka, że podobne rocznkiki
                      najlepiej się porozumiewają i coś w tym jest, hehe. Niniejszym oświadczam, że to
                      absolutnie mija się z prawdą i ja tam nikomu, "małolaty", nie zaglądam w
                      kalendarz. Powiem Ci ponadto w zaufaniu, że zawsze się podkochiwałem w
                      nauczycielkach.
                      • Gość: neti Re: przepraszam IP: *.telkonet.pl 13.01.07, 14:13
                        Dementuję ewentualne podejrzenia,że dyskryminuję starszych ode mnie.Wręcz
                        przeciwnie,świetnie dogaduję się ze starszymi kolezankami i kolegami.Mam do
                        nich większe zaufanie.Wspomniana wypowiedź do Składaka miała zasugerować
                        dyskretnie mój wiek i pocieszyć Go, że nie czyta o sobie takich "pochwał", bo
                        rzeczywiście moze Jego panie nauczycielki rzadziej korzystają z netu.
                        Serdecznie pozdrawiam.
    • Gość: d81 Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: 83.238.163.* 13.01.07, 13:48
      No nie wytrzymałem i skoczyłem szybko do kafejki! Jedyne kobieta, pasująca mi
      pod R.K to...nie będe ujawniał, co sprytniejsi pewnie odnajdą je tam gdzie trzeba!
      Wow, czuje się WYJĄTKOWO zawstyczony:D A co do samorządności to przeszedłem
      katarzis, trzeba było studiować socjologię albo adm publiczną! Ale nigdy nie
      jest za poźno!:)
      • Gość: d81 Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: 83.238.163.* 13.01.07, 14:01
        A jeśli chodzi o odwiedziny to będzie ciężko, od poniedziałku w godzinach 7-15
        jestem nieuchwytny:) Ale proponuję Spotkanie Forumowe cz.4 :)
        • lachien Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 14:20
          Tak, tak - to świetny pomysł. Kolega Dizzy jest wspaniałym oratorem, a także ma
          w swoim repertuarze fantastyczne skecze sytuacyjne. To niebywale obyty
          młodzieniec! A jaki elokwentny!!!
          • chuchalscy Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 15:58
            Czy ja dobrze kumam, że dizzy robi w samorządzie tera?
            • brazylion3 Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 16:40
              Tzn. ja nie wiem czy po socjologii miałbys większe pojęcie. Socjolog tylko kontekst społęczny zna. Ma tam te przedmioty odnośnie społeczności itd. Natomiast w Polsce admin.publ. kształci się troche żle. Bo jest model XIX ładują studentom do głowy tylko prawo. Model niemieckiej administracji z XIX i i pierwszej połowy XX wieku. A teraz sa troche inne czasy. Administracja musi się znmieniać, nadąrzać za rzeczywistocią. A oni im tłuka do głowy prawo,prawo i prawo. A gdzie zarządzanie, psychologia organizacji, otoczenie wewnętrzne, zewnętrzne itd.itd. Student uczy śię wyizolowanej administracji.

--------------

• lachien Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 17:02
                Ależ muszę zaprotestować. Bardzo mnie zainteresowała kwestja owych ICH - jak to
                Pan raczył ująć. Czy miał Pan okazję być w pobliżu, kiedy ONI przylecieli i
                powitać delegację ONYCH na naszej planecie? Ja - proszę Pana miałem sposobność
                znaleźć się w takiej sytuacji i muszę oświadczyć, że wcale nie byłem faszerowany
                prawem. Wstyd, że Pan raczy kłamstwem forumowiczów.
                Druga sprawa - pracownik administracyjny nie musi być pracownikiem od
                wszystkiego. Od zarządzania są menadżerowie, od psychologii psycholodzy, od
                organizacji logistyka, a od utrzymania otoczenia zewnętrznego i wewnętrznego są
                ogrodnik i woźna.
                Proszę potraktować mój post bardzo poważnie - mam wpływy!!!
      • skladak1968 Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 17:02
        No to pokombinujmy:) Dizzy kończyłeś THM?
        • Gość: neti Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: *.telkonet.pl 13.01.07, 17:13
          Po nitce do kłębka...????Już nic nie kombinujmy, proszę....
          • skladak1968 Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 17:22
            Neti , Twoje inicjały mi do Kogoś pasują ;)... ale jak nie chcesz to już nie
            będę "kombinował".Tylko... proszę o odpowiedź na jedno pytanie.

Znamy się osobiście ? ;)
            • brazylion3 Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 17:37
              nie wiem czy jesteś Pania, Panem, ale dizzy81 często w spominał ...chyba o jakiejś nauczycielce...z polskiego chyba, bo mówił , że lubił język polski:):)...ciekawe dlaczego:)?

--------------

• lachien Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 18:32
                Czyżby chodziło o inicjały Renata Karabin?
            • Gość: neti Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: *.telkonet.pl 13.01.07, 18:31
              No pewnie!!!!Kiedy tylko zacząłeś "kombinować", wiedziałam,że masz na
              mnie "namiary".Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i cieszę sie,że przynajmniej tą
              drogą możemy ze sobą "pogadać":)
              • Gość: neti Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: *.telkonet.pl 13.01.07, 18:35
                Ta poprzednia odpowiedź przeznaczona była dla Składaka:)
                • Gość: neti Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: *.telkonet.pl 13.01.07, 18:46
                  Czy to Forum jest od "rzucania nazwiskami"????Bez przesady....
              • skladak1968 Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 18:46
                No to "cmoki" Renatko :):):):) Fajnych ludzi wykształciłaś :) Również pozdrawiam
                serdecznie :)

btw. to chyba nie pierwsze forum gdzie się "widzimy" ;)
                • lachien Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 18:51
                  No cóż - nie jest od rzucania. Ale jakby nie patrzeć - miałem tą przyjemność
                  również być Pani uczniem. Poza tym jakbym swoim nazwiskiem rzucił, to okazało by
                  się, że Pani i maj mater byłyście nauczycielkami w jednej szkole:)
                  • Gość: neti Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: *.telkonet.pl 13.01.07, 18:58
                    Rozumiem. To już "niczym nie rzucajmy". Pozdrawiam WSZYSTKICH SWOICH UCZNIÓW.
                    • Gość: bm Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: 80.232.117.* 13.01.07, 23:35
                      mnie polskiego uczyla J.G i pozniej Pan S. w THM-ie:).Wychowawczyni K.W. Pani niestety nie kojarze.To byly niezapomniane czasy!
                      • chuchalscy Re: pozdrowienia dla dizzy81 14.01.07, 08:47
                        A mnie uczyły AB, CD, EF i GH. Klawe kobitki były. No żadna nie strzelała z
                        Karabina, czy Karabinu ?
                  • skladak1968 Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 19:00
                    Cały Nasz Kochany Ostrowiec - Wszyscy się znają :)
                    • monika.dk Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 19:07
                      dokładnie, nazwiska, daty urodzin ... ;))
                      a niby wszystko tak anonimowo
                      • skladak1968 Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 19:16
                        Moniś, niestety anonimowość na tego typu forach jest wykorzystywana (niestety)
                        do plecenia bzdur, rzucania inwektyw, siania zamętu przez ludzi ,którym się
                        wydaje że są anonimowi ;)

Na szczęście nie tylko!!! :)
                        • monika.dk Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 19:26
                          mnie jednak zastanawia rozszyfrowywanie pewnych nazwisk bezbłędnie :)
                          to dla mnie fenomen ..
                          • kszo.pany Re: pozdrowienia dla dizzy81 13.01.07, 22:41
                            Nazwisk, PESELU, NIPu... :)
                            • buksy Re: pozdrowienia dla dizzy81 14.01.07, 08:52
                              no i PITu, co nie kszo ? :)))
                              • skladak1968 Re: pozdrowienia dla dizzy81 14.01.07, 09:03
                                Pitu pitu no cały Kszo :C
                            • monika.dk Re: pozdrowienia dla dizzy81 14.01.07, 11:01
                              zrezygnował szef CBŚ ... jest wolny wakat :)
                    • Gość: kolaborant Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: 83.238.163.* 15.01.07, 09:31
                      Nie mój drogi! To Ty wszsytkich znasz :D
                      • skladak1968 Re: pozdrowienia dla dizzy81 15.01.07, 10:36
                        Ciebie też? :)
                        • michal13w Re: pozdrowienia dla dizzy81 15.01.07, 10:42
                          Czy Wy Panowie z pokojów obok siebie piszecie, czy jak?
                          • skladak1968 Re: pozdrowienia dla dizzy81 15.01.07, 10:44
                            Miałem takie podejrzenie. Też sprawdziłem IP ;)
    • Gość: d81 Re: pozdrowienia dla dizzy81 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.07, 22:07
      Ejjj, to mój wątek :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka